I´mmm Backkk

טל של 4

New member
I´mmm Backkk../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

חזרנוווווווווווווווווו היה כיףףףףףףףףףףף שמענו על כל הפיגועים
גם שם....... לא ממש רצינו לחזור........ אבל נורא התגעגענו לקטנות.................. אז כיף לחזור לגבי המפגש, SORRY אבל ממש לא בא לי כרגע....רוצה לקחת את הארבעה להכניס למיטה הגדולה, לשים את הפוך מעל כולם ולחבק חזק חזק עד יעבור זעם...... אני בעד דחיה כדי לא להסתכל כל הזמן לצדדים ולפחד לתת להם לזוז.

rotrot

New member
יהה איזה כיף.. התגעגענו ../images/Emo140.gif

ספרי ספרי איך היה באיטליה הארץ האהובה ביותר לי???? איזה מכה לחזור, הא? ועוד למציאות חולת הנפש שלנו... מכירה את זה ממש טוב

טל של 4

New member
אוי יש כל כך הרבה מה לספר......

את איטליה לא ממש ראינו כי עשינו סקי כל השבוע אבל היה מדהים. היינו בקלאב מד וטיפלו בילדים נורא יפה ולנו היה מלא זמן ביחד. היה יופי של מזג אויר גלשנו המון וגם יואב ונועם למדו לגלוש, יואב ממש מעולה ונועם גם ממש בסדר. האמת לא ממש התנתקנו מה-CNN ולא ממש רצינו לחזור, הכי פחדתי שיחכה לנו צו 8 בבית לבעלי אבל לשמחתי עדיין לא....

nonana

New member
היי טל- התגעגעתייייייייי אליך../images/Emo24.gif

תספרי חויות

טל של 4

New member
גמני התגעגעתי נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכי מוזר היה להכנס לקניון (היינו צריכים חליפת סקי לנועם - הדבר היחיד שקנינו שם) ואף שומר לא היה בפתח, ברגע הראשון נלחצתי......חחחחחחחחח

טל, ברוכים השבים! התגעגעתי.

כמה חבל בקשר למפגש! דווקא עכשיו אנחנו זקוקים לקצת עידוד וגם לפעילות (הרי אי אפשר ללכת לשום מקום), והמשחקיה ביגור גם מאובטחת היטב וגם לא בדיוק נחשבת למטרה "חמה" לפיגועים.

טל של 4

New member
לא רוצה לפוצץ לכם שום ../images/Emo102.gif

הייתי שם לפני שבועיים - האבטחה איומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש שם המון התרעות, פגשנו באיטליה קרובת משפחה של המפעילים של המקום והם מפוצצים בהתראות על פיגועים..............סליחה אבל זו המציעות השחורה שלנו כרגע.....

nonana

New member
גם אני הייתי והאבטחה נפלאה-

כל השוטרים שם על אזרחי- אני מכירה אחד מהם- ויש שם יותר שוטרים מילדים.

קרנושה

New member
טל../images/Emo24.gifברוכים השבים../images/Emo104.gif

אני שומעת אבל מסרבת להקשיב....להקשיב לכניעה הזולה הזו... אני חושבת שכולנו באותה הסירה כולנו אימהות/הורים מיועדים....לילדים.... לדעתי זה לא סתם מבאס לבטל את הכל (למרות שלא פעם הייתי קורבה לומר לא משחקים שברו את הכלים)....זה פשוט עוול....ובכן טל...ילדייך יצאו חופשת הפסח הזאת מהבית...למקום מוגן יותר כנראה....רובנו מבוצרים בבתים וזה יותר ממאוס!! אני לא מכירה את יגור והתרעות על פיגועים קיימים בכל מקום ובכל רגע...מפכ"ל המשטרה אמר שאין התרעות ספציפיות (אני נוטה להאמין שהיו מבצרים מקום עם התערעות ספצפיות) ועל כן יש גבול להיסטריה... ובכן...אם מקום ציבורי (עד כמה שמאובטח-אני לא יודעת לעמוד את רמת האבטחה ממקום למקום) נשמע מסוכן מידיי....הרי שאפשר להעביר את כל המפגש לבית של אחד/ת מאיתנו וחסל סדר פחדים לא? מי שפוסל מוזמן לפחות להציע משהו חלופי.... טל וכל שאר המתבצרים לידיעתכם: המצב מפחיד, מסוכן, קשה...תתארו אותו ככל שתרצו לדעתי הוא לא הולך להישתנות בקרוב...מה זה אומר לגביכם? סוף העולם? לדעתי זה קצת קצת מוקצן לא? אז קדימה הצעות חלופיות לשרשר לכאן... אני כבר אמרתי שמזמינה צפונה לביתי או למועדון היישוב מה שיוחלט...כעת גם אתם מוזמנים להציע... האמת? כל כך חיכיתי למפגש הזה...אני כל כך מבואסת... בואו נעשה משהו שירים לכולנו את מצב הרוח....זה אפשרי! (גם לא במחיר הבטחון שלנו...) זאת דעתי ומילתי האחרונה בעניין המפגש... לא אוסיף לשכנע, האמת דיי עייפתי מזה... כעת תורכם... קרן

rotrot

New member
אתמול ירדתי מהבנין שלי

לחמש דקות לרוקן את הפח, והייתי פשוט בהלם נפש חיה לא היתה ברחוב (בשעה 20:00), לא כלב, לא מכוניות, וזה היה מה זה מדכא... יאללה אנשים, לצאת קצת מהבית!!!!

*שיר

New member
../images/Emo24.gif הי טל!! ברוכה השבה!

הייתם בססטרייר?!? איזה כיף לגלוש באיטליה בתוך היער, בין העצים...אחחחח....כולי ירוקה מקנאה. ואיך היה האוכל!? הרבה
ו
? לגבי המפגש, אני כל רגע משנה את דעתי
מצד אחד, ממש ממש אין חשק, ומצד שני, זה מבאס להיות כל הזמן בעוצר. מה עושים!?

טל יקירתי ברוכים השבים התגעגעתי נור

נורא שמחה שלפחות נהנתם והייתם קצת אפילו מנותקים נשיקות תגידי איך הבנות גדלו לך פתאום???

ענתינה

New member
הי טל טל ,כיף לשמוע ממך

איזה כיף שהתאוורתם קצת! זו באמת בעיה לחזור לכזו מציאות! בקיצור התגעגענו!!!!!!!

נירית1

New member
הי טל יופי שחזרתם ושנהנתם איך אני

מקנא בכם על ההתאוורות הזו. שיהיה המשך חג שמח

למעלה