אה, נו, בטח.
אתה לא כותב פה, אבל כותב, אני הכללתי למרות שלא. תגיד - אתה בכלל יודע לקרוא? לא הכללתי לגבי אונס - נתתי דוגמא לבדיחה שרצה אצלנו בחבר´ה. אין לי בעיה עם בקשת סליחה. ההיפך הוא הנכון. מאמינה שאם פגעת במישהו אתה חייב לבקש סליחה. לא מאמינה ולא חושבת שזה צריך להיעשות בפומבי ובצורה כזו. לא חושבת שהמניע של הבחור הוא שהבחורה לא תצא פגועה כמו שהוא יצא בסדר מהעניין. שוב - אני אחדד לך מה שהבנתי - זה לא שהוא סיפר משהו על מישהי למישהו והבחורה נפגעה מגילוי האמת - מה שגם במקרה כזה היה אולי לא בסדר אבל קורה שאתה מדבר כי אתה לא יודע שזה סוד. קורה שאתה משתף מישהו שאתה לא יודע שאסור לשתף. קורה. פה - ואני מפנה אותך לקרוא שוב את מה שהוא כתב. הוא הסיק מסקנות / הניח הנחות, אותם - את מה שהוא הניח, לא את מה שהוא ידע, הוא הלך וסיפר לכמה אנשים. הדברים האלה כנראה היו מאוד פיקנטיים ומשעשעים לאותה סיטואציה, ויחד עם זאת מאוד פוגעים כלפי הבחורה. הבחור לא הצטער ישר ואמר -"סתם, סתם" אלא המשיך לחיות עם המעשה שלו בצןרה מגעילה עד שכנראה הדיבורים שלו הגיעו לאזני הבחורה וכשהוא הבין שזה הגיע אליה - ממנה או מאנשים אחרים שהבהירו לו שהיא יודעת, הוא רץ לפרסם התנצלות פומבית. כמו שהוא אומר - מי שהיה אתי ביום חמישי יודע. שמת לב כמה זמן לקח לו להבין שהוא לא בסדר? אני כן טועה. ברור. אני אנושית. אני כן מתנצלת. אבל כשמישהו "יקר לי" ואני מניחה לגביו הנחות - אני מאמתת אותן מולו, מבינה את האמת מה שלא תהיה ושומרת אותה לעצמי. אני בטח לא מניחה הנחות לגבי "אדם יקר" ורצה לספר אותן לאנשים בשביל הקטע וכשה"אדם היקר" מגלה מה אמרתי עליו אני רצה ומתנצלת באינטרנט. תסלח לי אדוני שבטח לא יקרא את ההודעה כי הוא כבר לא כותב פה.. סליחה זה דבר יפה. כשהיא באה מהלב. אבל לפי מה שאני קולטת בבחור , ולא - זו לא הודעה ראשונה שלו שאני קוראת.. קראתי כמה עשרות הודעות שלו לפני ש"קטלתי אותו סתם", הוא מבקש סליחה, אולי היא תסלח לו - זו כבר בעיה שלה עם עצמה, ובפעם הבאה הוא לא ישמור על הפה שלו. הוא פשוט יזהר יותר. תקרא את השאלון שלו - מה שלא תתפסו אותו - זה אומר את הדבר הנכון בזמן הנכון? מה שהוא היה משנה זה טאקט? אולי אנשים פה מכירים אותו כי ראו אותו פנים אל פנים. אני לא צריכה לראות אותו פנים אל פנים כדי להבין עם מי יש לי עסק. (הספיקה לי התמונה מאחד הפורומים השכנים) לסיכום - לא הכללתי. מה שהוא עשה זו לא טעות, אלא הטעות שלו היתה שעלו עליו. התנצלות אמיתית באה מהלב לא כי תפסו אותך. ולא באינטרנט. אני מתנצלת והרבה אם צריך, לא ככה. ומעולם לא הלבנתי פני אדם ברבים במסכת שקרים ופנטזיות שבניתי לי.. יום טוב לך זאב. ואם הרגזתי אותך - אתה מוזמן לנשוך..