i´m sick!

ilovem

New member
i´m sick! ../images/Emo10.gif

אני חולה...יו..איך שאני שונאת להיות חולה..
אולי מישהו פה מוכן לעלות לי את המצב רוח?

ilovem

New member
יש לי התלבטות ענקית!

בחנוכה, יש טיול משצי"ם למדבר. ארבעה ימים עם הגמלים ורק מדבר. בלילות- מדורות, סופגניות וצחוקים. איזו חוויה עצומה. מצד שני- שבוע לפני זה אני בטיול עם הצופים, אני מותשת מכל הפעילויות עם המועצה, ההדרכה בצופים, לתופף, וכל תקופת המבחנים הענקית שעברתי כרגע. אני גם חולה והגוף שלי עומד למות. (hee hee) אז....מה לעשות? אחרי חנוכה יש לי עוד תקופת מבחנים ענקית! אני צריכה את חנוכה בשביל לנוח, ולהירגע, ולבלות עם החברים שלי שהזנוחו לאחרונה בעקבות כל הפעילויות שלי, ומצד שני- זו חוויה של פעם בחיים, וצד שלישי- כנראה שגם בשנה הבאה יהיה כזה טיול... מה לעשות

נמאס לי להגיד את זה, אבל...

wellcome to the club אני עם סינוסיטיס ואני עם אנטיביוטיקה, הדברהיחיד שטוב בזה, שאני לא הולכת לראות את המורים הזוועתיים שלי עד יום רביעי, ויש לי יותר זמן לעצמי, לחברים שלי ולמייקי. קטע: אני ואמא שלי לוקחות את אותה אנטיביוטיקה... תתעודדי הכל עובר!

ilovem

New member
מממממממ.....אבל כאן טמונה הבעיה...

אמא שלי לא קולטת שאני חולה ולכן אני גם הולכת לבי"ס וזה שיא הבאסה שיש! גם גרון כואב, גם מורה נודניקית!

slish

New member
אז ככה.. לא שאני רק חולה מצונן ומשת

על זאת גם התקופה עם כל הדימומים מהאף... ואסתמה (כמובן)... כמה נחמד לי... אני עצובי כי ביום שבת נסעתי לחזרות בהרצליה עם האוטו של אבא ומצאתי את עצמי (עדיין בתוך פ"ת) באסוטיאציה זוועתית... אופנוען (חוראני וברבארי) נסע ועקף אותי במהירות והרים גלגל באוטוסטרדה ומצאתי את עצמי בולם (כדי לא להרוג אותו) ואז האוטו הסתובב ושינה זיות אז המשכתי לבלום כמה שאני יכול והאוטו האט אבל בסופו של דבר מצאתי אותי נבלם במעקה תנועה (כמעט ועצרתי) האופנוען כמובן המשיך לנסוע לו בנחת... (שישרף) והנזק הוא 2 פנסים כנף שהתעקמה וטיפה המכסה מנוע הנזק מועורך בין 3-4 אלף שאני אמור לשלם אותם (בנוסף ללימודים) אז בפורמליות הזאת אני מאחל לאופנוען הברברי המון המון המון מחלות סופאניות (סרטן, איידס, שחפת הבנתם...) וסעו בזהירות יכולתי כמובן לצאת בנזק גופני אבל תודות לאלוהים (מייקל כמובן!!!) אני בסדר גמור דברים כאלה מלמדים עוד יותר להעריך את החיים העולם את הבריאות (עד כמה שהיא) בעולם ופתאום אנחנו מעריכים את הדברים שמובנים לנו מאוד (יותר מדי) אז אני רוצה להגיד לכם שאני אוהב אתכם מאוד מאוד מאוד אתם יפים מיוחדים ואין כמוכן כל אחד כאן הוא עולם שלם מיוחד וטוב אוהב אתכם ורואה אתכם בסוכות!!! את כולכם בעיקר חדשים!!!!!! ואתן יודעים שיש לי בעיה במחשב (אני כותב עכשיו מאצל אבי) אז תפרסמו את המפגש וכמובן תבואו (בלי תירוצים ובלי קונצים) המפגשים האלה הם קודם כל הכי יפים בעולם וכ"כ כייף (מי שהיה יודע) ובבקשה אל תשאירו לי את כל העבודה הקשה פשוט תבואו ותשפיעו על אנשים לבוא כי ברגע שתגיעו אתם לא תתחרטו *מכתב זה נוסח בלשון זכר אך הוא מיועד לגברים ונשים בכלל לבוא!!!

ilovem

New member
אתה הבנאדם הכי חולני שאני מכירה....

גם נפשית(הקטע עם הקרמבו) וגם פיזית( מתי אתה ל-א חולה?) ואני מקוה שאבא שלך לא צרח עליך בגלל האוטו, ושאת בסדר, ושהאופנוען ילמד לנהוג, ושכולם יבואו למפגש, ושתהיה מאושר.....

יש משהו שאני צריכה לדעת ואני לא

יודעת? סוכות...לפי מה שאני זוכרת, תקנו אותי אם אני טועה, עבר לפני יותר מחודש וחצי... האם זה מפגש פיצוי? על זה שלא היה?או שכן היה? סלחו לי, אני סנילית גמורה...הסבירו,נמקו ופרטו! והרגע ראיתי את ההודעה על המפגש אז דרוש לי רק הסבר... מפגש-מובן סוכות-X תודה מראש על ההבנה וההסבר...

למעלה