I´m in love with Nelly

tupackit

New member
I´m in love with Nelly

מי שחושב נלי הוא הראפר הכי מוכשר של השנה שירים יד

dego

New member
../images/Emo45.gif

אין ספק שהוא ראפר מהפכני שבא בסגנון מדהים שהצליח ביותר ובמיוחד השנה למרות שיש אנשים שמזיינים את השכל לגביו המכירות מדברות שעד עצמם והוא נותן בראש לכולם ונותן השראה לגדולי הראפרים .

tupackit

New member
exactly...

and by the way נכון השיר החדש שלו (dilemma) הוא בן-זונה (במובן הטוב) נכון????

MC JaNaNa

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif מזה מוכשר זה לא מלה

חחחח נו באמת... הוא נחות ביותר הוא עלוב מרוב הנחיתות סבבה הוא שר מוזיקה שהרבה אוהבים פה בארץ כי משאוהב את המוזיקה הזאת בדרך כלל אוהב היפ הופ קיצ´י כמו ג´ה רול ,די אם אקס ,טופאק ,דרה ,לודהקריס ,סנופ דוג וכל המאיפה הקיצ´ית שמעי יש לחלקן לפעמים אחלה יציאות אבל בדרך כלל הם עושים שירים קיצ´ים דביקים ודומים יותר לראפ של ווסטלייף שזה פופ על ביט של נפטונז בדר"כ...
את אוהבת את זה סבבה אבל אל תצפי שנשתף פעולה רוב האנשים פה שומעים דברים איכותיים באמת ואם תבקשי המלצות הרבה פה ישמחו להמליץ על דברים טובים באמת...

D1GanGstA

New member
יש לי שאלה אליך

אתה שמעת כמה שירים מהדסק הראשון שלו שאתה מדבר יא חתיכת הומו

BoR|S

New member
אני שמעתי...

לצערי בזבזתי על זה זמן ורוחב פס... ועידן לא הומו... נלי עושה מוזיקה, אני עדיין לא סגור בדיוק איזה מוזיקה, אבל אני לא אוהב אותה...

2PAC4EVER

New member
כן...דרה זה קיצ´י

גם DMX שיא הקיצ´יות... HIT ´EM UP אין אין יותר קיצ´י מזה... אמממ...עידן כהשתמשת במילה קיצ´י זה היה לקוח מהמילון של רותם??? כי אם כן הכל הסתדר לי עכשיו.

MC JaNaNa

New member
../images/Emo13.gif יזה צחוקים פה היום... ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

לא דרה די אם אקס והיט אם אפ זה בכלל לא קיצ´י מה קרה לך זה היפ הופ טהור אולי זה אפילו אהרדקור נראה לי פרמיר ואלקמיסט מפיקים להם...
חחחחח.... ונלי נלי הוא כלי רציני הפלסטר שיש לו מתחת לעין זה מויהטנם מה קרה לך אחי הוא חייל אמיתי... טוב די להצחיק תשאירי תגובות רציניות הפעם

2PAC4EVER

New member
שים לב

לפי מה שאני מבין ממך לדעתך רק פרמייר ואלכמיסט מפיקים טובים וכל מה שלא חומר שלהם זה-"קיטצ´י" זה נחות. יודע מה, אני יבין אותך הרבה יותר טוב אם תגיד מה זה קיטצ´י לדעתך, וגם אם אני לא יסכים איתך אני ידע מאיפה אתה בא, ושים לב לדברים הבא: 2pac-dear mama dmx-a minute for your son dmx-look through mt eyes dmx-angel dr. dre-the message 2pac-Brenda´s got a baby 2pac-16 on death row אם זה לא קיטשי אז אני לא יודע מה, מר-אני מגניב-יותר-מכולם-פה-אני שומע רק-פרמיר-וכל מי-ששומע-משהו-אחר-זה-סתם-קיטצ´י! ואם כבר הוא היה חייל אמיתי אז הוא היה מויאטנם

2PAC4EVER

New member
ועוד דבר קטן

"רוב האנשים שומעים פה דברים איכותיים" פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא שאני מזלזל בטעם של האנשים בפורום,פשוט אני שומע את מה שהרוב פה שומעים ואצלך -דרה,סנופ,די אמ אקס ונלי, לא ניכנסים להגדרה של איכותי, אתה חי בסרטים שלכולם פה יש רק את GANG STARR ו ATMOSPHERE במערכת. צא מהם ומהר

MC JaNaNa

New member
../images/Emo66.gif טופאק פור אבר.....ושכחת

לרשום גם וואסט סייד טיל ווי דיי... וזה לא משבאתי להגיד למה לדרה ולסנופ היו יציאות מאוד טובות בעבר... אחי טופאק חוזר שנה הבאה לאארץ ב-2003 לפי תאוריית ה-"7" אתה מתרגש?

MC JaNaNa

New member
../images/Emo80.gif חחח זה היה בצחוק עליו

נראה לך שנאי שומע את טופאק ואת כל מאפיית הצרודנים האלה הם מגעילים את החת למרות שיש לכל אחד מהם כמה דברים נחמדים לא יותר מזה הם ראפרי צעצוע ששרים היפ-הופ עליז
קח כמה המלצות EPMD - DA JOINT WU TANG - C.R.E.A.M AFU-RA - EQUALITY ZION I - SILLY PUDDY LOST BOYS -REENE ויש לי עוד מלא פשוט אני ער 33 ש/עות רצוף אני בקושי רואה בעיניים וזחרתי קודם מהים וחםםם לי בקיצור נשמה שמע שלא תבין לא נכון לשנינו יש טעם שונה אתה פשוט אוהב מינסטריים אני הרבה פחות... אני ישמח לתת לך המלצות טובות אם תרצה תמיד ותיצא קצת מהבועה של הטופאקפוראבר הבן אדם אחי מתחת לקבר עם תולעים באשכים...

2PAC4EVER

New member
שים לב ושים לב ממש טוב לשירשור

שהולך למעלה, אולי תלמד משהו. "ראפרי צעצוע" שכמעט כל מי שאתה מקשיב לו היום מושפע מטופאק, אז בוא אני יחדש לך משהו, הוא הראפר היחיד שמלמדים פואמות שלו באוניברסיטאות. אני מקווה שתבין שלא שופטים בנאדם לפי מראה חיצוני (שבפורום הזה זה ניק) אני שומע מוזיקה שחורה כבר 10 שנים איך החלטת בדיוק שאני אוהב מיינסטרים והטעם שלנו שונה? אני אוהב הכל אני פשוט לא סובל כשאומרים למישהו שהוא לא מבין כי הוא שומע דברים אחרים (מיינסטרים)וזה כי למה? כי אף אחד פה לא שופט שקובע מי מבין ומי לא. ובקשר להמלצות שמור אותם לעצמך,סביר להניח שאני כבר מכיר אותם

למעלה