I´m Gonna Getcha Good-עידכון שבועי

m L m

New member
I´m Gonna Getcha Good-עידכון שבועי

תמונת השבוע
הקומיקס הזה של שאניה וספיידרמן פשוט הצחיק אותי בטירוף! ומה רע עם קצת צחוק?
שאלת השבוע
איך כותבים בעברית shania twain???
חדשות השבוע
שאניה הצליחה לרגש את דולי ולהתרגש בעצמה בתוכנית של אופרה ווינפרי. וכל מה שנשאר לנו לעשות זה לחכות בסבלנות שהתוכנית תגיע לישראל
לינק השבוע
קטעים של שאניה באתר של VH1. ד"א- שימו לב גם לפרסומת שאחרי הקטע. היא מעולה!
ברוכה הבאה
השבוע הגיעה אלינו veish (שני) שהייתה בשוק שהיא מצאה פורום של שאניה. מוכר לנו. לא?
ברוכה הבאה
go shania של השבוע
השבוע יש המון השגים לשנאיה. קודם כל היא נתנה הופעה מדהימה בCMA (לא ראיתי אבל ככה הנשמות הטובות אומרות) אח"כ נודע לנו שהיא במקום ראשון במכירת סינגל בודד (FAFA) ולבסוף- נודע לנו שהיא מספר 3 במכירות של שנת 2003. ועל זה נשאר לי לאמור-you go girl
קליפ השבוע
if you not in it for love (i'm outta here) ואנשים! חסר לכם שאני לא אראה שיתוף פעולה
יאללה! צריך להעיר את הפורום הישנוני הזה!!! אז, שיהיה לכולנו עוד שבוע מלא שאניה וכמובן- אם שכחתי משהו או אם יש למישהו הערות אני פה.
מירי

הגר לי

New member
../images/Emo45.gif

- הקומיקס הייתה בחירה מצויינת! בד"כ הקומיקס שעושים על שאניה ממש דבילי וממש לא דומה אבל זה יצא ממש טוב - עוד מעט אני אשים תמונות מהתוכנית של אופרה - כל מיני הבעות משונות של שאניה - שווה לראות! - מירי - רק את תשימי לב לדברים האלה כמו הפרסומת שאחרי הקטע ב- VH1 אפילו לא שמתי לב לזה...... - ברוכה הבאה לשני (veish) !
מממ...זהו. מירי - ישר כוח!

sharabigfan

New member
גם אני אהבתי את הקומיקס :)

שתדעו לכם יש כאלו חוברות שלמות זה הטירוף שנכנס באנשים משאניה במשהו יוכל להסביר לי איך אני אדע שיהיה את התוכנית של אופרה- מתי שאניה תהיה שם? ברוכה הבאה שני:) שיהיה לכולנו שבוע שאניי:)

למעלה