I´m back

NAHAL

New member
גיא שכחת את המחבלים שעצרו בTX

אל יתהלך חוגר כמפתח כל פעם שהלכת ונתת להם למחבלים כסף עזרת לחמאס ולכל הטרוריסטים למינהם סייג לחוכמה שתיקה שלא יאשימו אותך בטעות!!!!!!

Guy K

New member
תעשי לי טובה גיברת נחל

למה מחבלים לא עברו בתל אביב? ובירושלים? על מה אתה מדבר בכלל תגיד לי? כבר מה זה נמאס, ממש, אבל ממש נמאס לי מהברבורים חסרי המשמעות האלו. ערבים ומחבלים זה לא אותו דבר. ערבים הם בני אדם, בדיוק כמוך ובדיוק כמו אמא שלך ואמ אמ אמ אמא שלך. תפנים.

מיקה51

New member
אתה יודע למשל ש 80% מהערבים תומכים

בפיגועי התאבדות ? וגם הערבים שעשו את פיגועי ה 11 בספטמבר היו מאד נחמדים וחילקו טיפים נדיבים. הערבים כולה הצגה אחת גדולה . מעמידים פנים של נחמדים וחברותים אבל מאחורי הגב לא יהססו לתקוע לך סכין ולרצוח כמה שיותר. גם המחבלים המרצחים הכי גרועים אחרי שנתפסים הם פתאום מאד נחמדים. מחייכים ומדברים יפה . ברוב המקומות בארץ כמעט ולא רואים ערבים לעומת זאת בחו"ל הם נמצאים בכל מקום, יכולים להיות השכנים שלכם . הזבנים בחנויות שאתם קונים ובמסעדות שאתם אוכלים. לא נעים למרות הדו פרצופיות שלהם. וכשאני מדברת על להקיא זה מהערב של העמים והגזעים שמסתובבים ברחובות הראשים בערי אירופה ובערים הגדולות בארה"ב וקנדה. בליל השפות ,התלבושות והסמרטוטים שהם לובשים, השיכורים ,גלוחי הראש וההומלסים עם כל הפירסינג והקעקועים וכל הצורות והמינים אם זה באנדרגראונד במטרו או בסבווי אז למי שמבין באמת - כף להיות בארץ.

10027

New member
את בטוחה שאת לא הבת של טומי לפיד

ומאיר כהנא? עדיף לך להסתתר בביתך הקטן הרד-נקי ולא לצאת לעולם בכלל. נראה לי שנפשך העדינה לא תעמוד במראות העולם, ואולי אפילו לא במראות הארץ, את עשויה להתקל בהומלסים, נערים מקועקעים, שיכורים ומיני פרצופים רב-גוניים. לדעתי יהיה לך קשה במיוחד לראות את האתיופים והרוסים (עד שהתרגלנו למרוקאים עכשיו אלה באו), ואם לא יהיה לך מזל אפילו כמה פיליפינים, סינים, טורקים ורחמנא- ערבים. אני חושב שרבים מהם גם דו-פרצופיים. במקומך גם לא הייתי נכנס פה לכל מיני פורומים, את עשויה לפגוש פה אנשים מאושרים ולא ממורמרים.

Le Parisien

New member
מהגר? כן! מושפל? ממש לא!

מאז שעזבתי את ישראל מעולם לא נתקלתי ביחס משפיל, מפלה או לא הוגן מאיש ולא חשוב מאיזה מוצא הוא. אני רואה שיש לך בכלל בעיה עם כל מי שדם יהודי כחול טהור זורם בעורקיו. לי אין שום בעיה עם "פרצופים מהעולם השלישי..." ו/או ערבים. באמת התפלאתי ששכחת בתגובתך הקודמת להוסיף לרשימת הילדים הלא רצויים (כושים, היספנים, הודים) גם ערבים. ובעניין "פרצופים שבא להקיא רק מלראות אותם", יש פרצופים שבא להקיא רק מלקרוא אותם.

10027

New member
נשמע כאילו את רוצה לפתוח סניף

של האיחוד הלאומי ב-NY באמת צריך אנשים טובים כמוך פה, מרב ששחור לי בעיניים (אני גר על גבול הארלם) אני יוצא בכל בוקר עם פנס להאיר לי את הדרך. צריך מישהו חזק כמוך שיחזיר כל אחד למקומו, לאפריקה, אמריקה הלטינית, פלסטינים לעזה, ישראלים לישראל, שיעבדו באין עבודה, וישלמו חצי מהכלום שהם מקבלים למס, ואח"כ יהרגו בהגנתם על בבונים חוטפי גופות, ושורפי שדות עמלק למיניהם. ובסוף היום אחרי עבודה קשה שבה אשלם אתנן לפרזיטים בשחור, שרק לא יפילו לי את הממשלה, אקבל מהם גידופים ונאצות והבטחות לגיהנום אם לא אחזור בתשובה, אשלם להם עוד הרבה יותר כסף, ואקנה מהם את קומקום הפלא של אלאדין. אז מה לסיכום? נצטרך להיות מושפלים בארה"ב או א"י, לסכן את חיי בגלל מחבלים גם פה וגם שם, להיות מוקף בפרצופים מעוררי הקאה גם פה וגם שם ? נראה לי שאני מעדיף לחיות בגן עדן של שוטים מבגיהינום של שוטים. לפחות מתנצלים פה אם דרכו לי על הרגל. שקית הקאה מצורפת
טוב לא מצאתי שקית בסימנים את יכולה להקיא לתוך הקסדה או לקחת כדור

תגובה למיקה

עושה רושם שדווקא רצוי מאוד ש*את* תסעי לאיזו תקופה לגור בחו"ל, אולי אז הדיעות הסטריאוטיפיות האיומות שלך קצת ישתנו. תלמדי לכבד כל אדם, ולא לכנות אנשים שלא עשו לך מאומה "פרצופים שבא להקיא רק מלראות אותם".

ribber

New member
רק תגידי לי,

אין לך מה לעשות, חוץ מלהעביר ביקורת על אורח חיינו בחו"ל? מה את מקנאה? הטפת מוסר היא לא מה שיחזיר אותנו לארץ. אז אל תסעי לחו"ל, גם לא לביקור, רק כדי שלא תקיאי חס וחלילה על איזה תייר יפני מסכן שכל מה שהוא רצה זה רק לצלם את הביג בן. באנגליה תפסו אותם לפני שהם פוצצו את האוטובוס. אני מציעה שתפתחי פורום לישראלים ששוהים בארץ, אולי משם תבוא לך הישועה.

anatul

New member
מיקה מכל הלב- את מגזימה ובגדול

וכבר ביקשנו יפה - מחרחרי מריבה נא למצוא פורום אחר להטיח בו את חוסר הסיפוקים שלך, את הגזענות (או אנטישמיות), או את חרדת המסכנות שלך ותוציאי לך את זה מהראש אנחנו לא מושפלים - אנחנו פשוט חיים טוב וכמו שאנחנו חושבים שמגיע לנו - ובבקשה אל תגידי דברים רעים על דברים שאת לא מבינה בהם SH#T

anatul..

מזדהה עם כל מילה שלך, רק חבל שלא אני ולא את נוכל לשלנות את הגישה הפרימיטיבית של גזענים כמוהה, וגזענים יהיו לנו תמיד- אבל כמו שאמרת, שלא יבואו לפורום הזה.

ribber

New member
רק שאלה קטנה

לא ברור לי, למה יש כאלה שנשארו בארץ, כל כך לא אוהבים אותנו וכועסים עלינו, הם באמת חושבים שה ם אלו שיחזירו אותנו לארץ?

az ma

New member
אז, נכון לעכשו המאד מידי, את,,,

בחו"ל יותר בטוח מהחו"ל שלי (לוס אנכ´לס), אבל לא להרבה זמן. כבר נתפסו לאחרונה כמה נחמדים מאל-קעידה ואני צופה שכשתתחיל השמחה בעיראק יהיה גם שמח בחו"ל שלך. צרפת, גרמניה ואיטליה להערכתי גם כן על הכוונת. בכלל, בנושא טרור אני מאד פסימי - אני מעריך שעוד "נתגעגע" לטרור שקוטל "רק" בקנה מידה של עשרות או אפילו בקנה מידה של שלושת אלפים כפי שקרה בספטמבר 11

למעלה