?I´M BACK- MISSED ME

• פותח הנושא KOMA2
  • פורסם בתאריך

KOMA2

New member
?I´M BACK- MISSED ME

לכל המתגעגעים והלא מתגעגעים, עמיתי לקרב הOCD !!! ובעיקר אליך "ס י ז י פ ו ס"... אחרי נסיעה זוועתית (ושלא תדעו מאיזה סיבות היא ניהיתה זוועתית), וכמה ימים של רביצה במקביל לניקוי יסודי של החדר (אפשר לערוך בו ניתוח עכשיו מרוב סטריליות)חזרתי אליכם אני והפרצוף הלבן שלי מרוח בקרם מסריח במיוחד (אל תשאלו).. בקשות,שאלות,מענות,אוגרים סיבירים חסרי בית,כלבים שזקוקים לנשיקות,ואף נעלי ד"ר מרטינס (מקוריים בבקשה),לשלוח אלי...

KOMA2

New member
והנה המתקשר הראשון:

ואולי גם האחרון... תודה. יש עוד מישהו על הקו?

שלום וברוך שובך

אני ממש לא מכירה אותך - כי אני חדשה כאן, ובכל זאת ככה אני רוצה לומר לך ברוך שובך-הריי תמיד חוזרים לכאן לא?.?. ביי - מיקי

לאב

New member
היי

חסרת לנו, הפורום הזה נהיה רציני מדי בלי חוש הומור שלך איך הארנבת התגברה על הנטישה הזמנית?

שומפי

New member
WELCOME HOME !!!!!! ../images/Emo68.gif

כולנו עוד פה , גדלנו במקצת ...בעיקרון כלום לא השתנה...הההההה...נוספו כמה איקונים חדשים לדוגמא :
ועוד ועוד - ממומלץ !!! שמחה שחזרת אלינו

KOMA2

New member
תודה,תודה...!!

דמעות של ריגוש עולות בעיני... אויש לא הכנתי נאום... תמיד חשבתי על הרגע הזה שאהיה על הבמה אבל עכשיו המילים נעתקות ממני... טוב,אז קודם כל אני רוצה להודות להורי שהביאו אותי עד הלום,למורה שאמרה שאף פעם לא אהיה גדולה,כמובן לסטיבן שפילברג חברי שהיה במאי כה תומך (TANX STIVE) לג´וליה רוברטס עמיתתי (היה נפלא לשחק איתך) וכמובן לכל אנשי התחזוקה ששמו לי פרחים ובייגלה טריים בחדר ההלבשה כל בוקר... ואחרון אך לא חביב,אל- איך יכולתי בלעדיך... היית אב מדריך ודמות רוחנית חשובה בחיי... תודה לך פאצינו... תודה לכולכם שבחרתם בי ואני מקווה שאוכל לרגש אותכם על המסך הענק עוד פעמים רבות.

עמית_

New member
ומה עם דה-נירו?

?are you talking to me ומה עם טרנטינו? .... ברוכה השבה מממרחקים
הבת האובדת חזרה...

KOMA2

New member
רוברט ואני ברוגז...

מאז שהוא לא שלח לי פרחים ליום ההולדת אני לגמרי מתעלמת ממנו. הוא כבר צילצל פעמיים והבטיח שזה לא יקרה אבל אני מכירה את הגברים... והטרנטולה הזה? לא רצה ללהק אותי לסרט שלו, כאילו דה,אני רק השחקנית הכי מבוקשת איך הוא מעז לסרב לי. טוב,ג´ורג´ האמרגן שלי כבר ימצא לי משהו. גדול.

למעלה