I´m b-a-c-k

I´m b-a-c-k ../images/Emo24.gif

חזרתי לפני כשעתיים הביתה, בכל מקרה פתחתי את המחשב רק כדי לבדוק את המייל ובאותה הזדמנות אודה שוב לאמנון מרגלית שעשה עבודה מצוינת במשך כשבוע ימים בשלושה פורומים אופיס, יד שניה ופאלם פיילוט, ישר כוח אמנון!!!!
אז בברכת לילה טוב (אחרי לא מעט שעות טיסה) רק רציתי להגיד כי חזרתי אדם

ברוך השב. איך היה ?

אשמח לשמוע חוויות, אדם. תעשה לי טלפון אחרי שתתעושש מהטיסה, ותפרוק את המזוודות... שיהיה לך לילה טוב, כאן בארץ הקודש (והמריבה)... איל וובר.

ילדים... אמרתי לכם שאספר לאבא ?

כשיחזור מהמלחמה ? אז ככה.. עומר ו - qwertyx כל הזמן רבו ועשו רעש לשכנים עד ש... עברו אותך ברשימה למטה והיה צורך לשים אותם בפינה... אובדת העצות מהגבעה כל הזמן משחקת מחבואים ואנחנו קוראים לה אה"מ... שוקי מחפש עריסה (לישון בה???),אייל וובר בכלל לא בא לבקר, עמי חלק היה דוד טוב ורציני והזחל הכחול בא רק בשביל להרגיז (סתתתתתם). פתאום גילינו כי יש המון משפחה רפואית אצלנו ולכן ד"ר נעמן בדק לנו את הראש ומסר את התוצאות (יצא : כולם שרוטים!!!) לד"ר מולה . אבל בסך הכל היינו משפחה גדולה וחמה ואני בכל אופן...נהניתי !

טוב שסיפרת לי אמנון ../images/Emo46.gif

אתחיל לטפל בנושא הרשימה עוד היום, אני בטוח שאחרי כמה עשרות הודעות היום ומחר אני אחזור להוביל את הרשימה (נו נו נו ל-qwerty ו-עומר) ואם לא, לא נורא אני רואה ששום דבר לא השתנה, אה"מ עדיין לא שמה תמונה
עמי נשאר דוד רציני, ואגב עמי, לא מצאתי שערות ברגליים אצל השבדיות, וזה לאחר בדיקות מקיפות (הבטחתי לעומר) אשמח לקבל דיאגנוז (שרוט זה בטוח) אצל ד"ר נאמן (אגב הוא כבר מכר את ה-vx?)

אדם יקירי! נאה דורש נאה מקיים. אותי

לימדו שאם אני רואה מסגרת ריקה בפרופיל שלך, אזי כנראה שלא שמת תמונה. אז בא נעזוב כבר את הקטע עם הפרטים האישיים, החשיפה וההתערטלות בפרהסיה. מה שנתתי זה מספיק, ואם אתה לא מרגיש צורך עז לחשוף את פרצופך בציבור, ועוד בתור המנהיד שבחבורה, אזי מה נגיד אנחנו אזובי הקיר....

ifrank

New member
QUICKWORD ו-WORD

אדם-האם יצא לך בארץ הקור לחשב על בעית ההתאמה של ה-QUICKWORD וה-WORD?

טני בספק אם הוא בכלל חשב על הפורום

הזה כשהיה שם... תן לו להתאקלם, לסדר את הג´ט לג, ואז נקפיץ עליו את השאלות.
עומר המאירי

רק על שבדיות ../images/Emo9.gif

עם חיבור האינטרנט (56ק´) שהיה לי שם תאמין לי היה קשה לבדוק אימייל

למעלה