i´m about to move to glasgow

גאיה100

New member
i´m about to move to glasgow../images/Emo160.gif

can anybody here give me any information thanks, gaya

eli21us

New member
היי גאיה

אני גרתי בצפון אנגליה עד לא מזמן אולי יש כמה דברים שאני אוכל לעזור אבל .... יש פה מישהי בשם blixgirl שגרה ליד גלזגו והיא בטח תוכל לעזור לך דרך אגב איפה את היום ? ומה הולכת לעשות בגלזגו ?

גאיה100

New member
blixgirl are u here../images/Emo12.gif

thanks eli, we´re (my husband and i ) are gonna be relocated there (work...) anyways, we´re trying to figure out which is are the recommended areas to live at and how the medical system works there (we´re gonna have a scottish girl!!). have u any idea? thanks, gaya

eli21us

New member
בנוגע לביטוח בריאות

אם יש לך אזרחות בריטית(?) אז זה דומה לזה שבאנגליה שהוא חוק בריאות ממלכתי דרך אגב תדאגי שלילדה יהיה מבטא סקוטי אני פשוט חולה על זה

היי גאיה

נצלי את חודש אוגוסט החם, וסעי לטייל בחוף המערבי של סקוטלנד - הנוף הכי יפה והכי פראי שיש.... עוצר נשימה. בכלל פעם האוכל הסקוטי היה מגעיל וקפה היה רק מיים דלוחים. היום תמצאי לאורך כל החוף המערבי, כולל בעיירות הדיג הציוריות, מסעדות גורמה וקפוצ´ינו איטלקי. אל תפסחי גם על האיים במיוחד שווה לבקר ב-IONA אי קטן וספיריטואליסטי. מגיעים לשם בהפלגה מ-OBAN. ואם באובן- תצטיידי בסנדוויץ´ סלמון מעושן בקיוסק שעל הרציף. זה לא הסלמון המעושן שאת מכירה, זה הדג עצמו מעושן כולו. אני מבקרת שם כל שנה וחוזרת הביתה עם דג שלם. אפשר להקפיא אותו והוא מעדן סקוטי מקומי אמיתי שעושה רושם על כל אורח. בערך 25 ליש"ט לדג גדול.

למעלה