Hyosung MS3-250

Tranuc

New member
Hyosung MS3-250

משהו כבר עשה נסיעת מבחן על הקטנוע ? יש למישהו כאן תגובות עליו ?.... אתמול עשיתי נסיעת מבחן בעצמי , את האמת וקשה לי להגיד עליו עם הוא טוב או לא , כי מצד אחד יש לו אחלה נתונים , כמו לדוגמה אגזוז מירוסטה , מערכת הזרקת דלק גרמנית של סימנס , גלגלים גדולים (14 מאחורה ו13 מקדימה) , צריכת דלק של 32 ק"מ לליטר , 25 כוח סוס , נראה יפה מקדימה (את העיצוב של חלק האחורי לפי דעתי הורס את הכל) , כל זה חוצמי הדעה על היופי , זה לפי המילים של המוכרים . מצד שני כשרכבתי עליו הוא השמיע כל הזמן רעשים מוזרים מאיזור הברקסים (ואפילו כשלא לוחצים על הידיות) , המנוע טיפה רועש מדי , בסרק יש ויברציות חזקות , והוא מתחיל להאיץ רק מ30 קמ"ש בערך , הפסטיקים לא מחוברים טוב אחד לשני בכמה איזורים על הקטנוע . בתגובה על החסרונות המוכר אמר שהקטנוע שכרגע עושים עליו נסיעות מהחן הוא אב-טיפוס , ושהקטנוע שאני יקבל בקניה הוא יהיה איכותי יותר... מה דעתכם ?

ענית לעצמך על השאלה

האם בקטנוע חדש [ מאוד ] אמורים הפלסטיקים לא לשבת בצורה מושלמת אחד על השני ? גם אם הקטנוע מוגדר כקטנוע מבחן והוא דיי חדש , אני חושב שזה אומר משהו על האיכות שמקבלים מקטנוע סיני . האם אגזוז מנירוסטה , או הזרקת דלק , זה מה שיגרום לך לקנות קטנוע שלפי מה שכתבת הוא דיי "פרווה".. עזוב מה אומרים המוכרים , הרי כל מטרתם היא למכור ולא משנה מה יגידו לך ... בהצלחה

Tranuc

New member
למה לא משנה ?

כבר אין התחייבויות למילים ?... הוא פשוט לא יקבל את הכסף ביום הקנייה של קטנוע עם משהו יהיה שונה ממה שנאמר לפני סגירת העסקה... ולגבי האיכות הפלסטיקים שרשמתי , הרי נאמר שזה אב-טיפוס , וזה לא ייצור סדרתי... אין פה מישהו שכבר קנה קטנוע כזה ?...

לגבי איכות הפלסטיקים

זה מאוד אופייני לייצור הסיני. אני צופה שגם בדגמים הרשמיים, חלק ישבו בסדר, וחלק לא. הם יעשו הכל בשביל להשמיש חלק ולא לזרוק אותו. איכות פה זה לא משהו בכלל. מי שיגיע לסין יראה איזה שוק ענק יש של סוג ב' - כמעט כל מוצר שמיוצר למערב יש לו המון סוגי ב' שנדחים על ידי היבואנים השונים, והמפעל שולח את זה למכירה כסוג ב'. באופן כללי, סין דוגלת בשיטת השדרוג המהיר. המוצרים שהם מייצרים מיועדים לעבוד שנתיים, מקסימום שלוש. אחרי שנה הצבע יתחיל להתקלף, אחרי שנתיים יתחיל לקרטע, ועד שלוש שנים ימצא את דרכו לפח. למה? כי המערב רוצה בזול, אז חוסכים עלות, ומשלמים באיכות. יש המון כח עבודה זול, אבל הוא לא מקצועי, ושוב משלמים באיכות. אחרי שלוש שנים בהונג קונג, והמון מפעלים שביקרתי בהם, אני לא שש לקנות מוצרים סיניים. בודאות אני יכול להגיד שאני לא הייתי קונה קטנוע סיני בשלוש שנים הקרובות. זה הזמן שאפשר לראות אם מדובר במוצר איכותי, האם הוא אמין. מי שקונה היום מהמר. אולי הוא יחסוך כמה אלפי שקלים, אבל מצד שני אולי הוא זורק כמה אלפי שקלים לפח. מהיכרות עם סינים, אני מהמר שלא.

rossi46

New member
מזה אב טיפוס ?!?

קודם כל הקטנוע הגיע לייצור סדרתי , לא מדובר פה על מספר מצומצם של קטנועים הקטנוע שקיבלת לנסיעת מבחן הוא קטנוע מבחן - מדובר על אותו קטנוע כמו שאתה תקבל מה שכן יכול להיות שלא עשו לא הרצה כמו שצריך (למרות שהנושא שנוי במחלוקת) ולכן הוא רועד או לא מכוייל כמו שצריך ופותח לאט, לדעתי אתה גם לא צודק, אתה משלם מקדמה על הקטנוע ואתה משלם את מלוא הכסף כשאתה מקבל אותו, אם איכות חיבור הפלסטיקים תהיה ירודה , למרות שהוא סוג א', כלומר ככה מרכיבים זה לא אומר שזה פגום הדבר היחיד שתוכל לעשות זה לתבוע לאחר קבלת הקטנוע את יבואן, לא נראה לי שאחרי שאתה מזמין אתה יכול לא לשלם, כי אתה בעצם מפר חוזה והוא יוכל לתבוע אותך... לדעתי תבקש לראות ולסע על קטנוע כמו שצריך וכמו שאתה תקבל לפני שאתה מזמין, אומנם הוא קצת יותר זול משאר קטנועי ה 250 אבל עדיין 20,000 שקל זה לא סכום קטן ונמוך במחיר כזה לא הייתי קונה "חתול בשק" ולא קונה הבטחות ואמירות של המוכר, כי מתפקידו לשכנע אותך ואחרי זה שהיבואן ישבור את הראש עם לקוח לא מרוצה. בהצלחה Rossi

liadka

New member
שלא יבלבלו לך את המוח ...

הקטנוע הזה מיוצר כבר מ-2006 איזה אב טיפוס בראש שלהם. נראה לך שהיצרן יצר אבטיפוס מיוחד לנסיעת מבחן??\ מה גם שאבי טיפוס הם בדרך כלל הרבה יותר מרשימים מיצור סידרתי, אז אם אב טיפוס יצא חרא איך ייצא השאר. ביקורות בעולם הוא קטנוע בינוני. לא ידוע אבל על אמינות לגבי היבואן. מדובר ביבואן חדש שעד עכשיו לא עשה רושם מספיק רציני. היית ביצחק שדה אני מניח, איך התרשמת באולם תצוגה ? איך התרשמת מהמוסך הצמוד?

Tranuc

New member
לעבוד בהונג קונג

זה לא קטנוע סיני , זה קטנוע קוריאני... (אני מסכים שזה אותו החרא...) אבל בלי כל קשר , גם בסין אפשר לייצר מוצר שהוא יהיה איכותי כמו כל מוצר יפני\אמריקראי\איטלקי בעלויות ייצור זולות יותר משאר הארצות...

מישהו כתב סיני, והתיאור של הפלסטיקים נשמע

מתאים... יש הבדל גדול בין יצור קוריאני לסיני. הקוריאנים הרבה יותר מוצלחים, ומפעלים כמו סמסונג, ודייהו הם מהמוצלחים בעולם בתחומם. לדעתי גם שברולט עברה ליצר בקוריאה. ממש אין מה להשוות למפעלים הסינים. בסין אפשר ליצר בזול באיכות נמוכה. אם אתה רוצה איכות גבוהה, אתה צריך להביא בדרגות הגבוהות מנהלים בכירים ומקצועיים, ואז העלות כבר לא כל כך נמוכה. גם אז כמות הפגומים וסוג ב' גבוהה מכל מפעל אירופאי. בתחום שלי, PCB, מפעל סיני ממוצע מקבל בערך 50% תקולים. מתוכם הוא משמיש עוד 40%, כאשר לפחות 10% מתים אחרי זמן קצר מאוד. לעומתם, מפעל בדנמרק שביקרתי בו, מוציא 10% תקולים, ומשמיש עוד 5%. שני המפעלים משתמשים באותם מכונות, וההבדל הוא רק הכוח אדם. תעשה אתה את החשבון.

יש הבדל בין קטנוע קוריאיני לסיני?

או בכלל, בין מדינות העולם השלישי במזרח? (מבחינת איכות ותרבות ייצור)

הבדלים עצומים

אי אפשר להשוות בין קוריאה (הדרומית), יפן, טייואן, וסינגפור, לסין\תאילנד\מלזיה\אינדונזיה. איכות שונה לגמרי, ותרבות עבודה שונה לגמרי. תראה איזה חברות ענק מספקים היפנים (סוני, נינטנדו, חברות רכב ואופנועים), הקוריאנים (סמסונג, דייהו) הטייואנים (ASUS, ו90% משוק המוליכים למחצה הוא בטייואן).

או קיי. למדתי משהו

אמנם טיילתי באיזור, אבל למדתי בעיקר שאמבה זה לא נעים. בהצלחה בהמשך העבודה בהונג קונג

כן , אני זרקתי שהוא סיני .. אז אוקיי

הוא קוריאני , עדיין אני לא חושב שקטנוע חדש , שאני מניח שלא עבר הרבה ק"מ על הקטנוע , כדי שהפלסטיקים לא יתחברו בצורה טובה . ככה שזה ממש כבר לא משנה אם זה קוריאני או סיני . זה רק מראה על איכות יצור של הקטנוע . שלא נדבר על ההבטחות של היבואן שהקטנוע שהבעלים יקבל יהיה מורכב בצורה טובה יותר... מישהו מוכן לנסות? שיקנה , אני חושב שעדיין מוקדם מידיי לדבר על קטנוע שבנתיים אנונימי בשוק ... סופה"ש נעים אהה וקרמבו, הכל מעולה ישנתי מעולה ?
מה שלומך ?

iyehuda

New member
גם אני שמתי לב שהפלסטיקים שלו על הפנים

לדוגמא פתחתי את התא מקדימה לאחר מכן ניסיתי לסגור אותו ולא הצלחתי ואז בא איש המכירות ורק אחרי כ 2-3 דקות הוא הצליח

yoni3003

New member
ביום שישי גם עשיתי נסעת מבחן על ה250 ועל ה125

וההתרשמות שלי די דומה לשלך.ודי קשה לי להחליט מכיוון שבשתי הקטנועים מדובר בכלים שעוד לא סיימו הרצה אז ככה שמואד קשה לדעת איך הם יהיו מצד שני אני לא חושב שאחרי ההרצה יש שינוי כזה גדול בכוח המנוע אני לא זוכר שבג'וי רד שלי היה הבדל משמעותי לאחר טיפול הרצה... מה שכן מבחינת נוחות ומתלים התרשמתי לטובה. העיצוב כמו שאמרת יפה חוץ מהחלק האחורי, לפחות אני לא היחיד שחושב ככה. לגבי הקניה אני לא יודע, אני עדיין מתלבט כי ביחס לסיכון שאני לוקח כלקוח ומה שמציעים לי אני לא יודע אם זה ממש שווה את זה אין תשלומים ללא ריבית אין הטבות ואני בכלל ירושלמי אז עדיין אין מוסך פה.אמרו שיפתח בקרוב. בכל מקרה האספקה היא רק עוד +- חודש אז אני לא הזמנתי אבל אני שוקל ברצינות ללכת על זה אולי יש אנשים אחרים בפורום שידעו לספר עוד על הכלי הזה נשמח לשמוע...

למעלה