HY GUYS!!!!!!!!!

נ ו ש 2

New member
HY GUYS!!!!!!!!! ../images/Emo70.gif

הייייייי............. אני יודעת שזה די טיפשי לכתוב כאן עכשיו הודעה...
אבל לא נורא! בכל זאת....ההתמכרויות הרציניות ביותר שלי היו: חברים מלאך שחור (ז"ל כמה עצוב...
) רוזוול מכושפות ושנות השבעים, ובזמן האחרון גם פרופיילר, ג'ואן מארקדיה ואנג'ל. אה וכמובן... אורלנדו בלום, ג'נסן אקלס, מאט לבלאנק, מאט דיימון, בראד פיט, קולין הנקס, צ'אד מיקל מארי, ג'וליאן מקמהון, דיוויד גאלאגר (טוב נו אני יודעת שאת לא יודעים מי זה! זה הילד החמוד מהרקיע השביעי... לא משנה עזבו!) ועוד ועוד ועוד!!!!!!!!! (אני יודעת... זה קצת מוגזת.. יש לי מלא.. אז אם בכל זאת יש פה מישו, אזתענו לי!! ~~~זה רק אני או ש:~~~ ג'וליאן מקמהוןלא מקבל מספיק צומת לב!!! גם מייקל וות'רלי מ-מ"ש שווה בטירוף קולין הנקס רץ כמו אבא שלו (טום הנקס... פורסט גאמפ!!) ה13 בינואר תאריך קדוש (יומולדת של אורלנדו בלום המושלם) אורנג' קאונטי (מחוז אורנג'.. עם קולין הנקס וג'ק בלאק) הוא בין הסרטים הגאוניים באושן 11 יש המון חמודים (בראד פיט מאט דיימון טופר גרייס שיין ווסט ועוד) טופר גרייס שווה אני די מגזימה פה................. בהיי!

123יעל

New member
הי!

אמרת כל כך הרבה דברים שאני אוהבת במשפט אחד! אני גם מכורה לחברים מלאך שחור שנות השיבעים רוזוול מכושפות וזה ממה שאמרת (ו24) וחוץ מכמה אני ממש אוהבת את השחקנים שאמרת!! יש לנו טעם דומה.. את אוהבת את צ'אד מייקל מארי! זה אומר שאת רואה ONE TREE HILL??? ובראד פיט.... חלומי!!!!

נ ו ש 2

New member
הייי בחזרה.....

סורי שלקח לי שנים..... אבל די נתקע לי המחשב!!!......... כן אני אוהבת את צ'אד מייקל מארי, אבל אני לא יועת מה זה ONE THREE HILL... באיזה ערוץ זה ובאיזה שעות??? אה ודרך אגב.... שאלה קטנה.... אין איזה סיכוי בעולםשהיית רואה הרקיע השביעי כשהיה??...... WELL ANY WAY...........
אורלנדו בלום המושלם!!!!
ג'נסן אקלס ההורס!!!!

123יעל

New member
לא רואה... והסידרה שאמרתי

ONE TREE HILL זו סידרה מדהימה שצ'אד מייקל מארי שחקן ראשי בה!!! הבעיה היא שהיא של WB מה שאומר שהיא משודרת רק בחו"ל (ארה"ב)ובנתיים לפחות היא לא תגיע לארץ.... אני מורידה אותה בקזאה! (ששש לא אמרתי את זה... ברודי אלכס אל תתיחסו!! הפורום הזה גם ככה מת שאין לך סיבה למחוק את ההודעה פליז....)

AsHtOn GiRl 3

New member
ההתמכרויות שלי../images/Emo26.gif

הכי כי הרבה-
אשטון קוצ'ר
|סדגש דאנקן ג'יימס דרו פולר ג'נסן אקלס ברנדן פאר <רוזוול> המורדים <קמילה וקוקו> מש"ה רוזוול מכושפות חברים באפי ג'ואן מארקדיה החצי האפל את אורלנדו בלום אני דווקא ממש לא סובלת

התמכרותיי..

הכי הרבה: המורדים!! דרו פולר מכושפות מופע שנות השבעים נראה לי שזהו.. פעם גם היה לי על צ'אד מייקל מוריי וריאן פיליפה וטיפה על טובי מגוויר..

למעלה