hx4700 של hp או x50v של dell

gabimaor

New member
בכנות

loox720 של סימנס...... פרט יותר מה הדרישות שלך מה התקציב וכו'. שניהם מכשירים מצוינים שנחשבים לטובים ביותר (ביחד עם הסימנס) של החברה.
 

the photograf

New member
הסימנס לא משהו...

יש לו מעבד חלש ש"סוחב" מסך VGA וגם ככה המסך לא משהו... היתרון שלו הוא שיש לו USB HOST.
 

CONNER MACLEOD

New member
2750 החדש של HP

תריץ עליו חיפוש,המעבד הכי מהיר והכי הרבה זיכרון ולכן גם מהיר מאוד מאוד מאוד , הוא כולל את כל התכונות שחשובות לי , אולי גם לך.
 

gabimaor

New member
יש לך מידע

שאתה מתבסס עליו או שהחלטת את זה בגלל שהמעבד מעט איטי יותר מה 4700? בכל הסקירות שקראתי עליו עד היום לא ראיתי תלונה אחת על המהירות שלו. מהירות המעבד איננה הפרמטר החשוב ביותר. אל תשכח שיש לו זיכרון כפול מאשר ה-4700 והדל (אני מתכוון ל RAM כמובן) וזה פקטור מאוד קריטי.חוצמזה,שהייתי בהנדי שיחקתי איתו קצת ואמנם זו לא היתה בדיקה מקיפה אבל הוא הגיב מהר מאוד למרות שניסיתי לפתוח כמות רצינית של יישומים. יש לו עוד יתרון וזו המצלמה (אמנם לא באיכות היסטרית אבל זה תוסף נחמד) והאמת בהשוואת מפרט מול ה-4700 הוא (לדעתי) עדיף.
 

gabimaor

New member
כן,לסימנס

אני שוקל ברצינות לרכוש אותו. הצרה היחידה לגביו זה המחיר.משום מה היבואן החליט להפיץ אותו רק דרך הנדי שם המחירים כמו שכולם יודעים "קצת" גבוהים. אם המחיר שלו היה 3000-3200 זה היה מצוין.
 

2cookie

New member
מצטער, במילא הבנצ'מארקים לא מחמיאים

למכשיר הזה. אני יודע מה זה 520 מגה הרץ, ואם מסך QVGA באמת כל כך מכביד, 624 הם חובה. תוסיף לזה מאיץ גרפי טוב אם אתה מחפש משחקים ווידאו.
 
למעלה