hx2750 או DELL AXIMVX50

castroman

New member
הX50 בעיקר בגלל המסך...

ןמה זאת אומרת אין עברית בהצעות ? איזה העצות ?

yoni182

New member
באינטרנט

אני מסתכל בזאפ ואין שום דבר לגבי "עברית" במכשיר

mikeoreli

New member
יש שתי תוכנות של עברית

של חברת PDAC ושל חברת אירון. העברית של PDAC עבור מסכי הVGA היא כרגע במצב בטא, כאשר יש שמועה שבסוף החודש היא תצא בשלמותה. העברית של אירון במצב יותר סימפטי אך עדיים יש בעיות והם דואגים כל שבוע-שבועיים לצאת עם עדכון.

mikeoreli

New member
תלוי מה אתה רוצה....

מחשב מהיר מאוד (2750) או מסך VGA איכותי (X50V).

yoni182

New member
שאלה

השאלה היא האם הביצועים של הDELL נופלים בהרבה מן ה2750 למרות המסך

mikeoreli

New member
כן!

אתה צריך להבין משהו מאוד פשוט. המסך של ה2750 הוא איכותי מאוד אך הוא עובד ברזולוציה של QVGA, כלומר 240X320. המסך של הX50V גם כן איכותי אך הוא עובד ברזולוציה הגבוהה פי 4, כלומר VGA ובמספרים - 480X640, ולכן הוא צריך לעשות יותר עבודה... יש סיכוי שלא תראה תקיעות קלות במכשיר (אלא אם תתקין את אחת מתוכנות העברית בגרסאותיהן הנוכחיות), אך מבחינת מספרים ה-2750 זה המכשיר הכי מהיר והכי חזק היום. הקטע הוא שאם תשווה בין המסכים של המכשירים - תבחר בX50V, למרות הנתונים הללו. רק דבר אחד - החסרון של הX50V הוא הסוללה הקטנה שלו. אם אתה אכן תקנה את המכשיר, תקנה איתו סוללה נוספת!

eranglr

New member
ואם כבר סוללה נוספת

אז תרכוש את ה-2200 MAH ולא את הקטנה איזה באסה להיות ער בשעות כאלו ולעבוד...

CONNER MACLEOD

New member
גם אני התלבטתי בין שני המכשירים

האלה,אני חושב שמה שצריך להכריע זה מה אתה מצפה מהמכשיר. אם אתה חושב שאתה תנצל את המסך של הדל על ידי צפייה מרובה בוידאו או בתמונות אז אולי כדאי לחשוב לכיוון שלו. אני בחרתי והזמנתי את ה 2750 כי לי חשובה המהירות והכח של המכשיר,אני לא חושב שאני אתכזב מהמסך כי ראיתי את היכולות של אותו מסך עם פחות זיכרון ומעבד פחות מהיר עושה דברים נפלאים כולל וידאו. אני גם נוטה ל 2750 בגלל האחריות והתאימות למרכיבים אחרים , עדיין השוק של מכשירי HP הוא הרבה יותר גדול מאשר חברות כמו דל , לדעתי. שניהם בכל מקרה נהדרים ושייכים לאותה "ליגה" , כך שההנאה די מובטחת. אבל שוב , תגדיר לעצמך מה הצרכים והציפיות שלך מהמכשיר ויהיה לך יותר קל להחליט.

yossi1984

New member
אז2750

החלטתי ונראה לי שפשוט אקח את ה2750 של HP, למרות שהייתי רוצה את ה"VGA" הנחשק

CONNER MACLEOD

New member
משיטוט באתרים בחו"ל

נראה שהמחיר שלו יורד,הוא התחיל ב 549$ , אני הזמנתי אותו ב 499$ ונראה לי שחיפוש מעמיק ימצא גם פחות, זה הפך את הפער המחירים מול הארץ לגדול מאוד. אם יש לך מישהו בארצות הברית שמגיע לארץ תוכל לקנות אותו בלא הרבה יותר מ 220 ש"ח!! שווה לחפש.

למעלה