Hum...

lost on earth

New member
Hum...

אני לא מוצא אותו בזמן האחרון, ובשיחה האחרונה שלנו הייתה רמיזה למן "פרידת שלום", ודווקא מאותו חלום אני לא זוכר כלום. אמש, למשל, מצאתי את עצמי במוסדות בית הספר, ברווחה הגדולה בכניסה לבניין של הי"בניקים. ראיתי מספר מורות עוברות וגם תלמידים. מאסתי בהם אז שלחתי את עצמי למקום אחר. דמיינתי את המקום קודם כל ורק לאחר מכן עברתי אליו. אני שונא אורבניזציה ובכלל מעדיף יערות ירוקי-עד, נוף יפה וכמה שפחות בתים של בני-אדם. תחושת השליטה הייתה מלוות אצלי בכל חלום וחלום למעט אותו חלום שפירסמתי כאן. בכל מקרה, שמתי לב ש"בראתי" כמה יצורים חדשים עם נטייה פחות אגרסיבית מאלו שאתם נתקלים בתמונות בדרך-כלל. המשכתי לטייל וחיפשתי אותו, שמא אמצא אותו שם אבל לא כך היה. המשכתי והמשכתי ולבסוף לא מצאתי. נתתי לחשכה ליפול ובעזרת קבוצת כוכבים, משכתי אותם אחד לשני עד אשר היה ניתן לראות בבירור "2006". לא נמנעתי מלהוסיף סמיילי קטן ליד ושורת הקפה של עורבים בעלי עניים אדומות ומקור שחור כך שכאילו היה נראה ויש מעגל מנצנץ מסביב למספר. אני באמת חושב שהוא עזב אותי וזה מגוחך לנוכח העובדה שאני יצרתי אותו והוא בשליטתי... בכל מקרה, נראה כי עליי להרחיב אופקים ולאסוף יותר ידע...

silverhawk

New member
הצעה

תראה, זה אולי יישמע בנאלי לאור הדברים שנראה כי אתה מסוגל לעשות בחלומות, אבל למה שלא תנסה לחזור לבסיס - לך לדלת כלשהי ותאמין באמונה שלמה כי חברך יהיה שם. אני מאמין כי זה יעבוד.

lost on earth

New member
:)

אתה צודק. אין שום סיבה שאני לא יכול להשיב אותו... אחרי הכל, ואני מנסה לומר את זה עם כמה שפחות אגואיסטיות, אני המפתח...

למעלה