Hull Plating ! Tactical Alert !

HyperNovA

New member
Hull Plating ! Tactical Alert !

אוקיי, מה זה בדיוק hull plating ? אני יודע שזה הטכנולוגיה שהייתה לפני המגינים. אבל במה בדיוק הם מצפים את גוף הספינה ? ואיך הם עושים "ציפוי" כל כך מהר ?

TUVIX

New member
הם מקטבים את ציפוי הספינה

וגם בזמן המתקם של הטרק עושים את זה

HyperNovA

New member
מה זה מקטבים את גוף הספינה ?

זו הייתה השאלה שלי... מה קורה באופן פיסי בתהליך ?

itstzar

New member
מקטבים, כמו מגנט, שיש קטבים

צפון ודרום תחשוב על אלקטרו מגנט ענק

ציטוט מMST3K

,PUT YOUR HANDS ON THESS HANDLES THEY ARE MAGNETIC AND IF YOUR HANDS WERE METAL THAT WOULD MEAN SOMETHING מה הקשר למגנט ענק??. זה יעזור לי בפיצוצ אטומי??

tivol man

New member
נשקי העתיד הם לא אטומיים

אלא מבוססי אנרגיה ולכן מינוס ופלוס עושים את כל ההבדל. ההמחשב המעשית לכך היא שבכל קרב גאוני ההבדל מי ניצח הוא מי שקיטב ראשון את קרני הדפלקטור/מגנים/]פייזר/קרני שיגור/קרני גזים/קרניים שיוצאות לו מהאוזניים

HyperNovA

New member
אה הבנתי ../images/Emo13.gif

אוקיי עכשיו שלמדתי משהו חדש, יש לי עוד שאלה. איך הקיטוב המגנטי עוזר להגן על השילדה מפני נשקי אנרגיה כמו לייזרים וטורפדואים פוטונים ?

TUVIX

New member
הפייזרים זה לא פוטונים כי לפוטונים

אין מסה והאנרגים שהם נושאים קטנה מאוד אז הם לא נשק יעיל במיוחד

ליזידי

New member
למעשה.. |שולפת משקפיים עבים במיוחד|

פייזר הוא קיצור של Phased Laser, ולייזר הוא אכן אלומת אור
- כלומר פוטונים. ואין בעיה להקנות לליזר המון המון אנרגיה, זה רק לא יעיל במיוחד. "פוטון טורפדו"
לעומת זאת, זה טורפדו (כמו בצוללות, מעין "טיל" בלי אוויר מסביבו)... שאיכשהו בצורה תמוהה ולא מובנת, ככה סתם בלי סיבה מיוחדת, אולי בגלל חינוך לקוי, אולי לא, אפילו בין 2 ל-4 כשהשכנים נחים, נו נו נו, עושה הרבה נזק.
ולמה שדה מגנטי עוזר נגד הנשקים האלה? כוח אלקטרומגנטי היה מאוד חזק בשנות השישים, והוא בערך פשוט משמש בתוך "מחסום פוטנציאלים" בין האפקט של הנשק לבין האיזור המוגן. אין הוא לא מעוות את האזור המוגן בגלל העוצמה המגנטית? או למה חלק מהקוונטים של הנשק לא עוברים בכל זאת? תישבי יתרץ קושיות ובעיות. ההנגאובר של פסח כבר עבר ואין לו שום תירוצים. (רשות הדיבור ניתנת לאליהו הנביא)

TUVIX

New member
לאור איען מסה לכן המשיכה היחידה

שהוא מכיר היא אלקטרו מגנטית כמו בחורים שחורים לכן קיטוב הספינה מפזר את הקרן ומפזר את הפגיע שלה על שטח רחב

HyperNovA

New member
לאור ההסברים האחרונים אני אגיד:

אההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו הבנתי

ליזידי

New member
אבל לאור אין מטען חשמלי ../images/Emo10.gif

אז איך הוא מרגיש כוחות אלקטרו-מגנטיים? ובכלל, איזה כוחות כאלה שלא יהיו לחור שחור - הם בטלים בשישים לעומת כוח המשיכה המגניב שלו.

itstzar

New member
פוטון טורפדי זה בסך הכל פצצה חכמה

של חומר/אנטי חומר. והקיטוב נועד ככול הנראה רק "לחזק" ולא להגן לגמרי

TUVIX

New member
אנארך לאור אין מסה

אבל הוא חלק מהספקטרום האלקטרו מגנטי והמשיכה שלו היא אלקטרו מגנטית זה כל מה שאני יודע לה מי ומה תשאלי את ספוק

[TNT]

New member
עיקרונית כדי לעצור קרנה אקטרומגנטית

לא צריך לעשות הרבה בתוך כלוב עשוי מחומר מולים עיקרונית לא צריחה להיות קרינה קוראים לזה כלוב פארדי נדמה לי בכל מקרה הבעיה באור אם הרבה אנרגיה מרוכזת זה שזה יוצר המון חום ולמעשה שום דבר ברמה האלקרומגנטית לא ממש יכול לעזור נגד זה. לא ממש עומד משהוא מאחורי ענין הקיטוב חוץ מזה זה די דפוק נגיד שזה היה עוזר אז אם נשק מסוים פוגע בספינה בספינה בלתי מקוטבת ומקטבים את הספינה כל מה שצריך לעשות זה לקטב את הנשק מטען הוא שלילי או חיובי אם הופחים את הקטבים בשלדה של הפינה זה לא בעיה לשנות את הנשק בהתאם. בכל מקרה אי אפשר להסביר דבר שלא מבוסס על אמת לכן כדיי לחשוב על זה כסתם שלב לפני המגנים שגם אותם אי אפשר להסביר.

TUVIX

New member
קיטוב לא עוזר נגד נשקי אנרגיה

אוקיי אז מה בדיוק היה קורה לכדו"א בלי השדה האלקטרו מגנטי או לייתר דיוק מה היה קורה לנו? היינו הפוכים לעוף במיקרו גל ואני חושב שקרינה שפולטת השמש "קצת" יותר חזקה מפייזר

השרשור הזה הוא תחרות?

לכמה שגיעוט כתיף אפשר להגיע בעברית? לא הבנתי כלום ממה שניסיתם להגיד

ליזידי

New member
אג...אהה?

אני חושבת שאם תשאל את "הפוטון מן הרחוב", או את "הפוטון הנאור"
כמו שאומרים בבית המשפט העליון, הוא נורא יעלב כשתגיד לו שאין לו מסה... מילא תגיד "מאותגר משקלית" או משהו.
לגבי המשיכה שלו לחתיכות אלקטרו-מגנטיות בעלות מיניות מפוקפקת... בוא נראה... ספוק זה בוולקן, נכון? וולקיריות... ווקס פוליש.... אה - וולקן! חמש-חמש-חמש-K-C-O-P-S. - "הלו?" - "שלום, הגעתם לקו החם של ספוק - המדריך שלכם לכוכבים.
לעיצה בנושאי רומנטיקה או קריירה הקישו 1, לדילמות קיומיות הקישו 2, לשאלות בנושאי פוטונים הקישו 3, למתכונים הקי..." - *ביייייפ* - "בחרתם שאלות בנושאי פוטונים, אנא אימרו בקול ברור את שימכם, כתובתכם ושאלתכם אחרי הביפ ונחזור אליכם בעוד שבוע" - "מה?! שבוע??" - *קליק* בקיצור... ספקטרום או לא ספקטרום (??), אם לפוטונים היה מטען אז מספיק היה לשים מגנט חלש איפושהו ולראות את האור מתעוות סביבו. חוצמיזה, מה שמציל את כדור הארץ מקרינת ה-
זה (1) קפטן פלנט (2) שיכבת האטמוספירה (אוזון וחברים). גם למאדים יש ציר מגנטי אבל אתה לא רואה שם הרבה חוץ מאבק שרוף, ובכלל לפי ההיגיון הזה כל אסטרונאוט היה מטוגן ברגע שהוא יוצא לטייל מחוץ לחללית שלו. ולבסוף, הכוח האלקטרומגנטי של כדור הארץ הוא בכלל לא כזה חזק. קח מצפן לתוך סופת ברקים ותראה אותו משתולל
כמו ליזי שאכלה פלפל חריף.

למעלה