Hue באנימציה

• פותח הנושא ID3D
  • פורסם בתאריך

ID3D

New member
Hue באנימציה

שלום יש לי אנימצית gif המורכבת מ12 פריימים ואני מעוניין ליצור עוד 4 אנימציות כאלה רק בכל פעם עם Hue שונה האם יש כזאת תוכנה שמאפשרת להפעיל שינוי ב Hue על כל האנימציה?

preacher

New member
אם כבר ענית...

אני מתאר לעצמי שאתה חושב על להוסיף שכבת adjustment על האנימציה. יצא לי לעשות משהו כזה, רק מה - כשאני מוסיף אותה היא פתוחה רק בפריים אחד וביתר הייתי צריך לפתוח אותה ידנית (והיו איזה 40 פריימים). אתה מכיר אולי דרך לשנות מצב שכבה (visible/invisible) במספר פריימים ביחד?

yanivfel

New member
ישנן כמה דרכים, אבל...

צריך להכיר את התוכנה בכדי לעבוד עליה... אולי לפני שאתה ניגש לבצע, תפנק את עצמך בקורס קצר אודות התוכנה?

ID3D

New member
ניסיתי לשנות את הHue בImage Ready

לפי שבאתי ושאלתי אבל זה עבד רק על הפריים האחרון אולי מישהו יכול לפנק אותי בלינק לקורס מזורז בשביל הפעולה הספצפית הזאת?

preacher

New member
אולי לא שמת לב.

אני לא אותו אדם שכתב את ההודעה המקורית. תפסתי טרמפ בשביל לשאול שאלה שענינה אותי. אני לא הולך לעשות קורס IMAGEREADY כי אני גרפיקאי תלת מימד, יודע פוטושופ לעומק (כשלמדתי פוטושופ עוד לא היו שכבות, אבל תאמין לי התקדמתי עם הזמן), והשימוש שלי באימג´רדי ספוראדי למדי. אז תסמוך עלי, אני אבין את התשובה אם יש לך.

preacher

New member
ולא צריך לענות, הנה מצאתי

קצת פשפוש בקובץ העזרה הניב: יוצרים את השכבה האמורה, שמגיעה מכובה בכל הפריימים האחרים. מחלון האנימציה (הסטריפ הארוך עם הפריימים) פותחים את התפריט (החץ בצד ימין) ובוחרים match layers across frame. הי, הצלחתי לעשות את זה בלי קורס! אני בטח גאון.

למעלה