HttpWebResponse לא מחזיר את כל הדף?

adiavn

New member
HttpWebResponse לא מחזיר את כל הדף?

שלום אני מנסה לתפוס בתוכנה את הדיווחי תנועה מאתר גלגלצ: HttpWebRequest wrPage = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("http://glz.msn.co.il/glz/default.htm"); HttpWebResponse HttpWResp = (HttpWebResponse)wrPage.GetResponse(); Stream receiveStream = HttpWResp.GetResponseStream(); StreamReader sr = new StreamReader(receiveStream, "windows-1255"); Result = sr.ReadToEnd(); כשבדקתי את תוכן המשתנה result לעומת view source מתוך האקספלורר, גיליתי שהבלוק של דיווחי התנועה פשוט לא מופיע. האם אפשרי שהדף הראשוני לא כולל את דיווחי התנועה והם מופיעים ע"י רענון אוטומטי בדפדפן? האם אני צריך להציג ערך כלשהו של timeout? תודה

Admini

New member
אולי זהiframe ?

ajax ? משהו ? אולי קוד שמוצג לדפדפן שהוא לא IE ?

adiavn

New member
לא לפי הבדיקה שלי

לך לאתר, תבצע view source, תוכל לראות שמדובר בחלק מהתוכן של הדף. במקרה של טעינה מתוכנה (ניסיתי גם מאקסל) הקטע של הדיווחים פשוט לא שם.

pintyo

New member
תבדוק עם fiddler זה מופיע

תריץ את ה URL שלהם בIE כאשר fiddler פתוח תראה שהדיווחים כן מופיעים בדף שחוזר אליך. זה לא IFRAME - כיוון שאז היו נצפות ב fiddler שתי בקשות עבור הדף הזה. ייתכן שאתה צאיך להוסיף header-ים שחסרים לך לבקשה - תנתח את הבקשה ב fiddler ותראה מה חסר

pintyo

New member
כלי חינמי אשר מומלץ גם ע"י מיקרוסופ

from their site: Fiddler is a HTTP Debugging Proxy which logs all HTTP traffic between your computer and the Internet. Fiddler allows you to inspect all HTTP Traffic, set breakpoints, and "fiddle" with incoming or outgoing data. Fiddler is designed to be much simpler than using NetMon or Achilles, and includes a simple but powerful JScript.NET event-based scripting subsystem.​
ובעברית - כלי מעולה לניטור של בקשות ה HTTP תתקין , לא תצטער

למעלה