http://www.shvita_07.cjb.co.il/

אני חייבת להבין למה לעזאזל אתה חושב

שהשבתה של הלימודים זה מה שיעזור פה. השביתה לא פוגעת בהם, היא פוגעת בנו. אנחנו אלה שניגשים לבגרויות בסוף שנה ואלה שבגלל השביתות האלה נצטרך כל פסח לשבת בבי"ס בימים מרוכזים ולהשלים חומר. אתה תבוא להשלים לי 9 שעות לימודים של יום שני ותיגש אח"כ למבחנים שיש לי על החומר הזה? כי אם כן אז סבבה, אני אשאר בבית.

בישי89

New member
אני חושבת שאתה בוחר בדרך הלא נכונה

למען המטרה הטובה... אתה צודק לחלוטין שמצב המדינה הוא בכי רע, ואין אנו יכולים לסמוך על השלטון שאיכזב אותנו פעמים כה רבות, הנוער אכן יכול להשפיע על המצב אבל אני לא מאמינה ששביתה זו הדרך.... במיוחד לא בתקופה זו של הלימודים, אוטוטו עונת הבגרויות ובאמת שרק התלמידים יוצאים מופסדים פה אני מבטיחה לך שהמושחתים בממשלה שיראו שביתת תלמידים לא יקבלו איזו הארה פתאומית ויסורו מדרכם הרעה ואני גם בטוחה שרוב התלמידים שיסכימו לשביתה יעשו זאת רק על מנת להפסיד יום לימודים (שהרי איזה תלמיד לא ירצה יום חופש) וגם הפוליטיקאים יודעים זאת אם אתה רוצה לעשות משהו מטעם בית"ר נגד השחיתות, תבחר באמצעים שהם רק מועילים ומכובדים ולא כאלה שיפגעו בתלמידים ישנם עוד מלא דברים שאפשר לעשות: להעביר עצומה בין התלמידים, לפתוח במחאה ליד הכנסת בבקשה לטוהר מידות בכנסת (לא על שעות הלימודים וגם ללא התפרעות), להתארגן כל הנוער למען עשייה טובה (אפשר גם להחתים נוער שיתחייב לכל מיני מעשים טובים וטוהר מידות) ולשים שלט ענק בכל מקום של "הנוער מהווה דוגמא לממשלה" וכד'..... (אלה רק הרעיונות שכרגע צצים לי אבל אם זה חשוב לך אני בטוחה שקבוצת אנשים יכולה לשבת וממש להעלות המון רעיונות והצעות טובים מאלה) קיצר, אני ממש לא בעד השביתה, אני לא חושבת שהיא תועיל ובכלל עם כל השביתות של המורים בזמן האחרון, אני לא חושבת שהתלמידים יכולים להרשות לעצמם להוסיף על השביתות. בנוסף, ערך השביתה בזמן האחרון לגמרי איבד מחשיבותו כי על כל שטות קטנה פתאום שובתים... כל שני וחמישי מישהו אחר שובת....

MS6

New member
אבל מה אם בית"ר נגד זה?

בית"ר היא תנועה שמתנגדת לשביתות, ז'בוטינסקי היה אדם שהתנגד לשביתות, שביתה זה מעשה לא בית"רי ככה שבית"ר כבית"ר לא יכולה לקחת חלק במעשה כזה... כל אחד כאדם יכול לעשות מה שהוא רוצה אבל הוא לא יכול לייצג את בית"ר בזה.

למעלה