http://www.shvita_07.cjb.co.il/

http://www.shvita_07.cjb.co.il/

דיי חשוב...אני אענה על השאלות לפני שתשאלו. אין לי מושג מי הארגון שעומד מאחורי זה כן אני חושב שזה ראוי שבית"רים יעזרו לדבר כן אני חושב שבית"רים חייבים לעזור לדבר כן אני חושב שאולי דבר כזה יכול לעזור ולו במעט.

אתה חושב יותר מידי.

חבל שזה יום שני, מתי שאני מרשה לעצמי להבריז מהבוקר. ולא יום ראשון שיש לי מבחנים לתיכון

לא מפריע לי ,

אבל את האמת.. זה לא יועיל. והכל בציניות אצלי, אפילו החיים.. תתרגל להבא .. (:)

אני בעד

אבל זה שיקול של כל אחד עם עצמו. אף אחד לא ייצג את התנועה או את מטה שה"ר אם הוא ישתתף בזה. אני מבטיח לא ללכת לתיכון באותו יום.

אני לא רואה איך זה יועיל

אם אני לא ילך לבית- הספר... חוץ מזב שכביכול אני גם די יעניש את עצמי משתי סיבו (שעולות כרגע): א. אני אוהבת ללכת לבית הספר (לא ללמוד) ב. אני יחסיר שעתיים תנ"ך ומתמטיקה (השאר לא חשוב....) אבל זה בקטנה.... מה זה יעזור??.... וגם נגיד שיש שביתות אז גם ככה אנחנו הולכות לבית הספר....

Philipil

New member
כבר שבתנו פעם אחת באופן רשמי

ההתארגנוית העצמאיות האלא לא מייצגות אף אחד ורק פוגעות בתלמידים. עדיף ללמוד מהשאר להחסיר שעות על שטויות. גילוי דעת, כותב התגובה מחסיר לפחות שעה אחת בשבוע כל שבוע מזה חודשיים

הנ"ל שבת כי הדאג לעצמו,ולא למדינה

איך אפשר להתארגן באופן רשמי ? מועצת תלמידים - זה הבדיחה הכי טובה ששמעתי. מועצת תלמידים זה גוף שכפוף למשרד החינוך ולא יעשה שום דבר. ברגע שהם יודיעו על שביתה, יודיע משרד החינוך והמורים על שמי ששובת-ישלם מחיר יקר, והם יתקפלו כמו שולחן פיקניק. אני מאוד ספקטי לגבי היכולת לבצע משהו מהפכני כזה או אחר שאתה כפוף למשרדי ממשלה. זו גם הסיבה שתנועות הנוער הפכו מגוף מרכזי ומוביל בעשייה היהודית, לשם נרדף להפעלות,משחקים וממתקים. תנועות הנוער לא יעשו שום דבר מהפכני, כי הם מקבלים את התקציב שלהם מהממשלה.

Philipil

New member
המועצה שבתה כבר פעם אחת

הטענות שלך הן נכונות. אחת הסיבות למה לא המשכתי להיות פעיל במועצה העירונית והמחוזית בהן הייתי פעיל לפני שנתיים. השביתה היא לא דרך מחאה נכונה, ליתר דיוק היא די טיפשית ונועדה בעיקר לתלמידים שמחפשים סיבה לא לבוא לבי"ס.

בישי89

New member
../images/Emo4.gif

במציאות בה יש כל כך הרבה תלמידים ישראלים שמידי יום מבריזים מבי"ס, לא לומדים כמעט ומבזבזים את זמנם ברחובות.... אני באמת לא חושבת ששביתה תעזור הרבה. מה גם ששביתה במדינה שלנו (ללא גוף ממלכתי מסודר) בחיים לא תלך, גם דיברתי על העיניין הזה עם סבתא שלי לא מזמן. היא סיפרה לי שבתקופת קום המדינה היה זמן שבו העגבניות היו במחיר מופקע וסבתא שלי ניסתה לפתוח במחאה נגד זה ולשכנע אנשים לא לקנות עגבניות עד שירדו המחירים. באותו זמן קראו לסבתא שלי משוגעת. במקביל בארה"ב היה מקרה דומה אך ההבדל הוא ששם כאשר מישהו קם ואמר בואו נלחם, באמת כל התושבים הפסיקו לקנות עגבניות והמחירים ירדו. זה כמו שמישהו צועק בכיתה "יאללה הברזה כיתתית" ובסוף כולם נשארים כי כל אחד אומר "רק אם כולם ילכו אני אלך" ואז כולם חושבים שכולם נשארים אז גם הם נשארים. זה יהיה אותו דבר עם השביתה. השביתה תצליח רק אם באמת כ-ו-ל-ם ישבתו ולא רק אם תלמיד בודד פה ושם לא יגיע וידפק. הבעיה היא שכל התלמידים חושבים ששאר התלמידים לא ישבתו ולכן הם כן יגיעו לבי"ס כדי לא להדפק.... אפקט הדומינו. לי אישית אין בעיה לא להגיע. במילא אני כבר פיתחתי לעצמי מסורת של יום חופש בשבוע... גם המחנכת שלי מודעת לזה ולא מזיז לה.... אבל אני גם מבטיחה לך שזה שאני לא אגיע לא ישפיע על כלום וספק אם מישהו בכלל יחשוב שלא הגעתי בגלל השביתה.

האמת שדווקא אצלנו דיברו על זה

אבל בכל מקרה אם יחליטו אצלנו שיש שביתה ידפקו יום עיון כמו שהולך להיות מחר.... יהיה שביתה ואני ילמד 8 שעות תנ"ך.

רק לי אין שביתה מחר ../images/Emo7.gif

לא יכלו לעשות את השביתה גם למחוז צפון?! אפילו אום אל פאחם וערערה שובתים

יום ראשון יש לך שביתה..

לך ולכל מחוז מרכז.. איך הם שוכחים ככה את מחוז צפון?!

MS6

New member
בית"רים כבית"רים לא..

אינדבידואלית זה משהו אחר..

MS6

New member
כי אין שום קשר בין בית"ר לשביתה...

ואני מציע לך לקרוא מה ז'בוטינסקי אומר בנידון.. שביתה זה מעשה אנטי-בית"רי, לשבות צריך רק במקרים הכי קיצונים שיש, כשממש כבר אין ברירה ולצערי הרב היום בישראל מחפשים הזדמנות לפצוח בשביתות. יצא לי להשתתף במהלך השנים בהרבה הפגנות על חולצת בית"ר, הפגנות ממש לא מפחידות אותי..

טוב..

אז פעם הבאה אני אודיע על שביתה שניה לפני שיורים בי... אין בעיה צודק.. זה לא מספיק חמור שכל המדינה שלנו מנוהלת ע"י חבורת שמוקים. או-קי נחכה רק תודיע לי מתי זה ממש אבל ממש הזמן טוב? תודה?

למעלה