לא דובים ולא יער....פ............אף אחד לא הו
לך להצטרף למייספייס ובטח שלא לקבוצת מ-ע-ר-י-צ-י-ם של להקת פופ פאנק כמו אוטורוסיה. עשית פה שתי שגיאות האחת היא שמייספייס זה אתר ממושכר והאנשים הקשוחים בפאנק לא פותחים מייספייס אף פעם כל עוד נפשם בם (בם! באם! בם בי בא בי בם !!!). השגיאה השנייה היא שגיאת כתיב במילה Fucking פיספסת את האות C ....זהו בעיקרון, תודה ויום טוב.... רגע !!!!! כמעט ולא שמתי לב כלל לביזיון שקרה פה ! ישנה עוד שגיאה חמורה בדבריך ובכלל בכל התפיסה שלך לגבי להקות. אתה בטח לא קראת את הודעת ההסברה שלי מלפני איזה שבוע ומשהו לגבי הערכה כלפי להקות, או אהדת להקות. אני אסביר לך בקיצור דברים כי בטח יש המון אנשים פה שכבר קראו וזה סתם ישעמם אותם. הסבר קצר: אהדה לא מקובלת בפאנק כי אנחנו מאמינים שאנו שווי ערך בין האחד לשני ואף אחד לא מתעלה מעל אף אחד (חוץ מכמובן בין נשים לגברים שברור שאנחנו פי שתיים יותר טובים מהן), מה שכן מקובל בפאנק היא הערכה כלפי אנשים מסויימים תוך כדי תזכורת עצמית ולכלל הקבוצה שאתה מודע להיותך ברמה שווה לרמה שלהם. לדוגמא: לא ליפתוח אתר מעריצים ללהקת פאנק בפאאאאאקינג מייספייס האתר הכי ממושכר באינטרנט שמלא בכל מיני פרסומות לסמייליז ולדוגמניות זולות מארה"ב הברית של אמריקה !!!. עיתונאים יראו את זה ויצחקו עלינו יגידו לנו אחרי כל הפוזה שאתם משדרים אתם בעצם סתם ממושכרים כמו כולם. אני פשוט לא יכול להאמין שעשית כזה דבר, ממש ביזית את הכבוד האבוד של הפאנק. מהיום אני מכתיר את היום הזה בשם ביזנת'יון !!! ויזכור כל אדם וכל חיה אשר על האדמה שביום ההוא(25/4/07) חטא העם (הפאנק) חטא גדול (פתיחת דף במייספייס)ונהיה לגוי גדול (פוזרים מלוקקים) בפני שאר העמים (התקשורת) ועל השם היום ההוא יקרא ביזנת'יון, כי ביזה העם את עצמו בחרפת גויים ! טוב עכשיו לפיסקת דינך: אתה מנודה מהפאנק ויוצא מהאתר הזה לצמיתות בבושת פנים.