HTML

The_Mighty_Perr

New member
אתה פשוט "מומחה"....

בס"ד JAVA אינה מתורגמת לקוד מכונה, היא מתורגמת לסוג אחר של קוד. אם הקוד הוא לא קוד מכונה - זה אומר שהקוד עובק אינטפריטציה.נקודה. אל תבלבל לי את המוח עם מונחים, שכנראה אתה לא מבין... כמו שב-VB ישנה אפשרות לקימפול ל-P Code או ל-Native Code: Native Code הוא קוד מכונה, ו-P Code הוא קוד שעובר אינטפריטציה ע"י מכונה ווירטואלית מיוחדת ל-VB(MSVBM600.DLL)... ה-byte code של JAVA אינו מקביל להוראות ASM - תקלוט את זה! בברכה...

galh

New member
אני יודע...

אם היית טורח לקרוא (ואם הצלחת את זה, אז גם להבין) את מה שאני כתבתי אז היית שם לך שאמרתי שהקוד מקופל ל- BYTE CODE !!! אבל אתה צודק כנראה שהשתמשתי במונחים שמורכבים מיותר משתי הברות מכדי שתוכל להבין, לא נורא.

אז מה בעצם ההבדל?

קובץ שנכתב ב HTML נפתח באמצעות הדפדפן. קובץ שנכתב, נניח בדלפי, ועבר הידור, נפתח באמצעות חלונות. קובץ שנכתב בפסקל, ועבר הידור, נפתח באמצעות דוס. אז ההבדל היחיד שנראה הוא שקובץ שנבנה באמצעות שפת תכנות, חייב לעבור הידור קודם כל.

Scipio

New member
מה זה פתיחה

המושג "נפתח" דורש הבנה. משמעות במקרה של HTML זה קובץ נתונים אשר תוכנית אחרת קוראת ומציגה אותם במקרה של תוכנה (וזה לא משנה אם זה תוכנה דוס או חלונות) מערכת ההפעלה מכינה את הקובץ להרצה (אין מערכת ההפעלה יודעת מה הקובץ הולך לעשות) והמחשב (החומרה) מריצה את התוכנה ההידור הוא תהליך של תירגום משפת התכנות לשפת מכונה (כזו שהמחשב (או מחשב וירטואלי במקרה של JAVA ) יכול להריץ. בצורה כללית יותר אפשר להדר (COMPILE) לא רק שפות תכנות - הידור היא בעצם תהליך של שינוי פורמט + עיבוד

refferer

New member
התרחקתם מהנושא. הנה התשובה

את יכולה לפתוח חלון חדש ולקבוע את גודלו בעזרת JAVASCRIPT והיא <b> שפת תיכנות</b> בתוך התגים של הלינק את שמה: <a href="javascript:eek:penWindow();"> ובין התגיות HEAD את צריכה לשים: <SCRIPT LANGUAGE=JAVASCRIPT> function openWindow() { newwindow = window.open(´tgyvot.html´, ´newWin´, ´width=500,height=500´) } </SCRIPT> ושם את קובעת את כתובת העמוד וגודלו

ihovav

New member
אני אישית לא מכיר את הנושא כ"כ טוב

אבל מאחר וכל העיקרון בפורום הוא לעזור לאנשים - אני חושב שבמקרה של HTML - שזה תחום שמוכר לרבים מהאנשים פה וקשור בצורה זו או אחרת לתכנות - אפשר לצריך לענות על שאלות כאלו למרות שזה לא ממש עונה על הקריטריונים של הפורום אני לא חושב שתשובה לשאלה כזו פה תגרע או תוסיף לאיכויות של הפורום - בלאו הכי רוב השאלות בנושא מופנות בפורומים אחרים - אבל אם כבר שאלו שאלה - למה לא לענות?

ליאור ב

New member
צר לי להרוס...

את הדיון, אבל תשימו לב שהגברת לא חזרה יותר. האם תרצו לדעת למה? משום שבאותו זמן שהיא השאירה פה הודעה, היא גם השאירה בפורום בוני אתרים. שם היא קיבלה תשובה עוד לפני שאנחנו הספקנו להגיב על השאלה כאן. בכל אופן אני עדיין חושב שבפורום בוני אתרים מסתובבים אנשים שמתמחים בנושא, ולכן כדאי לפנות לשם. כמו שלא תשאלו שאלה ב- ++C בפורום "זהות מינית", למרות שיתכן וגם שם מישהו יתן לכם תשובה מספקת. בכל מקרה נתתי את התשובה כבר בתגובתי הראשונה. דרך אגב הדיון בנושא מהי שפת תכנות מעניין, עד כה. מעניין לראות איך כל אחד רואה את שפת התכנות. אולי נקרא לפורום "פסיכולוגיית מתכנתים", סתתתתם..... שבת שלום. ליאור.

למעלה