HTML

gilad_no

New member
HTML

מישהו יכול להראות לי קוד HTML שמבצע פעולות אוטומטית? נניח שיש לי חשבון בהוטמייל. אני רוצה לבנות דף HTML שברגע שאני אטען אותו לדפדפן, הוא יעבור לאתר של הוטמייל, יכניס את הפרטים לשדות וילחץ על הכפתור כניסה. הבעיה היא שאני לא יכול לשים את הפעולות בONLOAD כי יש לי עוד פעולה לפני (המעבר לאתר) וכאשר נקראת ONLOAD עדיין לא הגעתי לדף עם הפרטי זיהוי שאני יכול לשנות

gilad_no

New member
עוד הסבר,

function onload() { location.href="http://www.hotmail.com" } function Go() { form1.username="username"; form1.password="password"; form1.submit(); }​
אני בעצם צריך דרך לקרוא לפונקציה השנייה לאחר שטענתי את הדף של הוטמייל

TZURYOAV

New member
גלעד יה עצלן! תכתוב BHO כמו שאמרתי

לך ותפסיק לחפש קיצורי דרך!!

yair24

Member
נראה לי שזה בלתי אפשרי...

כי אין לך שליטה על הדף של HOTMAIL או שבעצם אולי אם תשים אותו בתוך פריים... תוכל להכניס נתונים לתיבות הטקסט... אם אתה מצליח אז תעלה לפה את הקוד בבקשה. יאיר

ידידי ....

דבר ראשון שפת HTML הנה שפה סטטית. באם תרצה לראות דינמיות אזי כי תשתמש בשפת DHTML. אי לכך ובהתאם לזאת לכן פותחו סביבות אינטרנט מבוססות על בסיסי נתונים קרי סביבה דינמית כגון ASP JSP וכו´...

TZURYOAV

New member
אתה חושב שהוא לא יודע את זה?

מה זה הקוד שהוא הראה אתה חושב?

gilad_no

New member
אני אסביר לכם שוב,

יש לי שרת שמריץ קבצי CGIBIN. בגדול, אני רוצה לבנות עליו אתר שאני אוכל להכניס את פרטי החשבונות שלי והוא יציג לי אותם בHTML (בעזרת CGIBIN). כל פרטי הזיהוי יישמרו במסד נתונים (שם משתמש, סיסמה). כאשר אני אלחץ על הקישור, אני רוצה שהוא יכניס אותי אוטומטית לחשבון המתאים להודעה המתאימה. הCGIBIN אמור לייצר לי HTML מתאים עם פרטי הזיהוי. אם יש למישהו רעיון (יואב, אני מנסה להיגמל מIE ולתמוך גם בנטסקייפ אם אפשר), אני אשמח לשמוע. גלעד

IdanR

New member
אתה יכול אולי...

באמצעות סקריפט של CGI לשלוח פרמטרים ישירות לאתר של הוטמייל... תבדוק את הטופס בהוטמייל איך הוא בנוי, אם זה GET Method תוכל להשתמש ב Query_string ואם זה POST Method תצטרך לכתוב את הנתונים ישירות לסקריפט שבו משתמש הטופס בהוטמייל, כאילו לעקוף את הטופס, שהרי את הנתונים שלו אתה מעביר בעצמך.

gilad_no

New member
זה לא מה שאני מנסה לעשות,

אני צריך לעבור את השלב השני. בסוף הצלחתי. אני מנסה להעלות כבר כמה הודעות ולא מצליח. נקווה שעכשיו זה יעבוד. היישום הינו HO אשר מתלבש על דפדפן IE ויודע להריץ סקריפטים אשר מוטבעים בתוך הדף. זה שימושי כאשר מבצעים סט של פעולות באתר כלשהוא (למשל התחברות לחשבון אימייל, הכנסת פרטי זיהוי, לחיצה על דואר נכנס) צירפתי גם דוגמא לחיבור להוטמייל עם כניסה לדואר הנכנס. בדף המצורף, צריך רק לשנות את פרטי הזיהוי לפרטים שלכם. על מנת להתקין, יש לשים את הDLL בסיפרייה מסויימת, לצאת לשורת פקודה (DOS) ולרשום:
regsvr32 BMLA.DLL​
זה יירשום את האובייקט במערכת. לאחר מכן, כל פעם שתריצו דף HTML אשר מוטמע בו סקריפט, הוא ייטען למנוע וירוץ בסיום הטעינה. מספר הסברים: הסקריפט נמצא בתוך הערה בדף. הוא חייב להתחיל עם אותו משפט אשר נמצא בדף הדוגמא (זה מזהה את הסקריפט). השפה הינה VBScript. ניתן לגשת לדפדפן ולמסמך בהתאם לכללים של השפה. בסיום גל טעינה, נקראת הפונקציה OnDocumentComplete עם פרמטר מסויים. בהרצה הראשונה ערכו יהיה 0 ולאחר מכן יהיה הערך שהוחזר בקריאה הקודמת. ערך של 1- מאפס את הסקריפט ומוחק אותו מהמנוע. אם יש לכם שאלות נוספות, תשאלו נ.ב. יש למחוק את סיומת הקובץ (TXT) לZIP ואז לפתוח. כמו כן, לסגור את כל הדפדפנים במהלך הרישום.

למעלה