HTC Desire Z מול Motorola Milestone 2

bardy

New member
HTC Desire Z מול Motorola Milestone 2

שוב שלום. אחרי אינספור בדיקות וחיפושים אחרי מכשיר אנדרואיד עם מסך גדול יחסית ומקלדת פיזית, הגעתי כנראה להחלטה שזה יהיה HTC Desire Z או Motorola Milestone 2. הנה השיקולים: יתרונות HTC DESIRE Z: - סוללה חזקה יותר מבחינת הביצועים בפועל (בלי קשר לקיבולת). זמן שימוש קצת יותר ארוך. - ממשק SENSE שאומרים שהוא הרבה יותר נוח מהממשק הרגיל של האנדרואיד. - TRACKPAD - USB TETHERING - כלומר, אפשר לחבר דרכו את המחשב הנייד לאינטרנט. - מקלדת שנמצאת בגובה המסך ולא קצת מתחתיו. מקשים נפרדים שאמורים להיות נוחים יותר מאלה של המיילסטון. - מגיע עם אופיס. אני לא בטוח שזה יתרון גדול, כי בכל מקרה אפשר להוריד אופיס מהמרקט. חסרונות HTC: - באינטרנט טוענים שמנגנון ה-Z הבלעדי לא אמין, שהמסך רועד בזמן ההקלדה ושהמקלדת עלולה להיסגר מעצמה בתנוחות מסויימות. - מעבד קצת יותר חלש - זיכרון אחסון קטן בהרבה http://www.gsmarena.com/motorola_milestone_2-3495.php יתרונות Milestone 2: - מעבד הרבה יותר חזק - המון זיכרון אחסון (8GB) מובנה במכשיר - רזולוציה טיפה יותר גדולה - שמעתי שמועה שהנתונים של המכשיר יאפשרו לשדרג אותו לגרסה 3 של אנדרואיד כשתהיה זמינה חסרונות Milestone 2: - אין TRACKPAD - לא בטוח שאפשר לעשות USB TETHERING - סוללה קצת יותר חלשה מה-HTC - כנראה שאי אפשר להשיג אותו בארץ. צריך להזמין מחו"ל. - אומרים שבגרסת אנדרואיד 2.2 המכשיר הזה קצת איטי, אבל לא שמעתי את זה ממישהו שממש משתמש במכשיר. http://www.gsmarena.com/htc_desire_z-3421.php מה אתם אומרים? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לגבי ההבדלים בין המכשירים? מישהו יכול להגיד משהו טוב או רע על היצרנים באופן כללי? על הממשקים הספציפיים של המכשירים? לתקן מידע שגוי שיש לי? תודה מראש דביר

xcalibur

New member
יורשה לשאול איך לא לקחת בחשבון את ה-S2 או

HTC SENSATION? המכשירים שאתה מדבר עליהם נחשבים כשני דורות אחורה. אתה תבזבז את כספך לשווא אם תשאל אותי. עדיף לקנות מכשיר עכשיוי (שלא נדבר על מהיר פי כמה וכמה מצמד העגלות שהזכרת). מאז המיילסטון שהיה לי אני בחיים לא חוזר חזרה למוטורולה. תמיכה אפסית לחלוטין במכשיר ובטריה על הפרצוף. מזלי שהיו לו לא מעט מפתחים עצמאיים אחרת ממזמן הייתי נפטר ממנו.

em28

Well-known member
ואם לוקחים בחשבון את ה-S2 צריך לקחת בחשבון גם

את כפול הליבה ומשולש המימדים של LG: האופטימוס 2X (יותר זול מהגלקסי2) , ואת אחיו ה-3D.

xcalibur

New member
ה-S2 הוא הסלולארי המהיר בתבל נכון לעכשיו.

הייתי פוסל את האחרים על הסף למען האמת.

UrBaN Man

New member
לפסול על הסף זו הגזמה פראית.

זה שהמעבד בסמסונג טוב יותר מזה שבסנסיישן וב-G2X, זה בסדר ונכון. זה עדיין לא השיקול העיקרי בבחירת מכשיר (אלא אם אתה רוצה להגיד שהטלפון שלך הכי מהיר). ישנם שיקולים אחרים כמו גודל מסך, אשר קטן יותר ב-LG, רזולוציה, אשר גבוהה יותר בסנסיישן ועוד ועוד. לא הכל מתחיל ונגמר במהירות ובבנצ'מארקס...

metrocard

New member
שימו לב לשורה הראשונה . הוא מעוניין במקלדת

פיזית שאין לאף אחד מחוד החנית...

bardy

New member
ועוד דבר, אני מתכוון למיילסטון 2

את הדור הראשון בדקתי פעמיים (הפעם השנייה לפני כשלוש שעות). היום המקלדת נראתה פחות מזוויעה ואולי אפילו הייתי יכול להסתדר איתה. הבנתי שבדגם החדש המקלדת עוד הרבה יותר טובה מזו. אתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי הבעיות? המערכת נתקעה? היו בעיות עם הממשק של מוטורולה? כמה זמן הבטריה החזיקה בפועל? ואם אתה מכיר מכשיר יותר טוב שמתאים לדרישות שלי, אשמח לדעת. רק תזכורת, אני מחפש משהו שיש לו מסך יחסית גדול (מתחיל מאזור ה-3.7), אנדרואיד 2.2 ומעלה, וכאמור *חובה* מקלדת פיזית. דביר

Zמבוש

New member
יש לי את ה HTC DZ

ואף אחת מהטענות שהעלת לא הרגשתי בה המקלדת לא רועדת ולא נסגרה לי בזמן הקלדה , מה שכן אם אתה רוצה את ה DZ עליך לרכוש אותו כאשר ישנה חריטה של עברית על המקלדת אחרת אין טעם אין תפריטים מלאים בעברית אך יש מקלדת וירטואלית וממשית בעברית המכשיר בכלל לא איטיי (2.2 ) למעשה יותר מהיר המילסטון שהיה לי קודם בארץ אני רכשתי אותו בחנות פרטית , אני יודע שיש להשיגו ב-ג'ו מובייל (נכון ליום שישי האחרון ) ,נכון הוא לא נמכר הרבה בארץ כנראה עקב מקלדת שלא תמיד באה עם חריטה בעברית , זיכרון איכסון = 1.5G כ רום + עד 32G במיקרו SD בקייץ ישוחרר רום של 2.3 לDZ לפי התמיכה הטכנית של HTC . הייתי עם המכשיר בחו"ל - אפס בעיות התביתות על מפעלים זרים , התביתות מהירה מאוד על מפעיל זר בנחיתה בחו"ל , WIFI עובד מהר ויותר קשר ללא בעיות עם רשתות פתוחות , כאשר עם המילסטון היתה לי בעיה עם רכישת רשת בנחיתה בחו"ל ולקח מעט זמן . אבל זה יכול להיות בעיה מקומית של החלפת אישורים . שיהייה לך בהצלחה באשר תבחר

bardy

New member
תודה על המידע

שמח לשמוע חוות דעת של משתמש ולא של מוכר. אני מקליד בשיטה עיוורת במחשב וגם באייפק הנוכחי שלי, כך שלא תהיה לי בעיה להתרגל למקלדת גם אם אין בה עברית. היום בדקתי את המיילסטון שיש עדיין בחנויות ולא הייתי צריך להסתכל על המקלדת. בנוסף, אמרו לי שחריטה עולה 100 ש"ח כך שזו לא בעיה גם אם ארצה לחרוט עברית. איך הקליטה שלו? אתה נמצא במקרה ברשת פלאפון? אני לא גר באזור עירוני והייתי רוצה לדעת שאני קונה מכשיר שיוכל לקלוט טוב בכל אחד מהתדרים בהם הוא עובד, למקרה שהרשת עובדת פה עם תדר אחד בלבד. דביר

haim9798

New member
אני חושב לקנות את הHTC DZ מתנה

איפה היית ואמרו לך שניתן לחרוט עליו תמורת 100 ש"ח ? יש לי הזדמנות לקנות אותו בארה"ב עוד כמה ימים ואני רוצה לתת אותו מתנה לחברה שלי שצריכה מקלדת בעברית, אני פחות או יותר מתלבט בעיקר בגלל העניין של החריטה , אבל אם זה 100 ש"ח לחריטה אז אני כבר יביא את זה מארה"ב...

bardy

New member
תראה מה ש-almogi כתב בשרשור הקודם

זה המקור למידע הזה.

Zמבוש

New member
הקליטה של ה DZ היא טובה

השאלה היא חוזק האות של פלאפון אני נמצא אצל הכתומים ותמיד סבלתי מבעיות קליטה כך שזה לא המכשיר ה DZ עובד רק על תדר אחד הרלונטי לפלאפון

אם מדובר במכשיר אירופאי אז הוא טוב רק

לסלקום או אורנג' מבחינת תדרים 2100, תדר זה אמנם קיים בפלאפון, אך הפריסה שלו בארץ לא מלאה, לעומת זאת הגירסה האמריקאית מגיעה עם 850 אך ללא 2100, ולכן מכשיר זה יתאים רק לפלאפון אך תהיה לו קליטה טובה ברחבי הארץ.

bardy

New member
מידע חשוב מאוד, תודה.

אז אני מבין שפלאפון עובדים רק עם פרוטוקול HSDPA? וכל השאר עובדים בפרוטוקול הזה אבל ב-2100?

למעלה