HTC Desire Z מול Motorola Milestone 2

bardy

New member
זה בטוח ../images/Emo13.gif

אבל כנראה גם הייתי מוציא הרבה כסף על חתול בשק...

bardy

New member
עוד משהו, לגבי הממשק

שווה להתעקש על ה-SENSE? הוא באמת עושה הבדל? ועוד דבר, עם כמה זיכרון אחסון פנוי המכשיר מגיע (כלומר, כמה זכרון פנוי באמת למשתמש מתוך ה-1.5GB)? יש גרסה של המכשיר הזה בלי SENSE (נקראת G2), ואני תוהה אם כדאי לקנות אותה כדי שהמכשיר יהיה מהיר יותר ופנוי יותר לאפליקציות שאני אבחר.

Zמבוש

New member
אני לא מכיר את ה G2

ולמיטב ידיעתי זה מכשיר אותו הדבר ונקרא HTC Vision כך שבאמת השינוי נמצא במקלדת והוא בא מאנגליה השאלה היא עד כמה זה חשוב לך

bardy

New member
אני לא בטוח שהממשק המיוחד חשוב בכלל

אני צריך את המכשיר בעיקר כמחשב כף יד. התכונות של הטלפון זה שימוש שולי. יש לי אמולטורים של אנדרואיד, בכל הגרסאות, ולא נראה לי שהממשק הבסיסי כל כך גרוע. אפשר גם להרחיב אותו עם אפליקציות מהמרקט. השאלה שלי היא אם ה-SENSE כל כך טוב שלא כדאי לוותר עליו, וכמה מקום בזיכרון הוא משאיר לאפליקציות אחרות.

Zמבוש

New member
בוא אולי אסבר את אוזנך

לאחר התקנת MAPS של גוגל הגירסה האחרונה + מקלדת עברית והאפליקציה עבורה + עידכון יוטיוב ועוד נשארו לי עדיין 1.04G מזיכרון הרום כאשר תוכנת המז"א עובדת ברקע בצורה חופשית ולא מעמיסה את המכשיר לדעתי האישית ה SENSE הוא טוב אבל זה הניסיון הפרטי שלי

bardy

New member
יפה. אז זה אומר שנשאר עוד הרבה מקום

במפרטים כותבים תמיד מה הגודל הכולל של הזיכרון, אבל לא מציינים כמה נשאר פנוי למשתמש. דרך אגב, בדגמי XPERIA של SONY ERICSSON כן מציינים כמה מקום פנוי למשתמש, וזהמסתכם ב-320MB בלבד. זו הסיבה העיקרית שאני לא ממשיך לחפש את הדגמים הללו.

למעלה