HP850 מה אתם אומרים עליה ?

gold33

New member
HP850 מה אתם אומרים עליה ?

מישהו מכיר את המצלמה ? מכיר את HP בתחום ? תודה

ארזS

New member
מכיר. יש לי.

מצלמה בהחלט לא רעה ואפילו טובה, אבל יש יותר טובות. כיום אני מצלם עם קוניקה מינולטה דימאז' Z2 שהיא הרבה יותר טובה. תלוי מה אתה מצלם ולאיזה צורך. אבל ככלל, ותגובות של מקצוענים [אני חובב] ששמעתי, HP טובים בדברים אחרים ולא במצלמות. אני בכל אופן די נהניתי ממנה רק שהעדפתי להתקדם והיתה לי הזדמנות טובה לקנות Z2 וזה מה שעשיתי לאחרונה.

gold33

New member
צודק.... הם מאוד מכזבים !

השירות שלהם קטסרופה !

ארזS

New member
דווקא בנושא הזה אני לא מאוכזב

ואפילו מבסוט וכבר כתבתי על כך יותר מפעם אחת, שכשהמצלמה נשברה בגלל רשלנותי הם החליפו לי אותה, מה שלא בטוח שחברות אחרות היו עושות, מכיוון שבחברות אחרות אומרים שבמקרה של שבר הם לא אחראים. בעניין הצילום עצמו יש מצלמות יותר טובות. אבל תלוי מה רוצים לצלם. אם רוצים לצלם סתם אנשים או נופים אז התוצאות בסדר גמור.

gold33

New member
ומה קרה אחרי תום תקופה האחריות ?

גם אני הייתי מרוצה מהם בתקופה האחריות במשך שנה, אבל אחרי שנה וחודשיים היתה לי בעיה במצלמה שלכאורה בעלות של לא יותר מ 200 ש"ח מתקנים את המצלמה. הם לא רצו ונתנו לי הצעת מחיר לתיקון HP850 ע"ס 1588 ש"ח - הגיוני ?

ארזS

New member
אין לי ניסיון אחרי תום האחריות

ומקווה שגם לא אזדקק להם אם זה ככה...

ארזS

New member
נכון מאוד.

לדעתי Z2 עדיפה מכל הבחינות, שלא לדבר על Z3 [בסידרת דימאג' של קוניקה-מינולטה]. פחות מ-2,000 ש''ח למצלמה איכותית עם 4 MP וזום אופטי X10 [ או 12 ב- Z3] זה לא דבר של מה בכך.

gold33

New member
היה לי ברור שלא אקנא יותר HP

הרי - נראה הגיוני שאשקיע 1588ש"ח לתיקון המצלמה ? ברור שהייתי קונה מצלמה חדשה ולא HP!!! כששאלתי אותם למה? הם טענו שאין להם חלפים בארץ והם שולחים את המצלמה לתיקון באירופה ובמקום יביאו לי מצלמה מחודשת, אבל עלות התיקון 1588ש"ח פשוט חזירות! ניצול !!!

gold33

New member
שככה יהיה לי טוב.....

הם מודים בזה , השירות לקוחות לא עזר לי ונתן לי את אותם התשובות.... שורה תחתונה אני מצלמה של HP ללא תועלת !

I R I S C

New member
ואם תתקן אז מה?תחזיק עוד שנה?

כשמצלמה מתקלקלת אצלי,היא מאבדת מאמינותה בעיני,אותו הדבר כרטיס זכרון: מנין לי הביטחון שלא יתפגרו דווקא בעת צילומים חשובים?(כן,זה יכול לקרות עם כל מצלמה,אבל בזו שנתקלקלה אולי הסבירות גבוהה יותר?) ולמה לאחר שנה ומשהו כבר אמורה להתפגר? ואתה לא הראשון שרושם את זה. זה מוזר, ולא נתקלתי בזה בקומפקטיות אחרות,של יצרנים אחרים. מצלמה דיגיטלית שעולה כמה אלפי שקלים לא אמורה להחזיק שנה ומשהו,שזה עלוב ביותר,אלא הרבה יותר,לפחות כמה שנים,ובשימוש די מסיבי,על אחת כמה וכמה בשימוש קל יותר. והמחיר שנקבו בו? אם תברר מהו החלק שצריך לתקן ותשלח בעצמך לחברה בחו"ל יעלה לך הרבה פחות,אפילו שליש או רבע!(ומתאמים עם המכס,כך שלא יחייבו במע"מ כשיחזור) אין שום טעם לסבסד את המנגנון של היבואן בארץ. הפרוצדורה הזו נעשתה בהצלחה עם מצלמת וידיאו של סוני.עוד שירות מנופח של יבואן בארץ שגובה מחירים שערורייתיים. ואם אתה ממש מתעקש-נסה במעבדה אחרת,למשל ארליך,ברח הסוללים ליד הסינרמה בת"א.לאחר הצעת המחיר שלהם תחליט אם אתה עדיין נאמן לHP או משדרג הלאה.

gold33

New member
אני HP לא קונה יותר!

ההצעת מחיר שקיבלתי היתה מהמעבדה הראשית שלהם ! אין להם מעבדות אחרות.... הם לא מיבאים חלקים לארץ לתיקון ולכן מחליפים את המצלמה - ממש בושה להם! חבל שאין לי גסף לממן עמוד שלם בידיעות אחרונות שאנשים יזהרו לא לרכוש מהם!

gold33

New member
לצערי הרב קניתי כבר לפני שנה וחודשי

עכשיו הם מתעלמים מהשירות וטוענים שאין להם חלפים עוד ברוב חוצפתם הם נתנו לי הצעת מחיר לתיקון המצלמה במחיר יותר גבוהה מרכישת המצלמה עצמה או אפילו יותר גבוה ממחיר מצלמה של HP מדגם מתקדם יותר

למעלה