HP ZV6130

RoNi oOX

New member
HP ZV6130

הי! אני שוקלת לקנות את המחשב הנ"ל, ומתקשה למצוא ביקורות באינטרנט... מישהו מכיר ומוכן לספר לי קצת? ואודה כמה שיותר מהר כי אני רוצה לקנות אותו כבר מחר! תודה!

gozala

New member
לאתר הזה ניכנסתי לא פעם לבדיקה!

כשרציתי לדעת מה הדעה לגבי מחשב כזה או אחר שהוצע למכירה באי ביי. לא מצאתי שם בדיוק את הדגם שלך (אלה שנימכרים בארץ קצת שונים מאלה שבחו"ל משום מה)... אבל מה, יש סדרות של מחשבים עם שינוי קטן במספר והם כמעט זהים (כמו למשל ה-HP ZE5385US יש לנו שניים מהם אחד מקנדה, השני מארה"ב, הם זהים בתצורה אבל שונים בספרות...) כך שאולי שני קצת את הסיומת של המספר ותמצאי, קרה שמצאתי דעות מפה עד הודעה חדשה, על ה-HP הזה למשל כתבו שהוא כבד וזה ממש כך, מאוד פוגע ב"ניידות" שלו.

gozala

New member
נדמה לי שיש לך כאן דעות ../images/Emo45.gif

http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=128564&WT.mc_n=66&WT.mc_t=U&cm_ven=COMPARISON%20SHOPPING&cm_cat=DEALTIME&cm_pla=DATAFEED->PRODUCTS&cm_ite=1%20PRODUCT&cm_keycode=66 כאן!

RoNi oOX

New member
מצאתי אותו ב 850$

זה יוצא 910 אחרי מיסים אבל עוד לא קניתי... לא יודעת אם אני רוצה אותו כ"כ כבד...

לפי מה

שראיתי מדובר בפנטיום 4 שהוא פחות מומלץ לניידים, עדיף ללכת על מעבד פנטיום M בטכנולוגיית סנטרינו שמיועדת לניידים.

Y. Welis

New member
לפי המפרט שבהודעה של גוזאלה

עם המחיר, מדובר במעבד AMD 64 ביט במהירות 3200. בהחלט תחרותי מול הפנטיום M.

עדיף פנטיום M או טוריון

לשניהם יש יתרונות גדולים על פני ה-ATHLON 64 והפנטיום 4 אשר מהווים יותר מעבדים שולחניים מאשר מעבדים ניידים.

למעלה