Hp RX 5940

salmon1

New member
Hp RX 5940

שלום, האם מישהו התנסה במכשיר, זמני תגובה, נוחות, שרידות וכיוב'. מה ההבדל בין הדגמים השונים 5900, 5915,5940 כשמדובר על ניווט, בגדול לי נראה שיש כאן משהו שתי ליגות מעל למיו, תקנו אותי אם אני טועה.

2cookie

New member
הוא לא שתי ליגות מעל כל מיו

ולניווט הוא לא מושלם בגלל שאין לו Bluetooth. המכשיר האידיאלי לניווט+שימוש כמחשב כף יד לדעתי הוא ה-ASUS A636 (גם A639 נחשב).

salmon1

New member
יש לו שן כחולה

אבל בכל מקרה, מישהו ניסה אותו? כמובן בניווט

אביב? מה קרה לך?

מילא אם מנכל HP היה עושה טעות שכזו, אבל אתה? מורנו ורבנו ועטרת ראשנו? * מה פתאום ל 5940 אין Bluetooth ? כמובן שיש לו, אין לו Infra-Red. * חוץ מזה - מה פתאום מכשיר שיש לו GPS מובנה צריך Bluetooth בשביל ניווט? * ה 636 כבודו במקומו מונח, מכשיר נפלא שהיה פריצת דרך בזמנו, עם זאת כמה מהטכנולוגיות שנוספו במכשירים החדשים ביותר עדיין לא קימות בו ( WiFi b/g ו Bluetooth2 וזכרון פלש פנימי ענק ו AKU 2.0 למי שזה נחוץ ) כמו כן טווח הקליטה של ה WiFi הוא לא מי יודע מה. * ה 639 הגיע אמנם עם טכנולוגיות אלו אבל יש בו באג קטן שהיה כבר ב 636N - אי אפשר לסנכרן בו פתקים, כן נוסף לו באג מאד משמעותי - כנראה שיש לו בעית איפוס מסך (דיגיטייזר). גם טווח הקליטה של ה WiFi לא ממש השתפר. בנתיים נראה לי שבלי ספק ה 5940 הוא המכשיר הטוב ביותר שניתן לקנות היום ולמעשה גם אני מחכה ומתכוון לקנות אותו, אבל בגלל שמדובר בדגם חדש בארץ אני מחכה לראות שלא, חס וחלילה, יתגלו גם בו באגים (ותאמין לי שאני עוקב בשבעים עיניים ובנפש הומייה)

2cookie

New member
טעות טעות טעות.. קראתי מהר מדי

קורה

salmon1

New member
אשמח לסקירה לכשתרכש

יש מצב למחיר מיוחד לחברי הפורום?

../images/Emo6.gif לא נראה לי שכדאי לך לחכות לי

אצלי הדברים הולכים מאד לאט (ובטוח), מן הסתם אחכה עוד כמה זמן עד שאשתכנע שאין לו באגים דרמטיים, ואעקוב כמה זמן אחרי המחירים, כך שמאד יתכן שאני אקרא את הסקירה שלך.

AYELET1

New member
דני יקירי, גם לי לא נראה שכדאי

ל-השואל המכובד לחכות לסקירתך
עד שיעבור מספיק זמן, וכולם יכתבו על המעלות בצד החסרונות שנתגלו בשימוש ב-5940, יצא מכשיר חדש שאתה תחליט שכדאי לחכות רק לו אבל קודם כדאי לשמוע ככה פה ושם קצת חוות דעת של משתמשים

../images/Emo13.gif קודם כל את צודקת...

אבל הפעם - בלי נדר, אם ירצה השם
טפו טפו טפו וכולי אם תוך שבועיים-שלשה לא יתגלו ב 5940 באגים משמעותיים אקנה אותו. מעבר לכל סגולותיו ותכונותיו מצאו חן בעיני המידות שלו שמתאימות בנוחות לכיס החולצה, כמו שהיה בימים הטובים עם הפאלם

AYELET1

New member
האמת שהמכשיר הזה הוא פשוט יפה

HP החליטו סו"ס ללכת גם על הקנקן (מה שבפנים? לא משהו אם חושבים גם על פוצי זמ"ל וגם על הדביל שיש לי כרגע - ה-2790 שאיטי בטירוף, שלשניהם חומרה מופלאה וביצועים מזעזסעים באיטיותם). אבל הוא באמת יפיוף

נראה לי שכל מכשיר יראה לי איטי בטרו

בטרוף אחרי שכיום יש לי מעבד במהירות 624 בלי הרבה דברים שמעכבים אותו. אבל המחיר הוא בזמן הסוללה שהוא די בלתי נסבל, בימי הפאלאם לא חשבתי בכלל לבדוק את מצב הסוללה ועכשיו אני מוצא את עצמי יושב לי באולפן ושואל את עצמי אם אני יכול להרשות לעצמי כמה סיבובים של Bubble Shooter או שמא מאוחר יותר ארצה להוריד דואר. אני יודע שבמכשיר הבא שלי אהיה מוכן להתפשר קצת על המהירות (קצת, כן?) ובתנאי שהסוללה תחזיק לנצח.

zac11

New member
איטי בטירוף מול מה?

יש סיבה שיהיה איטי, על הנייר יש לו מעבד חזק ונתונים טובים

AYELET1

New member
עזוב את הנייר

ראה מה כתבתי כאן מדובר על HP 4700 ועל HP 2790 - 2 מכשירים עם חומרה מדהימה (כולל מעבדים של 624 מגה הרץ כ ל אחד) ואיטיים בצורה זוועתית. דני - בלי בבל שוטר להנעים את ימיך?
זה לא אנושי... למה אינך רוכש כבל הטענה נוסף? בטח ישנם שקעי חשמל באולפן... חוץ מזה אל תשווה לפאלם- אתה היית בימי ש-ל העליזים, לא? ברור שעשית מעשה מביש כאשר זנחת אותו
אבל הבטריה כבר מזמן לא מחזיקה כמו בימי טרום צבע, BT, WI FI וכו'

YosMan1

New member
מסכים עם כל מילה - בצער רב

גם לי יש את ה 2795 והאיטיות שלו יכולה להטריף. לפני זה היה לי 2210 (ולפני כמובן סרייה של פאלמים) האיטיות שלו מדהימה. מעבר בין אנשי קשר יכולה לקחת מספר שניות. כל פתיחת יום איש קשר תוכנה לוקחת מספר שניות. פשוט לא יאומן. ניסיתי פירמוטים, עדכון רום, עדכון עברית(אירון) כלום לא עוזר.

2cookie

New member
אני חושב שהוא גדול, מכוער ופלסטיקי

התרגלתי ליופי סמסונגי כנראה

ayehuda

New member
ןפש/ 5940

היי אני רכשתי את המכשיר,המכשיר חוויה נפלא מהיר מאוד,הWIFI מתחבר בין רגע אחרי כמה כיוונים ראשוניים,הGPS לקח לו קצת זמן לFIX הראשון,העבודה עם IGO היתה נפלאה הרמקול הפנימי די חזק לא צריך שום הגברה לשמוע מה הוא אומר בקיצור מכשיר נפלא, בקשר לדגמים. 5900 זו הסידרה של המכשיר 5915 זהה בדיוק 5940,זו מספר בארה"ב.

zac11

New member
לשיטתך

אין בעיה להביא את ה 5915 מארהב ולהתקין לו בארץ עברית ו inav?

ayehuda

New member
להביא מארה"ב

זה לא כדאי להביא מארה"ב ההפרש בין חו"ל לארץ מקסימום 200 ש"ח תבדוק אם אני טועה.

למעלה