hp pavillin 6515ej

coolman14

New member
hp pavillin 6515ej

מחשב לא רע.. קיצור עוד שאלה אליכם אחרי המעבר החד מויסטה לxp המוכר (והמוכרח להיות אהוב)...... לפני שפירמטתי היה לי על כונן d מחיצת RECOVERY..... אם הייתי רוצה להפעיל אותה הייתי יכול מתוך הווינדוס, או באתחול המחשב ללחוץ F11.... אחרי שעברתי לxp כמובן אין את זה ב"תוכניות".... שאלתי היא: אם איי פעם ארצה לחזור לויסטה (אולי אחרי שיצא sp4 חח) האם יש דרך לעשות boot דרך הRECOVERY? עד היום כשאני מאתחל כתוב לי for recorvery system press f11.... אבל כשאני לוחץ זה לא פעיל..... מחכה לתשובתכם.. אגב יש דרך להיכנס למחיצה בכונן d וגם לראות את הקבצים? גם כשמאפשרים תצוגת קבצים מוסתרים אין כלום לתצוגה שם.. תודה

RoyBO

New member
כנראה שפרמטת את מחיצת האיחזור

אין אפשרות לאחזר יותר

coolman14

New member
לא פירמטתי במאה אחוז

אני רואה את השטח בשימוש נשאר כמו שהיה.... ואני גם יודע לפרמט לא פירמטתי מחיצה.. יש לך עוד דרך מלבד מקביעה נחרצת?

RoyBO

New member
לי יש דל ולפחות אצלי תחת ויסטה רואים את

מחיצת האיחזור במחשב שלי לא מכיר את HP

coolman14

New member
בקטע הזה זה בסדר

גם כשהיה לי ויסטה והכל היה תקין לא יכלתי לראות את מחיצת השחזור במחשב.. זאת לא עיקר השאלה....

Eco3

New member
חזרה לויסטה

בהודעה המקורית שלך רשמת שכן יכולת לראות את מחיצת השחזור לפני שעברת ל-XP (כונן D).... אם לא מחקת אותה, אתה עדיין צריך לראות אותה גם ב-XP (תכנס ל- Disk Manager כדי לוודא). אם אתה לא רואה אותה, סימן שבכל זאת מחקת אותה והדרך היחידה לעשות שחזור היא להישתמש ב-DVD שהייתה אמור לצרוב לאחר שקנית את המחשב. אם מחיצה כן מופיעה ו-F11 עדיין לא עובד כנראה ששינית את ה-MBR. תיאורטית ניתן להחזיר את הגלגל לאחור אבל זה די מסובך ומסוכן (הדיסק יכול להימחק לגמרי). בכל מקרה זה לא צריך לבאס אותך יותר מדי, אם תרצה פעם לחזור לויסטה, פשוט תשיג דיסק התקנה, תשתשמש במספר סידורי שמודבק בתחתית המחשב (זה חוקי לגמרי) ובדרייברים מהאתר של HP. יקח לך כמה שעות יותר אבל תקבל מחשב נקי מכל מני תוכנות מיותרות של HP כך שהוא יעבוד אפילו טוב יותר מאשר לאחר השיחזור.

coolman14

New member
עד כדי כך?

מסוכן, וואו לא ידעתי.. אממ כן זה עדיין מופיע לי אבל זה לא מגיב.. טוב כשארצה לחזור לויסטה אני מאמין שאמצא איזה דיסק.... תודה גבר

למעלה