HP ML 110

Rיקושט

New member
HP ML 110

התקנתי windows 2000 server על השרת הנ"ל. התקנתי את כל הדרייברים האפשריים שיש באתר של HP בדגם הזה. עדכנתי את כל העדכונים של תוכנה של MS (לא שאני רואה איזה קשר) ויש לי עדיין בdevice manager כמה וכמה פריטים לא ידועים כמו PCI DEVICE base system device universal serial bus controller ECP Printer port באמת שחיפשתי ואפילו ניסיתי לפנות לתמיכה של HP (אבל הם לא תומכים online בדגם הזה) אז קודם כל אני נותן א-פ-ס אחד גדול לתמיכה שלהם, בן אדם נאלץ לבזבז שעות על חיפוש דרייברים לשרת מותג חדש (שאפילו בCD שלו יש דרייברים רק לכרטיס רשת ולSATA, מזל) מישהו יודע איפה אני מוצא פתרון לunknownים?

benmama

New member
Smart Start

אהלן, עם השרת מגיע דיסק של Smart Start שמתקין אוטומטית את כל הדריברים , האם השתמשת בדיסק הנ"ל לצורך התקנת מערכת ההפעלה ?

Rיקושט

New member
השתמשתי בו בשביל הדרייבר

לכרטיס רשת בלבד. כתוב עליו Not bootable, אני זוכר שעברתי עליו בשביל לראות מה הוא מכיל, ראיתי שיש בו דרייברים לכל מערכת הפעלה אבל בwindows 2000 היה רק את הרשת ואת הSATA אם אני זוכר נכון. אולי פיספסתי משהו שם, מה לדעתך הייתי צריך לעשות איתו?

benmama

New member
יכול להיות

באיזה צבע הדיסק שהסתכלת עליו ? אמור להיות דיסק כחול שהוא bootable ודרכו עושים את ההתקנה של מערכת ההפעלה והוא מתקין אוטומטית את כל הדריברים , בכל מקרה גם אם לא השתמשת בו להתקנה לדעתי אתה יכול להכניס אותו עכשיו לשרת והוא יפתח לך wizard שיתקין את כל הדריברים .

Rיקושט

New member
הדיסק אכן כחול

אבל כמו שאמרתי, לא Bootable. כאשר מכניסים אותו לCD נפתח דף HTML עם לינקים לדרייברים לרשת ולSATA ולמדריכים של המחשב במליון שפות. כשאגיע למשרד היום אני יעשה חיפוש טוב יותר אחרי הדרייברים הנעלמים.

Rיקושט

New member
--->

תחת ספריית drivers יש ספרית INTEL INF בתוכה יש את הדרייברים החסרים ללוח. אז עכשיו כמעט הכל בסדר.

למעלה