HP iPAQ hx4705 - מחירים

PocketFR

New member
HP iPAQ hx4705 - מחירים

650$ באתר של HP: http://www.shopping.hp.com/cgi-bin/hpdirect/shopping/scripts/product_detail/product_detail_view.jsp?BV_SessionID=@@@@0538066056.1091217657@@@@&BV_EngineID=cceladcmeelgffjcfngcfkmdfondfgg.0&landing=handhelds&category=handhelds&subcat1=handhelds&catLevel=3&product_code=FA304A%23ABA 4250 ש"ח ב-PDASTORE: http://pdastore.co.il/Product.asp?PID=ipaq4705&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1

mikeoreli

New member
ווואוווו !!!

תארתי לעצמי שהמחיר בארץ יהיה יותר יקר, אבל הפרש כזה? פשוט תעשו את החשבון: 650$ X 4.5 (המרה מדולר) X 1.17 (תוספת מע"מ) = 3422 ₪ נניח קיים שעושה שליחות בשווי של 30$ לישראל אזי המחיר עם המשלוח הוא 3580 ₪. האחריות דרך אגב, היא בינלאומית, כלומר HP ישראל מטפלת בבעיות. תחשבו על כמה שהחנות הזו מרוויחה על גבי אלו שקונים ממנה.

בארץ זה יוצא כ - 25% יותר יקר מחול

המחיר באתר הוא 4,250 ש"ח. תוריד מזה את המע"מ ותגיע למחיר של 3,632 ש"ח שזה בדולרים 802 דולר. בערך ב 25% יותר יקר מחו"ל. מה שמעניין אותי זה שבאתר מובטחת אספקה תוך 14 יום שלפי מה שאני מבין זה עוד לפניי שהמכשיר יצא למדפים בארה"ב....

mikeoreli

New member
וזה הרבה מאוד בסכומים כאלו

אל תשכח ש650$ זה המחיר בו אני קונה את המוצר בארה"ב. הסוחרים בארץ קונים את המוצר בהרבה פחות. תוסיף על זה שהארנונה והשכירות בארץ הם יותר זולים והארץ היא יותר צפופה באנשים ושפה בארץ אנשים מאמצים יותר מהר טכנולוגיות, ההובלות הרבה יותר זולות שכן השכר יותר נמוך. אם תוסיף לזה שהמשכורת הממצועת בישראל יותר נמוכה מבארה"ב בסופו של דבר תגיע לכך ששהחבר'ה בארה"ב מרוויחים פחות מאשר עמיתיהם בארץ עם מחירים שכאלה. זה נכון שבארה"ב יש פי 50 יותר אנשים, רק צריך לזכור שארה"ב ענקית הרבה יותר מיחס זה. למעשה מדינת ישראל היא מהמדינות הכי צפופות בעולם. אל תשכח שכשעושים ממוצע של 300 מיליון איש יש גם סטיית תקן גדולה בהתאם. שלא תחשוב גם שהאמריקאים מתנפלים על מוצרים כאלו כמונו.

PocketFR

New member
"עצומת צרכנים" ???

אני חושב שהיה נכון הפעם שאם המחיר בארץ יהיה כל כך גבוה בהשוואה למחירו בחו"ל. חובבי ה-POCKET PC צריכים הפעם להתארגן איכשהוא והפעם באמת לא להיות הפראיירים הקבועים ולא לרכוש את המוצר בכזה מחיר גבוה. אגב, מעניין מה תהיה העלות הסופית לרכישת המכשיר אם אתה עושה הזמנה ומביא אותו עם Mustop (כולל משלוח ומיסים).

PocketFR

New member
חישוב לפי Mustop

בראש העמוד ב-Mustop ניתן להכניס ערכים מתאימים ולראות מה תהיה העלות. לפי 650$ למכשיר באתר ecost, קטגוריית מחשבי כף יד ומשקל של 0.66 (מקווה שלא טעיתי) המחיר הסופי צריך להיות 820$ שהם כ-3690 ש"ח. הניחוש שלי שבארץ כנראה מביאים/מזמינים בינתיים את המכשירים כמו לקוחות רגילים ופשוט מוסיפים עליהם רווח.

shed

New member
--->

אני דווקא ממש לא חושב שהם קונים במחיר צרכן בארה"ב, אלא במחיר VAR. בכל מקרה, אם חנות קונה מוצר ב-50 שקלים, היא צריכה למכור אותו באיזור ה-100 שקלים. חישוב מהיר: 50 שקלים עלות, 17 שקלים מע"מ. נשארנו עם 33 שקלים להתחיל לכסות משכורות, מיסים, שכירות וכו'. המחיר המעודכן ב-pdastore הוא 3800 ש"ח. הערה לגבי pdastore: אני רכשתי את המקלדת הזו ב-compusa עבור 60 דולר (270 ש"ח בקירוב). pdastpore מוכרים אותה ב"מבצע" ב-650 (ולזה צריך להוסיף 45 ש"ח משלוח). לי יש כלל אצבע שאומר שאם משהו מריח לא טוב בחדר שינה אין סיבה לחשוב שבסלון יש ניחוח ורדים.

AYELET1

New member
ב-pdastore כתוב:

"אחריות לשנה במעבדות לנטרוניקס" מה עם אחריות HP ?

iagadi

New member
המחיר המעודכן

המחיר המעודכן ב=PDASTORE כבר יותר הגיוני לפי המחיר בחו"ל + המע"מ וזה פחות או יותר גם לפי התחשיב ב-mustop. יופי שאנשי PDASTORE נכנסים לפורום ....

mikeoreli

New member
באמת נראה יותר הגיוני...

למי שלא יכול לקנות בחו"ל. בכל מקרה, בגלל שלי מביא את זה מכר מחו"ל (אח של חבר טוב שלי), אז אני "מדלג" על המע"מ ועל הפרש הרווח הישראלי שמוזיל לי את העלות בכמעט 900 ש"ח, שכן אם אני קונה בECOST ההובלה היא חינם ולא צריך לשלם מס קנייה. אם אני לא טועה, יש גם הנחה במקום של 50$, כלומר יחסית לאתר זה ההפרש עוד גדל.

למעלה