hp iPAQ 1940 FOR 265$ ?

astro11

New member
hp iPAQ 1940 FOR 265$ ?

Hi.. i am in Bangkok... wanted to buy a nice PPC .. what i need is simple one with these feachers: blue touth not heavy MP3 with option te extand if needed somthing that i would not replace for some years.. i used the palm Vx for the last 4 years but it was almost enough.. buttom line: i searched and the "sales" prices are for hp iPAQ 1940 FOR 265$ or Hp iPaq 2210 for 320$ what do u say? i know i got recommandation in this forum for the Dell but no Dell here in thailand.. plese answer ASAP thanks

raananta

New member
Hp Rx3710\15

בדוק מה המחיר למכשיר הזה. לדעתי הוא עדיף על השניים שציינת, אבל במידה ואינו נמצא למכירה ו\או המחיר גבוהה מדי שקול רכישה של ה-2210 או 4150 שלו יש את ייתרון ה-WIFI שאני רואה כמשמעותי. בכל מקרה לא הייתי הולך על ה-1940 עקב איכות המסך הירודה, חריץ חיבור האוזניות דורש מתאם (דבר המעיק אם אתה מתכנן להקשיב הרבה למוזיקה), המעבד חלש יחסית... בקיצור מכשיר די מיושן. חשוב מאוד!!!! בדוק שמערכת ההפעלה הנה באנגלית, במידה ואינה אנגלית לא תוכל להתקין עברית בארץ!!!

mikeoreli

New member
3715 יקר מדי

תנסה למצוא שם את ה3115 שזול בכמעט 200 דולר. ההבדל הוא מעבד 300 מה"ץ לעומת 400 מה"ץ ובלי מצלמה.

raananta

New member
נכון!

אך האיש ציין שהוא מעוניין במכשיר שישרת אותו כמה שנים קדימה, לכן לדעתי, יש מקום לחפש את המכשיר הכי חדיש (לאו דווקא הכי מתקדם) שישרת אותו בצורה הטובה ביותר. אני עם 2210 וכבר מרגיש שאני נמצא חצי צעד אחורה ממה שקורה יום בשוק, למרות שהמכשיר עונה על כל הדרישות שלי מעל ומעבר. אם הייתי צריך להחליט היום לגבי מכשיר, אני מניח שהייתי הולך על ה-3715 למרות שכניסת ה-CF תחסר לי. אבל השיקולים העיקריים שלי הם סוללה, זכרון ו-WIFI.

mikeoreli

New member
ה3115 חדש בדיוק כמו ה3715

ההבדל בינהם הוא בדיוק כמו שציינתי.

raananta

New member
מיקו, ישנם עוד הבדלים

שהופכים את 3715 ל"חזק" יותר.... ולדעתי עדיף. 1. סוללה של 1440mAh לעומת 920mAh שיש ב-3115. 2. זיכרון גדול משמעותית (רובו ROM) ב-3715 152MB וב3115 56MB. האם ההבדלים האלו שווים עוד 200$? זה כבר עניין של יעוד המכשיר יחסית למשתמש. כבר היום אנו רואים ישומים כמו SKYPE שדורשים 400MH השאלה מה עתידם של הישומים החדשים, האם גם להם תהיה דרישת מינימום?! את התשובה לכך איני יודע, אך כאחד שמחפש מכשיר ל-2-4 שנים הקרובות לא הייתי מתפשר על המעבד או על הזיכרון. המצלמה היא כמובן רק תוסף נחמד אך לדעתי לא מהווה יתרון למכשיר. ניתן לראות נתוני מכשירים כאן. 3715 3115

mikeoreli

New member
אתה צודק אבל לא זאת הבעיה

הבעיה העיקרית היא שהתקציב שלו נמוך יחסית לדרישות.

astro11

New member
many thanks but

what is the reality price in israel for the HP 3715? (is it better to buy it in US?) or should i buy Dell in the usa? thanks for all the answers

mikeoreli

New member
מחיר של 3715

המחיר בארץ הוא כ2400 ש"ח כולל מיסים ומשלוח בארה"ב המחיר הוא כ500$ ללא מיסים ומשלוח. את המכשיר הזה לדעתי כדאי לקנות בארץ מה גם שחלק מהחנויות מאפשרות לקנות את העברית אצלם במחיר מוזל בעת קניית המכשיר.

2cookie

New member
המלצתי על כך גם בפורום המקביל

מכשירי מיטאק אולי יהיו זולים משמעותית, לכן כדאי לחפש.

mikeoreli

New member
אני בטוח שכך..

וגם הייתי אם כבר למצוא מכשיר של אסוס. הבעיה היא שאין להם אחריות בינלאומית ואני מניח שבגלל זה הוא מחפש מכשיר של HP.

2cookie

New member
הוא כתב שהוא לא קונה DELL כי הוא לא

מוצא, אז אני מניח שנושא האחריות לא משנה.

astro11

New member
thanks .. i left BKK

many many thanks for all the replies.... i left Bangkok and didnt buy anything i decided to buy in ISRAEL after all... because there are to meny options here and i dont realy feel that i know the deferences.. i am new here...so i will learn more in israel and decide.. here the salesmen dont speek good english aswell and it doesnt give u confident that u r buing the right thing... many thanks to all the HELPERS..
for tring to help i might come back when i will start the searching in israel astro

למעלה