HP DV6660, מקבוק או DELL 1520?

omerabin

New member
HP DV6660, מקבוק או DELL 1520?

היי לכולם ותודה ענקית מראש על ההתעניינות והעזרה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך נסיעה ארוכה לעבודה בחו"ל. הצרכים הם הצרכים הבסיסיים + מולטימדיה בסיסית: הרבה אינטרנט, וורד, פאואר פוינט, קצת די.וי.די'ס ומוסיקה - לא משחקי מחשב וכאלה. פשוט הרבה חומר משרדי +. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין מאוד, ידידותי, לא כבד מדי (עד 3.5 קילו נגיד) ונוח - וחשוב שיהיה עם תמיכה בינלאומית (במקרה כרגע בדרום אפריקה, שהיא לצורך העניין מאוד אירופאית בחברות שנמצאות בה). רצוי שיהיה עם מצלמת אינטרנט מובנית. חשבתי לקנות את הMacBook אבל אני רגיל למערכת ההפעלה של מייקרוסופט ולהשקיע יותר כסף כרגע במחשב של אפל שעדיין לא לגמרי התאפס על תמיכה בעברית כמו שצריך נראה לי לא חכם. לכן חושב על HP DV6660 (מישהו מכיר? שמע?) לבין ה-Dell Insipron 1520 שנמכר עכשיו במחיר יחסית טוב. למישהו יש עצות? טיפים? תובנות? הכרעה בין שניהם? הצעה אחרת טובה יותר? תודה רבה מראש!

Noam S

New member
הממ

תעשה את השיקולים שלך... את המפרט אתה בטח ראית. רק אומר שאת המקבוק אפשר לקבל בעסקה אצל נטויז'ן. וה-HP חמוד. עם שלט רחוק... אפשרות הדפסה על התקליטורים וכו'... וכל מיני גאדג'טים, אבל אי-אפשר להרחיב ל4GB זכרון. את הדל אפשר להרחיב ל4GB (בעתיד אם תרצה).

omerabin

New member
ומה יותר טוב בשיקולי עלות-מחיר?

ה-HP או ה-DELL? איזה מבין השניים אמין יותר? מומלץ יותר? נוח יותר?

RoyBO

New member
שניהם באותה עמידות לפה או לשם

הקטע שדל מהיבואן CMS זה 3 שנים אחריות וHP שנה שנתיים

Noam S

New member
אגב רוי

לא שאני מזלזל. אבל מה טוב בXPS שלך על פני הinspiron 1520?
אולי הוא קל יותר אבל חוץ מזה? יש לי אינספירון עם מאפיינים כמו שלך רק שהמסך יותר טוב...

Noam S

New member
אז העדפת

שהמחשב יהיה קל קצת... אבל לקבל מסך פחות טוב? (ולשלם יותר)...

RoyBO

New member
קיבלתי את המסך הכי טוב בשוק, על מה אתה מדבר?

זה מסך WLED.

Noam S

New member
הכוונה שלי היא

שבאינספירון שקניתי המסך מגיע לרזולוציה 1440x900 וגודל המסך הוא 15.4"

RoyBO

New member
הכוונה שלי

שהמסך שלי קטן ורואים בו טוב מהרבה מאוד מחשבים אחרים. בכל מקרה קונים נייד שיהיה באמת נייד ולא איזה מפלצת 15.4 אינצ' ששוקלת 3 קילו, וכן מבחינתי זה מפלצת. לפני שבוע החזקתי ביד 1420 אחי הוא ממש כבד לעומת המחשב שלי.

bar666xp

New member
אתם שמים לב שזה ויקוח סרק....

לאחד חשוב יותר המשקל לשני הגודל של המסך לשלישי ביכלל חשוב שיהיה מסך מט
זה אינדבידואלי, סוביקטיבי, בעיניי המתבונן.... בקיצור אתם כמו איזה שני ילדים כרגע שלי יותר טוב... לא נכון שלי, שלי... שלי... אז קבלו נו נו נו עם אצבע מאיימת חחח.

Noam S

New member
לא מתווכחים ../images/Emo13.gif

זה דיון... לא ממש יפריע לי אם יתברר ששלו יותר טוב
כל אחד והתקציב שלו והדרישות שלו. ורוי... 15.4 זו בעיה? יש "בימינו" אפילו 17

bar666xp

New member
אני יגלה לך את אמריקה? חחח יש גם 19"

ואם אני זוכר נכון יש/היה לSONY איזה משהו עם 16.1"... אפרופו 19" מכיר את Aurora mALX של alienware נכון. ויש גם את בעלי המסכים הקטנים יותר פחות מ12"... ואגב רוב הסקרים שעשו ופורסמו מצביעים על 15.4" כמועדף ביותר על הלקוחות סתם לידע כללי. זה כמו תבדוק כמה אנשים ביכלל משתמשים בSLI/CROSSFIRE? תגלה כי לא הרבה כלל... ובעיקרון זה הרבה יותר ""חשוב"" לגיימר מאיזה מעבד יהיה במחשב... כמה אנשים באמת עברו למעבדים בעלי יותר מליבה אחת? גם לא הרוב.. מי שרכש לאחרונה פשוט המחיר לא מצדיק שלא לרכוש כפול ליבה אבל הרוב לא רכש כי יש לו/ה צורך במרובי ליבות. תחלס השורה התחתונה מסך זה סוביקטיבי לגמרי!

יאיר B

New member
לא כדאי לקנות בחו"ל ובטוח תהיה אחריות במקום

שבו אתה קונה? מקלדת עברית - תוכל להדביק עליה מדבקיות שתקנה מראש בארץ (הגדרת עברית בחלונות זה עניין של שלושה קליקים בעכבר). לגבי אפל - במחשבים החדשים אפשר להתקין חלונות במקביל למערכת של אפל (עם תוכנת בוט-קאמפ).

למעלה