HP DV6514ej יצירת דיסק האתחול

• פותח הנושא HooK
  • פורסם בתאריך

HooK

New member
HP DV6514ej יצירת דיסק האתחול

שלום, הבנתי שקיימת אפשרות במחשבי HP ליצור דיסק\דיסקים שיהוו נקודת השיחזור למערכת לפי מצב שבוא מגיע המחשב מהיצרן מכיוון שאני מתכוון להתחיל לנסות להטמיע במחשב מערכת XP אז אני רוצה תחילה ליצור את הדיסק הזה שאמור לשחזר את המערכת למקרה שמשהו ישתבש והמעבר ל-XP לא יצליח ... טוב שיהיה.. משום מה אני לא מוצא איפה יוצרים את הדיסק הנ"ל ואיך ? (אני על Vista) הבנתי שאמורים קודם לכן לאמת את מערכת ההפעלה של המחשב עם המספר הסידורי שמודבק לו מאחורה ואז אפשר ליצור את הדיסק.. אני לא מצליח להגיע לזה ... מישהו יודע איפה זה נמצא ? דבר שני הוא - אחרי שיצרתי את הדיסקים לשחזור איך אמורים להשתמש בהם ? הם דיסקי boot ? שעולים לבד ופועלים ? מקווה שהבנתי את השאלות רק תודות.

HooK

New member
לא משנה .. מצאתי. אבל -

מצאתי את ה-recovery manager - שם אני מכין את סדרת הדיסקים (משומה זה לא שאל אותי על לאמת עם המספר סידורי) אז רק השאלה השניה נותרת ... האם אפשר וכדאי להסתמך על ה-DVD אני הולך ליצור והאם בעת הצורך (ונקווה שלא נצטרך) הדיסק פשוט יעלה לבד עם הפעלה מחדש של המחשב ? נצטרך להגדיר בוט פרום סידי פירסט בביוס ? או שהכל אמור לרוץ חלק ?

יאיר B

New member
האפשרות ליצור את הדיסק הזה נמצאת איפשהו

בתפריט ההתחלה של חלונות (ואולי גם על שולחן העבודה, לא בטוח בזה). אתה אמור לבצע תהליך של אקטיבציה למערכת (כלומר לבצע הפעלה שלה). בפעם הראשונה שהדלקת את המחשב, מערכת ההפעלה ביצעה פעולה ארוכה של הגדרות שונות (ביניהם בחירת שפת הממשק, בדיקות שונות והתקנות שונות). אתה לא צריך להכניס שום מספר סיריאלי לויסטה שהגיעה עם המחשב (עשיתי את הפעולה הזאת לשלושה מחשבים ולא היה צורך בזה). לגבי הדיסקים עצמם - זה אני לא יודע, עוד לא יצא לי להשתמש בהם

למעלה