hp-dell

s o l a r i s

New member
hp-dell

ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש בסביבות ה5000-6000 שח. קניתי לאבי HP מסדרת 6000 שהוא ממש נחמד. מה אתם ממליצים, אולי פירמה אחרת? האם עם כרטיס מסך של nvidia 8400 אוכל לשחק בF.E.A.R? שאלה נוספת היא האם בכל דגמי ה6000 ומעלה של HP ניתן להרחיב עד 4גיג זיכרון? מה אתם ממליצים מאוד מבקש עזרה אני צריך לרכוש אותו עד שבוע מעכשיו.

s o l a r i s

New member
נו חברה פה מה ממליצים לי?

יש לציין שאני זקוק למחשב כסטודנט: פוטושופ אינטרנט אופיס ומשחק הFEAR הישן.

s o l a r i s

New member
ומהן ההמלצות בין דל לHP?

על איזה דגם הייתם הולכים מחשב ל: פוטושופ אינטרנט אופיס ומשחק FEAR הישן? קדימה חברה תנו קצת מעצמכם תודה לך בר

bar666xp

New member
אני לא מחובבי HP וכן מחובבי דל...

אבל זה סתם העדפות אישיות מדובר בשני החברות הגדולות ביותר בעולם המחליפות הובלה בניהן כך ש...

s o l a r i s

New member
נראה לי שהפורום הזה ישן בעמידה

אתם רוצים לומ רלי שלאף אחד אין HP או DELL? לאף אחד אין נסיון איתם או עם מחשבים אחרים? ממש ממש אין לאף אחד מה לומר?

UrbanDK

New member
לא, האמת היא שכולם יודעים, ובכוונה לא עונים

תפסת אותנו.

יאיר B

New member
מה אתה רוצה לדעת? מה ההבדל בין HP לדל?

חוץ מהמשקל והאחריות שהן לטובת דל, המחיר והצורה החיצונית (לדעתי) שהן לטובת HP, אין הרבה הבדלים. המחשב הקודם שלי היה של דך (דגם עתיק במונחים טכנולוגיים, בן 3 כיום). עבד יופי בשלוש השנים האחרונות. לאחותי יש HP 6003 ועובד יופי (אם כי הוא קצת כבד וגם קצת מתחמם, אבל יש לו יופי של מקלדת). אני הייתי מציע את דל, ולו רק בגלל האחריות (3 שנים מול שנה אחת ל-HP). לגבי הרחבת זיכרון ב-HP - אתר HP ישראל עומד לרשותך עם כל המפרטים של הניידים שמוכרים בארץ.

s o l a r i s

New member
ולא היית ממליץ לשם שינוי

על LG, FUJITSU או אחרים? אני קצת חושש ללכת על מחשבים שאני לא מכיר, הרי יש כל כך הרבה מחשבים וזה די מבלבל.

יאיר B

New member
LG אני לא כל כך אוהב (יש לי אחד כזה, לא ממש

עושה לי את זה). פוגיטסו - יש להם סדרה חדשה של ניידים שנראית איכותית (יש להם שם טוב סה"כ). גם לנובו זה בסדר. אם אסוס בתקציב שלך, גם טוב. יש גם טושיבה (המחשבים הטובים שלהם קצת יקרים). בעיקרון HP תתן את התמורה הטובה ביותר מבחינת יחס עלות/חומרה. דל תתן את היחס הטוב ביותר מבחינת מחיר/זמן אחריות. לטובים של טושיבה יש שנתיים אחריות (ולסדרות המנהלים שלהם 3 שנים), פוג'יטסו בין שנה לשלוש, תלוי בדגם. יש להם עכשיו חוזה אחריות חדש עם שנה ראשונה אחריות עד הבית. צריך להתאים לדרישות את הדגם (למרות שנראה שהדרישות לא כבדות).

s o l a r i s

New member
אהלן יאיר

אומר לך שדי עזרת לי כי בדקתי מחשבי דל DELL INSPIRON 1520 2.2GHZ (BLACK) T7500 15.4'' 250GB 2GB XP PRO גיליתי שרק 2.89 משקל!!!! יותר טוב מHP כ.מסך GFORCE GT!!!! יותר טוב מHP עד 4גיג זיכרון מסך 15.4 שלא יבלע לי את הסוללה וזה מצוין. 4 יציאות USB כ.קול 7 ערוצים FSB 800 סבבה לא יותר 250גיג נפח סוללה 6 תאים ומצלמה 2 מגה!!! יותר טוב מHP אחריות 3 שנים!!! הרבה יותר טוב מHP. והכי חשוב הוא בא עם XP SP2!!! האם ידוע לך כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו? האם יש לו תביעת אצבע? תראה למטה את הקישורים ומה שאתה מחליט אני הולך איתך. מחכה לתשובתך המון תודה

rc

New member
אם כבר דל

למה שלא תקנה את דגם Inspiron 1525 - המפרט שלו זהה (או כמעט זהה) ל-1520, רק שזה הדגם החדש שמחליף אותו, ויש עליו המלצות טובות בזאפ, וגם פה בפורום ובמקומות אחרים, והכי חשוב זה שאפשר להשיג אותו ב 4-4.5K (יותר מ-2000 ש"ח הפרש !!!) זמן עבודה של 53 (!!!) שעות כמו שמצוין במפרט נשמע לי מופרך לגמרי - ברור שנפלה טעות... לא הבנתי מה הבעיה בחנות שצירפת קישור שלה (הקישור הראשון)?

s o l a r i s

New member
חדשות

בררתי היום ונאמר לי שה1525 עם 2GHZ הוא הישן ואמור לצאת אחד חדש עם 2.2GHZ שצורך פחות זיכרון וכרטיס מסך הרבה יותר מהיר. הוא אמר לי להתקשר בעוד שבוע שבועיים לוודא שאכן הגיע הדגם המשופר וכי ה1525 שנמכרים כיום נחשבים כבר לפסה וגם הרבה יותר כבדים מהחדש. לכן מה שאמרת לגבי המחיר מובן עכשיו. אז מה לחכות או לא? ליסוע לחול עם הנייד פנטיום 4 בנתיים?

s o l a r i s

New member
תיקון

הכוונה שהמעבד החדש 2.2 צורך פחות חשמל בזכות הטכנולוגיה החדישה שלו. אין מה לומר התאהבתי לראשונה בDELLLLLLLLLL. לפי מה שראיתי הוא הכי שווה מכולם!

michali32

New member
איפה ביררת? כנס

לא הבנתי - הדגם החדש עם מעבד 2.2 הוא גם 1525 או שהוא 1520? ממה שאני יודע 1525 מחליף את 1520... זה לפחות מה שאמרו לי...

s o l a r i s

New member
דיברתי עם

חנות פנדס בקיסריה, בחור מאוד נחמד הסביר לי ואפילו לא לחץ עלי לרכוש את הנוחכי, לזה אני קורא יושר. דיברתי עכשיו עם משווק דל שאמר ש1525 2.2 מחליף את 1525 2.0 בעוד שבוע עד שבועיים. צריך להגיע, אני מנסה לקבל מידע ספציפי ממספר טלפון אליו הופנתי. אעדכן.

יאיר B

New member
ל-HP יש מחשבים כבדים יחסית (3.1 ק"ג).

אם הדל מגיע עם XP וזה מה שאתה מחפש - לך על זה (זאת סדרה טובה). אם אתה יכול לחכות לדגם החדש יותר, אולי כדאי לחכות. אם אתה רוצה לקנות חדש, ה- שקישרת למעלה הוא יופי של מחשב. אני כמובן לא יכול להגיד לך מה לעשות (השיקולים הם שלך). לגבי החנויות: לראשונה יש סניפים בכמה מקומות בארץ. אם אתה יכול להגיע אליהם פיזית ולקנות במקום, לא צריכה להיות בעיה. אני לא מכיר את שניהם.

s o l a r i s

New member
יאיר יקירי היית מחכה ל1525 החדש או קונה את

הקיים? הבעיה שאני נוסע לפסח לחול ואני כל כך רוצה נייד נורמאלי.

יאיר B

New member
פסח זה עוד קצת יותר משבועיים (לפי הלוח שלי).

אני הייתי מחכה את השבועיים הללו (אתה נוסע להרבה זמן או סתם לטיול של שבוע, כי במקרה כזה זה לא יהיה נורא אם תיסע עם המחשב הישן - פחות סיכון לחדש). אם אתה יכול לשלם ולקחת אותו במקום (כלומר ללא משלוח שלוקח עוד זמן) זה יכול להיות טוב יותר. שמור על קשר עם החנות.

s o l a r i s

New member
בסדר סגור אני מחכה

מחר אשלח מייל לדל אירופה לשאול מתי הם משחררים אותם לארץ. רציתי לשאול, אבא של חברה שלי מעונין לרכוש מחשב נייד בסביבות ה3000-3500 שח, על מה אתה ממליץ לשמוש רגיל? אני לא בטוח במחיר כזה כדאי להמליץ לו על DELL או HP, מה שכן חייב אחריות, שלא יפול לי על הראש אם יקרה משהו ולא תהיה אחריות אני ארגיש לא בנוח. בכל אופן לא אגזול יותר מידי את זמנך אתה לא חייב לי וכבר עזרת לי לסגור על מחשב ליגה!

למעלה