HP 500

kontsy

New member
HP 500

אהלן אנשים אני סטודנטית שמחפשת נייד ונתקלתי בHP500בחיפושיי. נראה סבבה רק שהמחיר ממש נמוך, איפה הקאטץ'? תכלס אין לי שום צרכים מיוחדים, בגדול אני אשתמש בו לאופיס, קצת משחקים קלים, אינטרנט, מוזיקה וסרטים חשוב: יחסית קל (לא יותר מ3 כולל הכל) ויחסית שורד (גם מבחינת זמן סוללה וגם מבחינת שלא ימות אחרי שנה) התקציב באיזור ה5000 וראיתי אותו ב3000+ מה שנראה לי ממש מוזר. הוא דגם ישן? יש בו בעיות? ראיתי שהסוללה היא רק 4 תאים זה בעיה להחליף? מה זה אומר אגב (כתוב במפרט שלו ולא הבנתי למה הכוונה ב"דרישות מתח מקדימות"): מאפייני מתח סוללת ליתיום יון 4 תאים פנימית דרישות מתח מקדימות סוללת ליתיום יון 6 תאים, סוללת hp extended life battery משנית 8 תאים (נמכרת בנפרד), סוללת ליתיום יון אופציונלית עם קיבולת גבוהה ו-‏12 תאים תודה! מירי

kobi 23

New member
בנוסף /

הסוללה ממש לא מספיקה. 4 תאים בתנאים אופטימלים מספיקים אולי לשעתיים.

RoyBO

New member
תבדקי דגמים של דל

לצרכים שלך אני ממליץ על DELL INSPIRON 6400

RoyBO

New member
דגמים של שני קילו עולה הרבה.

יש דגם של דל D531 אני חושב הוא שוקל פחות מ 2.7

kontsy

New member
הHP הוא 2.3

השאלה במה מתבטא זה שהוא ישן? כמה זה ישן? סה"כ אין לי איזה שימושים מפוצצים בשבילו

RoyBO

New member
ישן...

מעבד מיושן המתאים ליישומי אופיס\אינטרנט בלבד. זיכרון 512MB שהיום סטנדרט של 2GB אפילו. דיסק קשיח של 60GB שהיום סטנדרט 160GB. כרטיס מסך מובנה GMA900 שהיום יש מובנה X3100.- כרטיסי מסך מובנים אינם כרטיסים למשחקי 3D. היתרון היחיד שהמחשב מגיע עם XP.

RoyBO

New member
לא שמעתי על דגם כזה- את מתכוונת לנובו T41?

זה דגם מאוד ישן.

יאיר B

New member
מירי, מה יהיו השימושים של המחשב?

זאת אומרת איזה תוכנות ירוצו עליו? אם מדובר על אופיס ואינטרנט בלבד - הוא יהיה מצויין (אבל מציע להשקיע עוד קצת ולהוסיף זיכרון). אני לא ממש מבין עם איזו סוללה הוא מגיע, 4 תאים (שזה לא משהו) או 6 תאים (אם הוא בא עם 4 תאים ותחליפי אותה ל-6 תאים, זה יתבטא במשקל שלו, תוספת של כ-200 גרם +-).

למעלה