HP 4350 ?יש סקירה בעברית ?

haimsnir

New member
HP 4350 ?יש סקירה בעברית ?

אני לא מצליח למצוא ביקורות ? הוא נראה לי ממש זול יחסית לנתונים - יכול להיות שאני מפספס משהוא ?

2cookie

New member
הדבר היחיד שאתה מפספס הוא

את ה-DELL X30
שווה הצצה..

icedragon1

New member
אני חייב להבין ! אתה סוכן של DELL ?

או משהו ?!?!? חצי מהמדינה קנתה דל בגללך... מה קורה שם קוקי ?

mikeoreli

New member
לא נראה

באופן רשמי המכשיר לא משווק בארץ משום שHP לא רצתה להתעסק עם תמיכה בשפה העברית במקלדת. לכן בקושי רב תמצא אנשים בארץ שרכשו את המכשיר ואני ספק אם תמצא משהו דרך גוגל. לגבי מחיר - אני לא יודע מה זה זול, אך המחיר שלו אכן ירד לאחרונה משום שהמכשיר נחשב לישן/וותיק. קוקי - אני שמח שאתה מרוצה מהX30 אבל דחילק, תרגיע. המכשיר מצויין אך יש יותר טובים ממנו.

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif קוקי הוא כהורה גאה בצאצאו

צאצא שהרה, ילד, גידל, טיפח, איפשר לו להגשים את פנטזיותיו, שינחמו וינענעו לעת זקנתו... (או שבעצם ימכר ASAP...)

2cookie

New member
כשיהיה מספיק לאח הגדול כמובן שהקטן

יפנה את מקומו...
ולעת זיקנה אני מעדיף מסך SXHGVPRTSBGA, תודה

2cookie

New member
ברור, X50V, HX4700, RX3715 בעיני

כמה, E800, A730... אבל 4350? אף אחד לא יודע אם המקלדת תתפקד בעברית, שד עצמו כתב שהמכשיר גדול ואיטי מאד והוא בסך הכל די מיושן. הצעה טובה יותר?

shed

New member
---->

כתבתי שהוא איטי יחסית ל-TC. הוא מציג ביצועים דומים (אם לא זהים) ל-4150. בקשר למקלדת ועברית - אני חושב שהיא עובדת עם עברית לא רע, אני אבדוק עם חבר שמחזיק במכשיר כזה ואתן תשובה.

2cookie

New member
יפה, ובדוק בבקשה איך הוא עיברת

את המקלדת... (תוכנת צד שלישי\עברית של PDAC..) לא חוכמה להשוות פאלם לפוקט בצורה כזו נחפזת..

shed

New member
--->

ומי אמר לך שההשוואה היתה נחפזת? שלחנו מיילים זהים אחד לשני ובדקנו כמה זמן לוקח לפתוח אותם. ביצענו בדיקות הורדה ב-WiFi מול שרת בדיקות. פתחנו את אותם קבצים על הפאלם ועל הפוקט והשווינו ביצועים. בסך הכל השקעתי לא מעט זמן כדי לבחון את ה-4150, 4350, 5555, TC וזאורוס לפני שקניתי.

haimsnir

New member
תודה על התשובות אז hp4150 הוא ...

האופציה הטובה ביותר בשוק היום ...?

shed

New member
--->

אני לא הייתי ממהר להסיק את המסקנה הזו. בעיקר בגלל שמדובר במכשיר ש-HP הודיעה על EOL שלו בעוד כחודש (או חודשיים). נכון, המכשיר מצויין, אבל אני לא הייתי קונה מכשיר שהיצרן מודיע שלא יתמוך בו יותר. בנוסף, יש חלופות אחרות שיתנו ביצועים דומים (או טובים יותר) בלי תוספת למרכיב העלות.

למעלה