HP 4150 מול HP rx 3715

Powerball

New member
HP 4150 מול HP rx 3715

ונאמר שהחלטתי שאני עובר ל PPC, ואני מעדיף HP על DELL בגלל השרות בארץ. אז בדקתי את ה 4150 מול 3715, החדיש יותר, ומצאתי ש ל 3715 יש מצלמה, שאני לא זקוק לה, ויש לו יכולת Landscape שזו תכונה חשובה. אבל הצורה שלו, העובי, האחיזה והתחושה ביד או בכיס, נופלים בהרבה מזה של ה 4150. ההפרש במחיר בינהם - זניח לפי שעה. אז הנטיה כרגע היא לכיוון ה 4150 . האם אני טועה? האם יש נקודות חשובות שלא לקחתי בחשבון??

AYELET1

New member
שקול גם 3115, שדומה מאד ל-3715

אבל ללא מצלמה בדוק במערכת ההשוואות

Powerball

New member
איילת תודה...

אמנם הוא ללא מצלמה ונמכר בחו"ל ב 50$ פחות מה 3715. אבל יש לו את אותה צורה לא נוחה שמזכירה לי את הפאלם הראשון שלי משנות ה 90 של המאה הקודמת... חוץ מזה את ה 3115 אני כמעט לא רואה במכירות ברשת וכן לא באתר HP ישראל. החנות היחידה שמציגה אותו למכירה ברשת רוצה מחיר דומה לשל ה 3715. אז כנראה זה לא רלוונטי.

castroman

New member
ממ אם ככה...

ה4150 מתאים יותר, ואני חייב להסכים איתך בקשר לנוחות של ה3175, לא נוח בכלל לפחות ככה אני הרגשתי.

castroman

New member
תראה...

המסך לא כזה נוראי, ואפשר להסתדר איתו בלי שום בעיה, בקשר לWIFI מהניסיון שלי (לפחות באירופה) הוא עבד מצוין בכל בית קפה\שדה תעופה שהייתי בו.

2cookie

New member
אבל למה לקנות מכשיר עם מסך

כל כך גרוע כשיש טובים יותר עם מסכים נורמליים? (RX3715 למשל)

Powerball

New member
קוקי - התוכל להבהיר...?

מה זה WiFi חלש? ישבתי עם מישהו שיש לו 4150 במכונית מול ארקפה והוא גלש. מה לא הבנתי פה? ולגבי המסך - ב 3715 הראו לי סרטון וידאו שבאמת נראה טוב (ב 4150 לא ראיתי וידאו), אבל לישומים שאני זקוק (ישומי PDA קלסיים, אקסל, וורד, GPS) אני לא רואה איזה הבדל גדול במסכים. התוכל לפרט מה כל כך גרוע במסך של ה 4150? מה אני צריך לבדוק? אגב - אם אתה מבין במסכי PDA, התוכל להתייחס לשאלתי בנושא בפורום פאלם? - ראה קישור

2cookie

New member
גם ב-4150 יש וידאו והוא ירוץ

טיפה טוב יותר מב-3715. בכל מקרה, יש הבדל אם אכן המסך ב-RX טוב כמו שאומרים, השוונו 4150 ל-X30 ו-TC במפגש והגוון הצהוב היה ניכר. הצבעים היו מעט שרופים והבהירות לא היתה גבוהה במיוחד...

castroman

New member
איך אני אוהב שאתה ננעל על שטויות

המסך של ה4150 הוא ממש לא סיבה שלא לקנות אותו, אומנם יש טובים ממנו, אבל לא תמיד צריכים לקנות את הטוב ביותר, כמו כן הבחור אומר שהניסיון שלו עם ה3715, אז בגלל מסך שהוא פחות טוב מהמתחרים אתה מציע לו אותו ? ממש לא סיבה.

2cookie

New member
בטח שסיבה../images/Emo31.gif

זה שלא איכפת לך להביט במסך גרוע זה עניין שלך. בשבילי מכשיר עם מסך גרוע הוא ביזבוז זמן..

diamond992

New member
ל2cookie

אני עוקב אחרי תגובות בפורום הזה ןלפעמים נידמה לי שזה גן ילדים חוץ מכמה אנשים שהתגובות שלהם עניניות בקיעים ומבינים באמת ישנם רבים המישתמשים בפורום זה רק כדי לכתוב ללא כל הבנה ניזונים מישמועות או ידיעות שהם קראו או שמעו למר 2cookie אני בטוח ותקן אותי אם אני תועה שאין ברשותך ולא היה לך 4150 ומה שאתה כותב על מסך כל כך גרוע וwifi חלש הוא לא מסקנה משימוש במכשיר ישנם אנשים בפורום זה שיסיקו מסקנות לא נכונות וחבל אני מחזיק במכשיר זה כשנה והוא מעולה מכל בחינה אז אם למישהוא אין מה להגיד אולי מוטב שלא יגיב כלל

2cookie

New member
בבדיקה של נתוני ה-FCC (שכמובן

נעשה על ידי שד) התברר שה-4150 הוא אחד המכשירים שביצועי ה-WIFI שלהם הם הגרועים ביותר, משמע הטווח יהיה נמוך יותר מבמכשירים כמו DELL X30 או 5455\5555.

Powerball

New member
קוקי - לגבי המאבד...

זה לא אתה שכתבת שהמאבד של ה 3715 ירוד ביחס לזה של ה 4150??

castroman

New member
ב3715 יש בכלל WIFI ?

בכל מקרה לא היתה בקשה לWIFI, ככה שהWIFI של ה4150 יעשה את העבודה, על אף שהוא לא "ברמה" של מכשירים אחרים לטענתך.

למעלה