hp או dell ?

• פותח הנושא lyd
  • פורסם בתאריך

lyd

New member
hp או dell ?

היי אני רוצה לקנות פוקט pc ומתלבטת בין שתי החברות :hp ו dell מעוניינת לשמוע המלצות.. שאלה נוספת היא האם לקנות בארץ או בחו"ל , יש לי אפשרות לקנות את זה בארה"ב וזה באמת זול יותר אבל לא ברור לי מה קורה עם האחריות???? האם ניתן לקבל שרות מהחברות האלו בארץ גם עם קניתי בארה"ב??

AYELET1

New member
עם HP אין כל בעיה

אבל היה כדאי שתפרטי מעט מחירים דרישות מהמכשיר וכו'

lyd

New member
תקציב של עד 2600ש"ח

מעוניינת למצוא פוקט בתקציב של 2000-2600ש"ח

lyd

New member
שימושים

בעיקר לאאוטלוק ,סקייפ וחלק מיישומי אופיס. חשוב לי גם שיהיה טייפ מנהלים ואפשרות להתקין בעתיד מקלט gps ודסטינטור תודה

castroman

New member
HP iPaq 2210 יתאים לך בדיוק !

lyd

New member
אחריות על מכשיר שנקנה בחו"ל??

מישהו יודע מה לגבי האחריות כשקונים את המכשיר בארה"ב?? הכוונה היא למכשיר של hp או dell החברות מתחייבות לאחריות גם בארץ?? תודה מראש

lyd

New member
התשובה לא היתה ברורה

לא היה ברור מהתשובה שלך לאיזה חלק בשאלה שלי ענית, בכל אופן האם הכוונה היא לכך שאין בעיה עם האחריות של hp בארץ???

mikeoreli

New member
תשובה מלאה (ליתר ביטחון)

חברת HP נותנת עם מוצריה אחריות בינלאומית. זאת אומרת שאם את קונה את המכשיר בארה"ב, במקרה של תקלה במסגרת האחריות, חברת "HP ישראל" תקבל על עצמה את האחריות ותטפל בך כאילו קנית את המוצר מחנות בארץ.

castroman

New member
בקשר לדל - ממה שהבנתי

היא אינה תופסת בארץ, אך אם יקרה חס וחלילה משהו למכשיר תוכלי לשלוח אותו אישית לחו"ל שכן האחריות תופסת שם.

mikeoreli

New member
צודק אבל...

הם לא מוכנים לשלוח את המכשיר חזרה לארץ. אם יש חברים בארה"ב אז במקרה של תקלה אפשר שהם יקבלו את המכשיר תקין מדל ושהם ישלחו את המכשיר חזרה לארץ.

AYELET1

New member
ואם תצרף לתשלום עבור התיקון גם

תשלום עבור המשלוח?

mikeoreli

New member
למה לשלם על תיקון באחריות?

בכל מקרה, אני חוזר בי ממה שכתבתי. פשוט במקרה של אחריות של דל נזכרתי במקרה של ידיד שלי שקנה מחשב נייד בארה"ב והמודם שלו התקלקל בארץ. חברת דל בארץ לא קבלה את האחריות. דל האמריקאית אמרה לו שהם מוכנים לטפל במחשב נייד אבל הם לא שולחים מכשירים מחוץ לארה"ב. לכן כתבתי את מה שכתבתי. אבל.... נזכרתי שהוא סיפר לי שדל בארץ לא קבלו את האחריות משום שהדגם שאותו הוא קנה בארה"ב לא נמכר בישראל והם אמרו לו שהם מכסים אך ורק דגמים שנמכרים בארץ. לכן לדעתי כדאי להתקשר לחברת דל בארץ ולשאול אותם ספציפית.

2cookie

New member
אז יש תקווה!../images/Emo3.gif

יאללה, שיתחילו לשווק כבר את הX30
אני מת לשדרג לגירסה עם המסך הרגיש והפחות צהוב, כן, יש כזו

2cookie

New member
הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

mikeoreli

New member
אז ככה

קודם כל תתקשר לדל ישראל לוודא זאת באמת. דבר שני על מה בדיוק דיברת? איזו גרסה עם מסך יותר רגיש ופחות צהוב?

2cookie

New member
אני הייתי מהראשונים שהזמינו

X30. מי שהזמין טיפה יותר מאוחר מקבל מסך פחות צהוב (אם כי ההבדל זניח.. בחיי שלא הבחנתי בגוון הצהוב גם ליד עוד מליון מכשירים עד שראיתי תמונה משווה עם X30 חדש יותר) וגם המסך יותר רגיש (הרגישות בקצוות שונה מבמרכז, לי זה לא מפריע)

למעלה