HP אורגינל

madbik

New member
HP אורגינל

בוקר טוב, אני רוצה לרכוש מחשב נייד של HP דגם 5084 מחנות שנראית לי אמינה לחלוטין והמכירות שלה גם מופיעות באינטרנט. עם זאת, ידוע שיש רבים שמביאים ניידים משוק אפור וכו'. איך אני יכול לוודא שאכן המחשב שהוא נותן לי הוא מקורי של HP?

ic12345

New member
ללקוח קשה מאוד לדעת

האינטרנט מוצף בסחורה בייבוא אישי (גם מותגי ניידים), סחורה גנובה ועוד כהנה וכהנה. בדרך כלל המחיר שלהם נמוך מאוד- אני כמשווקת יכולה לומר לך כי הרבה פעמים אני רואה פרסומים למוצרים- כולל ניידים- שמחירם ללקוח הסופי נמוך ממחיר הרכישה שלי באופן משמעותי מאוד (כמה מאות שקלים ולעיתים גם אלפי שקלים פחות!). לתושמת לבך, אני לא מכירה HP

ic12345

New member
המשך-

לתשומת לבך, לא שמעתי על ייבוא של HP לא מקוריים (למרות שבתכלס זה אפשרי) אבל כן על מה שפירטתי למעלה. בכל מקרה, תברר על החנות אצל מכירים, תבדוק עם החנות את משך האחריות ואיפה ניתן (אם האחריות היא בחנות ולא במעבדה הראשית בתקופת האחריות זה אומר דרשני), כעיקרון ברגע שיש לך נייד אתה יכול לברר מול שירות הלקוחות לפי מספר סריאלי וכו'. ורגע לפני שאתה רץ לרכוש- למה דווקא HP? תעשה חיפוש קצר בפורום ותגלה ביקורות לא מחמיאות על שירות הלקוחות הקלוקל שלהם... (כן, עדיין)

madbik

New member
קודם כל, תודה

המחיר הוא 5600 שקל לדגם 5084 וזה די מחיר נפוץ באינטרנט. שימי לב בזאפ, ובוואלה ונענע שופס (שזה אותו מוכר אגב) כולם מוכרים את הדגם הזה. למה בכל זאת HP למרות השירות הקלוקל? כי אני מאוד אוהב את COMPAQ... תמיד אהבתי את המחשבים שלהם יותר מאלו של IBM. שימי לב שהדגם שבחרתי הוא עם מעבד AMD, חברה שאני גם מאוד אוהב. אני כבר שנים משתמש במחשב השולחני שלי עם AMD ומאוד מרוצה. אני לא רואה את עצמי מבקש שירות מחברת HP אלא אם מתקלקל איזה חלק. תקלות "רגילות" של הזמנת טכנאי אני מבצע לבד.

שים לב שתיקון נייד זה לא נייח....

כלומר, אם תצטרך להחליף איזה שהוא חלק בנייד לא תוכל לעדשות זאת כיוון שהמבנה של ניידים שונה מנייחים (למעשה אין כמעט מקום לטעויות). אין מרחב תימרון כמו בנייחים מבחינת הוצאת חלקים והחלפתם. אם בכונתך לפתור בעיות תוכנה אז לא צריכה להיות בעיה (אם לזה אתה קורא תקלות "רגילות" של הזמנת טכנאי). זו הסיבה המרכזית לבחירה במותג מסויים - השירות. החלקים ממילא הם אותם חלקים במפרטים דומים.

madbik

New member
כמובן

התכוונתי לתקלות תוכנה ולא חומרה. ברור לי שאי אפשר לתקן חומרה בקלות ובטח ובטח שאין מה להשוות לנייח. עשיתי חיפוש בפורום על HP ודווקא מצאתי הודעות מינואר שכתוב ש-HP משתפרים שירות... תודה על העזרה עד כה.

bar666xp

New member
אני חייב סוריי אבל יש מצב ש...

יהיה פער של 1000$ על מחשב נייד סתם לידע כללי. לא מזמן חבר שגר בארה"ב שאל אותי על נייד ובדקנו המחיר בארץ היה בכ1000$ יותר גבוה מהחיר שם זה יכול להביר למה משהו שמביא מחשב מחו"ל ועושה לו התבעה של אותיות עיברית במקרה הצורך ההפרש יהיה כמה 500$ +- אז כן יש מצב שאדם שאין לו חנות/מחסן/ים וכו' יוכל למכור אותו המוצר עוד יותר נמוך ממה שאת כמשווקת קונה. לכן זה לא מפליא עד כדי כך אבל.... מחשבי נפל ממסאית לא חסר בזה אני מסכים איתך וללקוח ב99% מהמיקרים אין את הכלים לדעת מי מוכר לו ומה! לכן אני ממליץ לשלם אפילו יותר אבל לקנות בחנות מוכרת ולא ממשהו לא ידוע. אלה אם מדובר במחשב יד שניה..(שלדעתי האישית גם זאת שגיעה).

יאיר B

New member
../images/Emo6.gif מחשב שנפל ממשאית...

זה תמיד מצחיק אותי מחדש, המשפט הזה...

Jan22

New member
אני מכיר מקרה של נייד שנכנס למכונת

כביסה למשך כמה דקות הגונות ! לפחות הוא יצא נקי ! זה היה קטע ..

bar666xp

New member
ה"מושג" נפל ממשאית זה אומר גנוב

כדי לעדן זאת "נפל ממשאית"..."חולץ ממחסן"..."ברח מהבית"..."רב עם המחסנאי"... לא חסר כל מיניי. אגב למה מכונת כביסה לא ראו את התיקט שזה רק ניקוי יבש חיחיחיחי.

למעלה