Howdy

bigbadjoe

New member
Howdy

שלום ! יש לי שאלה ממש חשובה. הרבה זמן לא כתבתי כאן אז אני מצטער להפיל את זה ככה אבל זה ממש מציק לי בכל אופן, כבר די הרבה זמן יש לי סיוטים (כנראה בגלל טראומות ילדות). אז מה שהיה זה שאתמול היה לי סיוט, שהיה כ"כ עוצמתי ונראה אמיתי שזה הפחיד אותי וקיוויתי שאולי מישהו כאן יכול לעזור לי לנתח. מה שחלמתי היה שנהגתי בשיירה כדי להסיע מישהו לגיוס (למרות שכל חבריי כבר לפני שחרור) ופתאום אני רואה במראה הצדדית פנים של בחורה. מייד סובבתי את הפנים קדימה והתנגשתי באותה בחורה, רגע הפגיעה היה הכי משמעותי בחלום כי הוא היה כ"כ אמיתי וראיתי מעין פלאשים כמו פריימים רצים במהירות של רגע הפגיעה ואני גורר את הבחורה כמה מטרים ואז היא עפה. ואני רואה מצד שמאל במכונית אחרת מישהו שחשבתי שהוא אבא שלי צורח עליי אבל הפה שלו נפער כמו שד או משהו והתעוררתי בקפיצה מרוב פחד. הסתכלתי מסביב כי חשבתי שאולי יש מישהו בחדר אבל לאראיתי כלום חות מהכלבה שלי. אני יודע שזה נשמע דבילי אבל זה היה כ"כ אינטנסיבי שזה הפחיד אותי וכל היום חשבתי על זה, וזה החלום הראשון מזה הרבה זמן שאני זוכר אותו לפרטי פרטים. תודה למי שיכול לעזור לי !!!!

Variety

New member
המלחמה בסיוטים

היי, בעקרון, היו אומרים לך כאן שזה לא הפורום המתאים לפירוש חלומות. אנחנו עוסקים בחלומות צלולים. חלומות בהם אתה מודע, בזמן החלום, שאתה נמצא בחלום, אך לדעתי הגעתה למקום הנכון. אינני הולך לתת לך כאן פירוש ישיר לחלום. אתן לך כלי, שבעזרתו אתה יכול להבין את החלום בצורה הרבה הרבה יותר מדוייקת מאשר פירוש של אדם אחר. בעזרת כלי זה, תוכל לא רק שלהבין את החלום הזה, כל חלום תוכל לפרש וללמוד למה, למה אתה חולם סיוטים, מה הם באים להגיד? הכלי הזה הוא החלום הצלול. בזמן שאתה מודע בחלום לכך שאתה חולם, אתה יכול לגשת לדמויות. נניח במקרה שלך לדמות שהתנגשת בה, ולשאול אותה למה היא מופיעה? למה היא כאן?. כיוון שזה חלום, הדמות תענה לך אם תרצה. הדמות מסמלת משהו בתוכנו, ייתכן שבעיה או אזהרה מסויימת. ואם בחלום נדבר עם הדמות, נוכל לקבל הסברים שונים. את החלומות האלה ניתן לחלום בעזרת טכניקות יחסית פשוטות. באתר: www.LDreams.com תוכל למצוא הסברים מורחבים על הנושא, שיטות, מה צריך לעשות. עולם החלומות הצלולים יתן לך בנוסף לפירוש עם הסמלים, יכולת פירוש שבאה ממך. מעבר לפירוש חלומות ומלחמה בסיוטים, אתה תראה שלחלומות צלולים רבדים רבים שנוגעים בתחומים רבים.

למעלה