How to kill a mocking bird

• פותח הנושא Emc2
  • פורסם בתאריך

Emc2

New member
How to kill a mocking bird

Sitting in the office and working (this is an early lunch break, nothing more!) I was wondering what is it that people tend to do when they are bored. My theory suggests that what you do when you are bored says much more about you personality than anything you do while "not bored" So, what is it that YOU do when bored? A prize would be given to the most original/unexpected/amusing answer And of course I will be the judge of that, thank you very much

MissCunningham

New member
זה נורא תלוי מהי רמת השיעמום

שומעת מוזיקה ומקפצת לי. לפעמים בחדר, כמעט תמיד בסלון. מממ... ובד"כ שמשעמם לי אז אני על המחשב, עושה את סבב האתרים שלי (NRG, וויקי, פייסבוק, בלוג או שניים, תפוז) ושיחות חולין במסן. אני גם משתעממת דיי מהר על המחשב, אם אין אנשים מעניינים לדבר איתם, אז אני אחשוב 'ספר או סרט?' לרוב אבחר בסרט, כי יותר נוח לשכב על הספה ולראות סרט מאשר לשכב על הספה ולקרוא ספר (עד שמוצאים תנוחה נוחה צריך להעביר עמוד. פפ) ובמילא אני קוראת לפני השינה. בפעם האחרונה שהיה לי משעמם קראתי על כל מלחמות ישראל. הרבה פעמים אני גם חושבת על ללכת לחדר כושר אם יש לי הרבה זמן פנוי וממש משעמם לי, אבל אני תמיד אמצא לעצמי תירוצים למה לא כדאי לי ללכת: 'קר בחוץ' או 'אני רק אשתה קפה לפני\רק אקרא את הכתבה הזו בעיתון\רק אתקשר לאודליה ל-5 דקות...' ואף פעם לא מגיעה לשם. וכמובן יש את הודעות הSMS לחברות 'היי, קלמידיה, בא לך ללכת לשתות קפה בסטארבקס ולהמשיך לסרט?' שתמיד נענות בחיוב. ואז עושים מרתון סרטים בקולנוע (משתלם לעשות UNLIMITED CARD ולצפות בסרטים ללא הגבלה). הו, ושופינג! 99 אחוז מהקניות המוצלחות שלי הן התוצאה של שיעמום

MissCunningham

New member
כן, אלו כינויי החיבה שלנו

אחרי שמאסנו ב: 'Slut' 'Whore' 'Cockbreath' ו - 'Pubes' לקחנו את זה To the next level, אבל זה מלוכלך מידיי בשביל הפורום.

ציקהלה

New member
כשראיתי קלמידה פעם ראשונה בחיים שלי הקאתי.

לא וזה לא על אחת שהלכתי לשכב איתה.

ציקהלה

New member
חדר מיון שתיים בלילה

מטופלת עם קלמידה+ אני לא מוכן למה שאני הולך להריח ולראות= לאני מקיא יותר מזה המערכת לא יכןלה לשחרר יותר מידע.

Emc2

New member
Why wouldn't she come during the day?

Does it really smell that bad? I don't remember it smelling that bad...

ציקהלה

New member
תקשיב אני לא יודע איזה מחלות מין היו

לך אבל זה מריח, ולדעתי זה ריח של נבלה אם אתה שואל אותי. אין לי מושג איך אתה מכיר את הריח, ובקשר למה היא לא הגיע ביום? אני לא יודע.... אני חושב שהיא הגיעה לשם אחרי שעות העבודה שלה וחדר מיון לוקח שנים. אז יש סיכוי טוב שהיא הייתה שם 5 שעות טובות.

למעלה