how low can you go
M MemphisRaines New member 4/6/02 #3 הטיסן הוא caprice מתצורת zn line המטיס הוא לוני מרטין אחד המטיסים הבכירים בארה"ב שרון
M MemphisRaines New member 4/6/02 #6 הטיסן הזה המשיך לטוס עוד זמן מה ורוסק כתוצאה מהפרעת רדיו ( לפי דברי המטיס ) שרון
ה הולךבטל New member 4/6/02 #9 אתה בטוח שזה..... תמונה אמיתית או שינויים ממוחשבים כנהוג בימינו. אם כן הרי האיש אשף.
M MemphisRaines New member 4/6/02 #12 זו תמונה אמיתית החברה הללו עושים דברים שהעין לא מצליחה להאמין שזה אמיתי לדוגמא גלגול 16 נקודות במצערת מלאה בגובה אפס טיסה הפוכה כשביציאה מגרדים את הגה הכיוון ועוד שרון :-|
זו תמונה אמיתית החברה הללו עושים דברים שהעין לא מצליחה להאמין שזה אמיתי לדוגמא גלגול 16 נקודות במצערת מלאה בגובה אפס טיסה הפוכה כשביציאה מגרדים את הגה הכיוון ועוד שרון :-|
י יוני שריג New member 4/6/02 #17 היי זה אני גירדתי את ההגה כיוון. אבל זה היה בטעות בעין יהב כשבאתי לנחות הפוך ואז בשניה האחרונה שמתי לבד שאני הפוך ונתתי מנוע ותוך כדי הוא גירד את הזנב....
היי זה אני גירדתי את ההגה כיוון. אבל זה היה בטעות בעין יהב כשבאתי לנחות הפוך ואז בשניה האחרונה שמתי לבד שאני הפוך ונתתי מנוע ותוך כדי הוא גירד את הזנב....
P poziman New member 5/6/02 #18 לא... זה אחד שפעם הטיס בנתניה לא יודע, אולי הוא גם עכשיו מטיס הוא היה תותח אמיתי זה היה לפני שנתיים שלוש
לא... זה אחד שפעם הטיס בנתניה לא יודע, אולי הוא גם עכשיו מטיס הוא היה תותח אמיתי זה היה לפני שנתיים שלוש
M MemphisRaines New member 4/6/02 #14 שים לב לצללית נכון שיש הרבה אנשי גרפיקה ממוחשבת אבל הצללית נמצאת במיקום הנכון ובצורה הנכונה לטיסן הספציפי הזה שרון
שים לב לצללית נכון שיש הרבה אנשי גרפיקה ממוחשבת אבל הצללית נמצאת במיקום הנכון ובצורה הנכונה לטיסן הספציפי הזה שרון