HOW FRAGILE WE ARE

vikvik

New member
HOW FRAGILE WE ARE

לעיתים מדהים אותי הפער בין מה שאנחנו חושבים כשליטה על חיינו לבין מה שקורה באמת. כמו לדוגמא אנחנו יכולים להשקיע שעות ביום לטפל בעצמנו ומספיק קאסם אחד... אתמול בדרך לפיזיו ועירוי ביד אחת התפוצץ מול העיניים שלי האוטו של אלפרון ומעבר לאינסטינקט לברוח משם כמה שיותר מהר כי המשטרה כבר הגיעה תוך חצי שניה , ישר זלגו הדמעות כי הייתי בטוחה שזה פיגוע ושיש נפגעים והתחושה הזאת שהכל בעצם כל כך שביר , לשברירי שניה....

sporTV

New member
../images/Emo201.gif זה כל כך מפחיד

אבל מסתבר שאלו הם החיים.... זה באמת יכל להיות "מצחיק" אם היה קורה לנו משהו בדרך לפיזיותרפיה... הרי אנחנו משקיעים כל הרבה כדי להגיע ולעשות ובסוף גורם זר משתבש התוכניות. השאלה היא תמיד מה עדיף.....למות בגלל מה שאתה נלחם בו או למות ממה שאפילו לא ידעת שיקרה. ובינתיים אני חושב שלא זה ולא זה עדיפים...יש גלגל הצלה?

vikvik

New member
אני מגיעה ב10:30

אחרי ענת. מתוכננת להחליף את הוריד חמסה חמסה וכנראה גם אנטיביוטיקה , לפחות לפי השערה שלי.

בהצלחה לכם

אני לא באה!!

vikvik

New member
איך הצלחת להשתחרר מזה?

סיימת את העירוי או שפשוט ממשיכה הלאה? תרגישי טוב בכל מקרה! אני גם החלפתי אינטיביוטיקה לעוד שבועיים וגם החלפתי עירוי וחזרה לי יד ימין , לא יאמן איזה שינוי זה פתאום לחזור להרגיש בן אדם לא מוגבל. כמה אנחנו לא מעריכים את זה...

sporTV

New member
השמועות אומרות

שהיא דווקא לא התשחררה... מקווה שעבר חלק!

שיקרתי...

כן הייתי... בעיקרון אני מגיעה בימי ראשון אבל העירוי לא החזיק מעמד והתפגר בבוקר הגעתי בשעה 14:30 למרפאה המתנתי 45 דקות בדקירה שנייה העירוי נכנס איחרתי ברבע שעה לטיפול פיכס

sporTV

New member
../images/Emo140.gif

עדיין נשמע שיש לך המון מרץ! תחזיקי מעמד!

באמת?

נגיד... לא נראה לי אבל אני מרגישה די בסדר וגם מרגישה שיפור מאז שהחלפתי את התרופה ועכשיו במסגרת הניסיונות (הדי כושלים) ללכת לישון מוקדם אני פורשת

למעלה