מה ???? למה זכיתי בהודעה הזו - לגבי דייטים ? או שזה מופיע אישי לכול אחד ?
A avima New member 16/12/02 #1 מה ???? למה זכיתי בהודעה הזו - לגבי דייטים ? או שזה מופיע אישי לכול אחד ?
י יורגן New member 17/12/02 #8 נפתח פורום אמנויות לחימה חדש בהייד פארק אתם מוזמנים, כנסו בהמוניכם... פורום אמנויות לחימה
B bizhar New member 16/12/02 #6 גם אצלי רשום שאמא שלך ישנה באלכסון: ותביא מקלות ביום שישי. הרבה מקלות.
B bizhar New member 17/12/02 #12 לצערי לא אוכל לבוא למפגש.../images/Emo186.gif סתאאם. בשביל רמי מרטן אבוא עד פ"ת.
G gafni New member 18/12/02 #26 הרגע הגדרת את מרבית המשרות בכלכלה העולמית - משלמים לאנשים כדי שיפסיקו לחלום = כדי שלא ירויחו.
ס סלבו לוי New member 17/12/02 #25 יזהר, לא מקובל הקטע הזה ../images/Emo46.gif להפיל לאנשים ככה את הלב
B bizhar New member 18/12/02 #28 אני מבין שכמו יובל, גם אתה בנית עלי כשק חבטות ולרגע חששת שתפסיד את התענוג. אני אבוא ב"ה בלי נדר ואתן לכם להרביץ עד שתתעייפו. ואז! או, אז! אראה לכם מה זה ווינגצ´ון! ומאיפה משתין הדג!!. (זה בשביל ג´ינג´י בלבד ).
אני מבין שכמו יובל, גם אתה בנית עלי כשק חבטות ולרגע חששת שתפסיד את התענוג. אני אבוא ב"ה בלי נדר ואתן לכם להרביץ עד שתתעייפו. ואז! או, אז! אראה לכם מה זה ווינגצ´ון! ומאיפה משתין הדג!!. (זה בשביל ג´ינג´י בלבד ).
א אוהד סמט New member 17/12/02 #7 יובל, גוטמן אומר שהמקלות מסריחים מר מרטן. להביא משהו מסריח אחר בשביל לאזן את זה?
ג גוטמן האפור New member 17/12/02 #9 אני מניח שהתכוונתי לרמי מרטן הקוניאק המשובח בו אנו טובלים את המקלות לפני כל אימון... האפור