'How Do I' - הקליפ

OrtaLee Ryan

New member
'How Do I' - הקליפ../images/Emo23.gif

חחחחחחח הרעיון של הקליפ מצחיק.. אבל נחמד ביותר
ממש אהבתי את הסוף..
הודעה מלי: Hey Everyone. As promised, here is the very first showing of the video for 'How Do I'. It's directed by me and is my way of giving something back to you, all my loyal fans, for your support. It's difficult for me to be able to express my gratitude to all my fans so I wanted to do it in a way that you could all enjoy. So here it is, the premiere of 'How Do I'. I hope you like it and make sure you let everyone know where to see it. Love Lee x את הקליפ אפשר לראות כאן!! [תכנסו לחדשות] מה דעתכם?

Dani Ryan

New member
ואוו.

זה גרם לי לבכות
[מה נסגר איתי] זה קליפ מקסים.
מתאים ללי הלוק של תקופות ישנות כאלו... סטייל 'פרל הארבור' ו'היומן'. תודה טלטל

•silly•

New member
ואוו.

הקטע עם הזקן קצת מוזר
אבל הקליפ נורא מיוחד. הייתי בטוחה שהקליפ יהיה בסגנון של TYCA (מבחינת מקום וזה..) אבל הוא הפתיע לטובה, לא עשה קליפ צפוי
תודה אורטלי

lidor love lee

New member
גאדדד מהממממםםם!!!

בדיוק התכוונתי להודיע על זה כאן חח אבל אורטל הקדימה אותי... זה מהמם... זה כל כך מתאים ללילוש תקופה כזאת...והקול הזה! אין לי מילים...

koral669

New member
ואוו.../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

כ"כ יפה ומרגש
תודה טלטל

Black Balloon

New member
כי אני ביקורתית ../images/Emo3.gif:

הרעיון של הקליפ ממש מקסים ויפה וכו'. אבל [תמיד יש אבל] הקליפ יכול היה להעשות בצורה הרבה הרבה יותר טוב, ונראה כי מיהרו בהכנת הקליפ. ומה הזקן קשור? X_X לא הבנתי... ולי נראה הודי
. היה מתאים אם במקום הזקן זה היה לי, והיו שמים מישהו אחר במקום לי [יחד עם הבחורה הזאת]. בכל מקרה- חמוד. תודה טלטל.

OrtaLee Ryan

New member
הזקן זה כאילו לי..

אחריי כמה שנים. אישתו מתה, והוא בא להיזכר במקום שבו הם התארסו..

OrtaLee Ryan

New member
חח זה לא ברור?../images/Emo3.gif

ישר הבנתי את הקליפ ככה.. יש לזקן טבעת.. והוא מנשק אותה כמו שההיא נישקה את הטבעת ללי..
[וגם הוא לבוש כמו לי
]

Dani Ryan

New member
מה אתן נעליים?

זה הדבר הכי יפה בקליפ הזה! איך לא שמתן לב? זה כל הקטע בקליפ. שזה לי כשהוא זקן. נראה לכן שמשעמם להם והביאו סתם זקן שישיר? אחח נעליים שלי...

lee blue7

New member
חחחחח מה אתן בשוק?

חחחחחחחחח כמו שלי התלבש בברית' איזי.. חחח אתן קולטות תזקן מנסה לעקוב אחרי המילים!

made in love

New member
הו../images/Emo99.gif

קליפ יפה...קצת משעמם אבל לא?
שלוש וחצי דקות שרואים את אותו דבר בדיוק, אבל בגלל שזה לי
זה בסדר
טנקס טלטל

Miss CMM

New member
אעעעע מושלםם../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אהבתי מאודדדד את הרעיון של הקליפ
מאוד מתאים לשיר