Houston, we've got a problem

ayalonav

New member
Houston, we've got a problem

לשם השוואה תוצאות בדיקות קודמות לפני חודשיים: AlkP. Liver 43.6 % AlkP. Bone 52.9 % AlkP. Intestine 1.5 % AlkP. Liver 30.1 u/L AlkP. Bone 36.5 u/L בין לאדן חי. או מת. כנראה. קודינה. אורים ותומים. והמבין יבין

בין לאדן לא נראה בוונקובר, זה בטוח!

ספק אם כלל יודעים מי הוא כאן. גן עדן עלי אדמות. אין פה בעיה אבי. ראשית, הסידן מתוקן תקין עם אבלומין של 5.1 הסידן המתוקן שלך הוא 9.6. העליה באלקליין פוספייטז משנית לכך שהעצם שלך בפעילות של בניה, וזה בזכות כך שאנחנו מספקים לו כעת סידן. גם הזרחן עלה משמעותית. אני יותר ויותר חושבת שהזרחן הנמוך לא היה תוצאה של היפרפרא (או אולי כן...), אבל יותר שיקף חסר ויטמין D. מה שחשוב לראות כעת זה מה קרה לסידן בשתן, מה ה-PTH, ומה רמת הויטמין D. אגב, עם תיקון של הויטמין D הנמוך הזה, אתה מרגיש שינוי כלשהו?

ayalonav

New member
לגבי אבו מוסאב אל זרקאווי p=0

העצם שלי under construction? בגיל הזה? בקצב הזה אני עוד אחטוף סכרת נעורים... Calcium (U)/24 hr 94.6 mg/24h (לפני חודשיים 47.5) PTH Intact 17 pg/ml (לפני חודשיים 38) לגבי ויטמין D התוצאות טרם הגיעו מהבדיקה האחרונה (לפני כשבועיים). לשאלתך: אני לא מרגיש שינוי כלשהו.

אתה בדרך הנכונה

אני באמת יותר ויותר משתכנעת שזה הכל היה מחסר ויטמין D. בכל מקרה לא בוער, ורצוי שנחכה קצת עד שנסיק מסקנה סופית. העצם בפעולה כל החיים. יש כל החיים שיחלוף עצם כשמצד אחד העצם נבנית (אחד הסמנים לכך הוא האלקליין פוספטייז) ומצד שני היא נהרסת. יש עליה יפה ברמת הפרשת הסידן, כביטוי לכך שאתה מעלה את הספיגה. אתה רחוק מהפרשה גבוהה, כך שאני מניחה שיש לנו עוד דרך עד לתיקון מצב הויטמין D. הירידה ב-PTH תואמת את התיקון שמתהווה. לאורך כל הדרך הייתה לך רמת אלבומין יחסית גבוהה, אני מניחה שערכי הסידן המוגברים שנראו היו ביטוי לכך ולא הייתה היפרקלצמיה של ממש. אני די בטוחה שאתה כן תרגיש איזה שיפור בהרגשה הכללית. מה קורה עם הספורט יש התקדמות? לויטמין D תפקיד חשוב בתפקוד ובשלמות המערכת הנוירו-מוסקולרית. עם תיקון של מחסור עמוק (ושוב לא ברור ממה זה נבע, בדקנו אפשרות של צליאק נכון?) אני מניחה שתרוויח מבחינה זו, כלומר כוח שריר טוב יותר. זה הזמן לנצל את זה בשטח

ayalonav

New member
לא. ולא.

לא, אין התקדמות בספורט. ולא, לא בדקנו אפשרות של צליאק. האם גסטרואנטרו יכול להסביר את החסר בויטמין D? ואת העליה במקשל? ואולי את שניהם גם יחד, או בקשר ישיר או בקשר מתווך/ממותן? שבת שלום. סוף סוף שני משחקים מעניינים במונדיאל: ארגנטינה-גרמניה ואיטליה-אוקראינה.

כדאי לבדוק

צליאק, זה קל. בדיקת דם פשוטה. האם זה יכול להסביר? אולי. זה לא שולל עליה במשקל, כמה שזה נשמע פרדוקסלי. לפני 8 שנים צרפת נצחה את בריל, נראה אם הבחרת הגריאטרית של ארץ מולדתי תוכל לשחזר השג זה גם הפעם. לא לספורט הזה התכוונתי...

למעלה