house significators

neophile

New member
house significators

באסטרולוגיה הוודית מעבר לשליטה של הפלנטות בבתים על פי המזל העולה יש "סמנים" קבועים שיגידו לנו משהו .

1. house = the Sun
2. house = Jupiter
3. house = Mars
4. house = the Moon, Mercury
5. house = Jupiter
6. house = Mars, Saturn
7. house = Venus
8. house = Saturn
9. house = the Sun, Jupiter
10. house = the Sun, Mercury, Jupiter, Saturn
11. house = Jupiter
12. house = Saturn

כך למשל אפילו אם שליט האופק נמצא במקום חזק אבל אם השמש במיקום חלש אז תהיה לזה השפעה על בית 1 , על האישיות , הגוף והבריאות .
או נניח אצל מזל אופק מאזניים שמעניינים אותי במיוחד כי גם אני כזה שסאטורן נמצא אצלם במיקום חזק אז למרות שסאטורן הוא מייטיב עבור אופק מאזניים בו זמנית גם יהיה חיזוק של הבתים שהוא הסמן שלהם קרי - בתים 6,8,10,12 באופן כלי בית 6 הוא מעט בעייתי עבור אופק מאזניים אבל הוא משתפר עם השנים , לוקח זמן לונוס אוהבת המותרות להסתגל למציאות של עבודה יום יומית .
עם זאת בית 8 שנשלט על ידי ונוס מקבל חיזוק ותהיה יכולת לעסוק בכספים של הזולת כמו גם בסודות שלהם .
בית 12 מתקשר גם לכל מה שנעשה מתחת לפני השטח או לדברים שנעשים הרחק מעיני הזרקורים וזה בית חשוב מאוד עבור פוליטיקאים .

אם כן ... חיזוק של סאסטורן במפה של מאזניים עולה מביא את האתגרים הרגילים שלו אבל הוא גם יכול לייצור פוליטיקאים אפקטיבים .

הממ..

מבין שאתה שולט פחות או יותר בוודית: למה סטורן מקבל דגש גדול כל כך של ארבעה בתים שמסמלים אותו? ולמה הוא מי טב עבור אופק מאזניים? יש אלמנטים שהם ברורים לך ולא לי או לנו. אשמח להסבר. אגב, איך מחזקים את סטורן? מעניין איך הוא מוקרן, אפרופו פוליטיקאים אפקטיביים, במפה של כחלון...

neophile

New member
ממש עוד לא שולט

עוד לא נכנסתי לזה בכל הכוח , יש הרבה דברים שצריך לשנן ולהכניס לזיכרון ככה שכמובן יש לקחת את דברי בערבון מוגבל .
אם אני מדבר על "באסטרולוגיה הוודית..." מדובר במה שאני יודע בלבד ודעותי לא מייצגות בהכרח את האסטרולוגיה הוודית .
סוף הדיסקליימר .

זה לא שארבע בתים מסמלים את סאטורן אלה להפך- סאטורן מסמל את ה4 בתים האלה .
כלומר על פי מצב סאטורן אפשר לומר משהו נוסף לגבי הבתים האלה .

אם השמש למשל נמצאת במיקום רע מבחינתה , זה תמיד ישפיע על בית 1 כלומר על האישיות , על הגוף , על הבריאות .

באופן כללי בתים 6,8 ו12 הם הבעייתים במיוחד וסאטורן באופן כללי מביא איתו את הבעיות האלה למשל נחיתות במקום העבודה , תלות בכספים של אחרים והצורך לעבור תהליך רוחני , לראות את השיעורים הקארמטיים בדברים , להבנתי .

עבור מזל מאזניים סאטורן הוא מה שנקרא "molaktrikona" ובתרגום לאסטרולוגיה מערבית זה אומר שליטה בבית אש ( 1,5,9) ובבית קרדינלי (1,4,7,10)
למשל עבור בתולה זה מרקורי ( 1 ו 10) עבור שור זה גם סאטורן ( 9 ו 10)

אתה יכול לבחון ככה כל מזל עולה ולראות שבכל המזלות חוץ מאשר מאזניים ושור סאטורן שולט בבית "בעייתי" כלשהוא בעוד שאצלם הוא מיטיב , אצל שור עוד יותר בגלל שבית 9 הוא באופן טבעי בשליטת יופיטר שנמצא ביחסים ניטרלים עם סאטורן ובית 10 שהוא טבעית בשליטת סאטורן .

אצל שור מרקורי שולט בבתים 2 ו 5 וזה לא פלא לכן שרבים מהם מוצאים את עצמם בעסקי הבנקאות וההשקעות , 2 ו5 שניהם "בתי רווח" או "בתים קבועים" (2,5,8,11)
אצל מאזניים מרקורי שולט בבתים 9 ו 12 - כלומר הורבאליות של מרקורי באה לידי ביטוי בנושאים פילוסופים ומוסריים כמו גם בחדר המיטות וביחסים בין לאומיים חשאיים ... במה שלא נאמר דווקא במישרין(אבל נאמר גם נאמר! ) מה שמביא להם את הטקט המפורסם שלהם .

סך הכל הרבה מהנושאים האלה מופיעים גם באסטרולוגיה מערבית אבל הגישה שונה - אתה רואה הרבה השפעות מסויימות קטנות ואתה צריך להתייחס לשאר ההשפעות כדי לראות מה מחזק את מה ומה מחליש את מה כדי לראות מה "יוצא דופן" מתוך הקהל של ההשפעות .

למעלה