house elfs

riodecoco

New member
house elfs ../images/Emo58.gif

מה שהיא עשתה עם דובי היה מעולה. דובי היה דממות מאוד חשובה ושמח שהיא נתנה לו א הכבוד המגיע לו בסיפור- מת מוות הירואי. אבל לא אהבתי את מה שהיא עשתה עם קריצ'ר- זה היה קצת דביק בנאלי והוליוודי.

Vegetable Salad

New member
למה דביק?

זה נראה לי הכי טבעי מה שקרה. כל דבר אחר היה נראה לי מוזר, כאילו הדמויות לא מתנהגות כמו שהן אמורות.

riodecoco

New member
../images/Emo58.gifזה כי...

בסוף הוא עולה למעלה בראש קבוצת הגמדונים להילחם... נו באמת?! זה מרגיש לקורא שהיא חיפשה מה לעשות עם קריצ'ר והלכה על האופציה הפשוטה... פתאום היצור הנתעב הזה הופך גיבור בסגנון "לב אמיץ"? הייתי אומר, קצת מאולץ. נסלח! אבל מאולץ!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif דווקא נורא אהבתי את קריצ'ר.

זה הוכיח שמה שהרמיוני אמרה כל הזמן היה נכון- רק בגלל שסיריוס היה מניאק אליו קריצ'ר היה כזה מניאק (וגם כי אמא של סיריוס זיינה לו את השכל במשך מי יודע כמה זמן) אבל ראו שרק ברגע שהארי היה נדיב אליו, קריצ'ר העריך את זה והשתנה. לסיריוס באמת הגיע מה שקרה, הוא היה צריך לכבד את קריצ'ר יותר.

Hinamori

New member
../images/Emo45.gif

אבל זה לא אומר שהגיע לסיריוס למות, זה רק אומר שהוא שילם על איך שהוא התייחס לקריצ'ר. :X

LiRs Lullaby

New member
היי, אנשים אוהבים לראות דם! ../images/Emo58.gif

כמו שלסנייפ "הגיע" למות על היחס שלו להארי, ככה לסיריוס "הגיע" למות על היחס שלו לדובי. (
על סיריוס ודובי...) ככה שפעם הבאה שמישהו לא מתייחס אלייך יפה, את מוזמנת לעשות עליו את האבדה קדאברה, יש לך אישור מכמה חברים פה בפורום

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

לסנייפ לא הגיע למות, הוא אחת הדמויות הטובות. הארי דורש מכות וחבל שהוא לא מת באמת~ ואם מישהו יתייחס אליי לא יפה אני לא אומר לו אבדה קדברה, אני אתקע לו מזלג בעין. ^^

LiRs Lullaby

New member
הומור, אח, הומור...! ../images/Emo58.gif

לא אמרתי שהגיע להם למות (ולהארי בכלל לא מגיע, אחרי כל מה שעבר עליו!
), בגלל זה שמתי מרכאות.... יש פה אנשים בפורום שחושבים שאם מישהו מתייחס למישהו אחר לא יפה (כמו סנייפ וסיריוס) אז מגיע להם למות. וסנייפ הוא לא אחת הדמויות הטובות, אלא אחת המרושעות.

Hinamori

New member
אחת הדמויות הטובות מבחינת איכות,../images/Emo58.gifבערך

לא מבחינת הצד שלו... והוא דווקא לא מרושע בכלל לדעתי. :x

למעלה