Hot Rumors....

Hot Rumors....

Pirates want Elliisbury for Jack from the Red Sox. Fuckin redicules. Dave Littelfield always asks for too much and then settles for too less. He's such a wanker. However, if he pulls this one off he's a fucking genius. The Red Sox are not that dumb though.

LADodger

New member
עזוב בייסבול, ספר מה קורה איתך שם

איפה אתה עכשיו ומה עשית?

LADodger

New member
טעות שלי, טוב אז נדבר על הטרייד במקום

לא ראיתי שכבר כתבת בשרשור אחר. ובקשר לטרייד: קודם כל, העמדות של השחקנים על המגרש בהחלט מתאימות לשתי הקבוצות. הרד-סוקס צריכים SS מחליף בשביל לוגו בזמנים שהוא לא פוגע, למרות שאני לא יודע עם ג'ק ווילסון זאת התשובה המתאימה, והם מוותרים על CF שלא נותנים לו לשחק גם ככה בינתיים. אצל הפייראטס יש ב-CF את נייט מקלות', שחקן צעיר, ואלסבורי יכול להיות חיזוק משמעותי ל-OF. למרות זאת, ה-SS המחליף שלהם דון קלי הוא לא שחקן ממש טוב בשביל הליינאפ אם ווילסון יעזוב. והשחקנים עצמם: אלסבורי (23) הוא הבטחה גדולה, אבל שיחק רק 6 משחקים השנה עם קוקו קריספ על העמדה שלו. לדעתי בוסטון באמת צריכים לשמור אותו אצלם, ובמיוחד לא לתת אותו בשביל ג'ק ווילסון. ווילסון (29) עם 351./309./254. - הפייראטס באמת יזכו בלוטו אם בוסטון יסכימו לטרייד הזה. וזה למה אני לא מאמין שהוא יצא לפועל ככה.

מצחיק אותי שהם חושבים שיש לג'ק ווילסון

איזשהו VALUE. בתור מה בדיוק? אפילו הגנה הוא כבר לא משחק כל כך טוב לא? ועל ההתקפה שלו אין על מה לדבר. והוא מרוויח המון בשנים הבאות. זה כמו עם ג'ייסון קנדל, לא הייתי לוקח אותו לקבוצה שלי, אפילו תשלמו לי את כל השכר שלי ותתנו אותו מתנה. ברצינות לא הייתי נותן אפילו שחקן בגיל 28 שמשחק ברמת הרוקיז ולא פוגע בשבילו. אלכס קורה וג'ד לאורי יכולים לעשות עבודה יותר טובה ממנו. תכניס את איאן סנל לשיחה איתו ואז אני מוכן לקחת אותו
אחרת...לא. ווילסון לא בא לבוסטון אלא אם כן הוא באמת בא בנוסף למישהו ויש איזשהו פתרון עם לוגו, כי לא יהיה לנו את ווילסון על הספסל כשלוגו משחק וקורה גם יושב... אסף, היית שולח את מקאצ'ן (תתעלם מהצרות שלו העונה) בשביל ג'ק ווילסון? (מקאצ'ן נחשב לבערך אותו רמה פרוספקט כמו אלסבורי, פחות או יותר - תלוי באיפה אתה מסתכל) מה כן היית שולח בפייראטס בשביל ג'ק ווילסון אם הוא היה בקבוצה אחרת והיה לך 2 שחקנים יותר טובים ממנו ברוסטר, והוא עולה 5 מיליון והוא לא יודע לחבוט בזבוב? את מרטה בטח לא היית שולח בשביל מישהו כזה.

LADodger

New member
זה למה הפייראטס מנסים להיפטר ממנו

ולא נראה לי שבוסטון יאכלו את זה. בטח לא בשביל אלסבורי. מצד שני, בוסטון תהיה חייבת מתישהו לשחרר כמה שחקנים כי אי-אפשר פשוט להשאיר 20 שחקנים טובים במקום אחד ולצפות מהם להיות מאושרים לשחק חצי. וזה גם יעלה מלא כסף.

על מי אתה מדבר...?

עם השחקנים הטובים...? אלכס קורה? שחקן ספסל (כמו שצריך להיות) ששמח להיות בבוסטון ולשבת ולסתום על הספסל. ג'ד לאורי? פרוספקט שעוד לא מוכן למייג'ורס וצריך עוד לפחות שנה במיינורס...כמובן שזה עדיין לא משנה ששניהם יכולים לעשות עבודה יותר טובה מג'ק ווילסון כרגע.

ובוא נדבר על השמועה היותר מעניינת../images/Emo3.gif

מהאתר ההוא. דיווח של תחנת רדיו של ESPN בשיקגו שהPTBNL בטרייד של איזטוריס הוא לא אחר מאשר....זאק דיוק. אגב, לגבי מה שאמרת למעלה, זה לא בדיוק מדוייק. אומרים שהפייראטס רוצים את אלסבורי בשביל מרטה וווילסון כמעט לא מוזכר, זה עדיין מטומטם (במיוחד כי אם אנחנו רוצים שמאלי לבולפן יש לנו אחד שכבר נשרף במיינורס). רוצים לעזור לנו? ניידי יהיה נחמד בתור אאוטפילדר רביעי (יש לו את היכולת לשחק CF לא?). קחו את פניה ותנו לו קצת פול טיים כדי שהוא אולי סוף סוף יגשים את הפוטנציאל שלו. :-פ

LADodger

New member
זאק דיוק זה לא הפיצ'ר עם ה-FLUKE לפני שנתיים?

אם ככה זה באמת מעניין. אבל הוא כבר לא בכושר טוב מאז, גם שנה שעברה וגם השנה. ומה זה PTBNL? ומאיזה אתר אתם רואים את כל השמועות? ולמה כל הזמן צוחקים על ווילי מו פניה???
(אני רציני, למה תמיד אני שומע את השם הזה בהקשר של בדיחה או משהו...)

player to be named later

זה סתם אתר של אחד האוהדים שם (פורום של הפייראטס) נראה לי...לא משהו רציני. זה בענייני פיטסבורג בלבד. אסף קצת יתרגז על ה"FLUKE"
הוא דווקא נחשב פרוספקט טוב מאוד...אבל מאז...לא יודע מה קרה לו.

תשמע , הלוואי

זאק דיוק ! אתה קולט מי זה ???? כן אתה קולט אבל אני לא ! ! ! זאק דיוק ! הוא תותח השחקן הזה ! לאן הוא ילך אני לא מבין . לו ורוטשילד (מאמן הפיצ'רים) הודיעו שלא יהיו שינויים ברוטציה (כמובן למעט --חס וחלילה-- פציעות או היעדרויות) . האם זה אומר שדיוק יכנס לבולפן ? זה די הגיוני . אנחנו מחפשים LHP איכותי ואיר זבל ואומן אתמול הוכיח שהוא זבל (נכנס להתמודד מול בונדס וקיבל טרי-ראן הומראן). הלוואי והידיעה נכונה . אני הולך לבדוק עכשיו מה אנשי הקשר שלי מוסרים משיקאגו .

LADodger

New member
מאיפה אתה מקבל את השמועות, לירון?

מאתר כלשהו? אז תפרסם כאן, אני רוצה לראות אם יש משהו שקשור לדודג'רס אולי.... בטח עוד מדברים על טשיארה, אבל זה לא ריאלי תמורת לוני, קמפ ובילי. יש לנו קבוצה עם פוטנציאל אליפות תוך שנתיים, וטרייד כזה יהרוס אותו. וזאק דיוק - אולי הגזמתי, הוא באמת שחקן טוב, זאת סה"כ העונה השלישית שלו.

LADodger

New member
אה... בכלל כתוב שם שהסיכוי הוא אפסי

להעביר את ווילסון עוד השנה, והוא יותר גדול ב-OFF SEASON. ובוסטון מדורגת שם במקום השלישי בין הקבוצות המעוניינות, אחרי הג'איינטס והקארדס..... בקיצור, ווילסון לבוסטון - NOT GONNA HAPPEN. תודה בכל מקרה.

כן זאת בעיקר הייתה ספקולציה

לתאר את מהלך העניינים: -מישהו בפורום של הפייראטס קורא שהפייראטס מעוניינים באלסבורי. כותב את זה בפורום. -מישהו מסיק מכך שזה בשביל ווילסון, בלי לקרוא את הכתבה. -ומשם מדברים על זה
יחד עם זה שגם אני שמעתי משהו על ווילסון לבוסטון יותר מוקדם ביום זה נהיה שמועה...ואסף די כתב את מה שהם שיערו ולא את מה שהיה כתוב שם.

למעלה