לא ברור..
התקופה האחרונה הייתה הזויה לגמרי.
שחררה את טריאומפנט. השיר נכשל (ובצדק. זה גרוע) אז היא נעלמה וכביכול המשיכה להקליט שירים אחרים בשביל האלבום. אני בכלל לא מבין למה לשחרר סינגלים אם האלבום עוד לא מוכן.. לא עדיף לסיים להקליט הכל ואז לפי התוצאות הסופיות להחליט לאיזה שירים מתוכו יש פוטנציאל להצליח בחוץ?
בינתיים היא שחררה את Almost Home שהוא נחמד אבל גם לא מלהיב יותר מדי בתור פסקול לסרט וגם זה לא עזר לה לעשות יותר מדי עניין סביבה.
ואז יצא ביוטיפול שאמנם השיר לא רע ואפילו די טוב אבל גם לא חזק מספיק. וגם כאן, כמו בטריאומפנט היא לא מספיק דומיננטית והאמנים המתארחים שרים יותר ממנה
. לא פלא שמיגל התחיל להופיע עם השיר גם בעצמו בהופעות שלו... השיר הצליח בהתחלה לא רע אז היא התחילה לשחרר לו מלא רמיקסים בשביל להכות על הברזל אבל בו זמנית גם סיפקה הופעות נורא מביכות, במיוחד ההיא מBET (?) שהכל היה שם פלייבק מלא אפילו בלי תו אחד לייב.. נראה לי שגם זה גרם לחוסר התעניינות ממנה כי אפילו שהיא ניסתה לקדם, זה לא היה טוב. שתופיע כמו שצריך ואז תקבל יחס ראוי..
בינתיים כבר פורסם תאריך לאלבום, היה אמור להיות 24/7 או משהו כזה וגם היה מעין באנר עם טיזר באתר שלה שנכתב בו "can't wait to see you across the world.. 24/7" מה שרמז גם על טור עולמי בנוסף לשחרור האלבום..
היא שברה/נקעה/פצעה/עשתה משהו למרפק/כתף שלה במהלך צילומי הקליפ הלא יודע כמה של ביוטיפול ומאז נמחק התאריך מהבאנר באתר ועד עכשיו אין שום מידע לגבי מה הלאה.. מתי יהיה סינגל חדש? מתי יהיה טור? מתי האלבום אמור לצאת?
ואני די משוכנע שטריאומפנט בסוף לא ייכלל באלבום.. היא עלולה להתכחש לקיומו כמו שהיא עושה עם גליטר חחח